Ailem sevdiğimle evlenmemi istemiyor

kahvecicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
233
2
46
39
İstanbul
Öncelikle merhaba arkadaşlar şuan çok sıkıntılıyım ve ne yapacağımı bilmiyorum 2 yıldır görüştüğüm biri var ama ailem iki yıldır vermek istemiyor ne yapacağımı şaşırdım.

çok saçma nedenler öne sürüyorlar
hiper tansiyon+düşük düzeyde ritim bozukluğu var erkek arkadaşımda-ailemin yaklaşımı biz seni hasta bakıcı olarak veremeyiz ya ölürse dul kalırsan
biz sana hayır dedik bizi dinlemeyip nasıl ısrar edersin
biz istemiyoruz ailesi neden ısrara etmiyor

şimdi de ailem sürekli karşı taraf arasın ısrar etsin taaa tokattan aydına biz istemesek bile gelsin istiyorlar erkek arkadaşımda ailesinin bu kadar yıpranmasını istemiyor nasıl arasınlar nasıl gitsinler diyiyor bana istenmedikleri yerlere

hipertansiyon diyaliz filan mı ya annene babana söyle bu dünyada 2 dk sonra ne olcagı belli değil tamam mı? belki sen hasta olcaksın kocan iyileşecek olurmu böyle saçmalık yaaaaa

bencede aileni al karşına ve konuş. bu tür hastalıkların herkesin başına her an gelebileceğini anlat.. ne biliim duygusal falan yaklaş işte. üzülme daha ne kadar hayır diyebilirler. sen elinden geleni yap eğer fikirleri hala değişmezse rahat bi vicdanla istediğini yapabilirsin artık..

canım ailemi karşıma alıp defalarca konuştum tartışmaya dönüyor olay onlar sevgilimin ailesinin muhattap olarak görmek istiyor beni değil onlar da çok fazla çekiniyor ve açıkçası sevgilim ailesinin bizim ilişkimiz yüzünden kırılmasını üzülmesinin istemiyor

belki kendilerince haklılar.ama insanın garantisi yok bunuda düşünmeliler..
sende böle bir sorun olsa (allah göstermesin)seni isteyen el oğlu için acıyacakmıydı acaba merak ettim..
bolbol dua et Rabbim boş çevirmeyecktir cnm..

bu ne sacma bir dusunce? ailenize hic yakistiramadim dogrusu.. kimin basina ne gelecegini biliyormuyuz? a$ilsin boyle konular artik.. hem ayip hem gunah yaa.. cocugun haberide olmus.. kimbilir icinde ne firtinalar esiyodur.. insaf yani.. cok uzuldum ..

dunya oyle bir dunyadirki o hasta dedikleri cocuk gun gelirde onlarada bakar..

bana söyledikleri senin bir rahatsızlığın yok nasıl hasta bir adamı tercih edersin şeklinde oldu.şimdi aradan 2 yıl geçti bu sefer ailesi neden bizi aramadı neden gelmedi diye olay çıkıyor evde ner yapacağımı şaşırıyorum bazen herşeyi bırakıp alıp başımı gitmek istiyorum

tövbe yarabbim...
allah kolaylık versin canım... sevgilinin ailesi de kırılmıştır... umarım ileride aileler arası da sorun olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…