Ailem sevdiğimle evlenmemi istemiyor

babanıza söyleyin, bu vermeme konusunda ısrar edersen zaten bende yakında verem olup ölürüm.ozaman tansiyon hastalığı size hafif gelir.üzüntüden insanın hangi hastalıklara yakalanacağı hiç belli olmaz mazallah.aynı sizde de olabilirdi babanız aynı tutumunu sergileyecekmiydi acaba.yoksa kızı mutlu olsun diye elinden geleni yapacakmıydı.allah sonunu hayır eylesin.

sağol canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama çok yoruldum sevgilimi çok seviyorum ama ailemide kaybetmek istemiyorum

çok saçma yarın bigün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceğinin garantisi varmı

Ailesi arayp,sorsa daha iyi olur. çünkü nişanlansanız ilerde de ailen ilgi bekleyecek.
sevgilin ailesnin yıpranmasını istemiyor ama senin yıpranmana göz yumuyor. biraz daha mücadele edip gerekirse ailesini getirmeli. o zaman da ailen sorun çıkarırsa bir daha düşünürsünüz

sağol canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama çok yoruldum sevgilimi çok seviyorum ama ailemide kaybetmek istemiyorum

canım benim ailemde ilk başta istemiyordu onları ikna etmek yenmek için çok çabaladım hep karşı çıktılar bir qün erkek arkadaşım bana we aileme sürpriz yapıp çıktı qeldi annemle babamla tanıştı oturdular sohbet ettiler bir kahwe içti we qitti aramızdaki mesafe ise 8 saatlik yoldu onun bu dawranışından snra ailemde qewşedi razı oldular anladılar birbirimizi sewdiqimi şimdi nişanlandık mutluyum allah ım inş. bu mutluluqu sanada nasip we daim eder mümkün olduqunca ailenle tartışmamaya çalış hem sewdiqinden hemde ailenden qeçemiyorsun seni çok ii anlıorum sakın ewi terketmeyi falan düşünme o zaman dahada içinden çıkılmaz olur bence sewqilinin ailesi öncelikle qelsin tanışsınlar ailenle böylelikle aileninde biraz içi rahatlamış olur eqer herşey olumlu qüzel qiderse inş. diqer sefere istemeye qelirler seni

inşallah canımama sevgilim şuan benim ailem istemediği için kendi ailesinin istenmediği bir yere gitmesini doğru bulmuyor

hipertansiyon yüksek tansiyonu var diyalizle böbrek yetmezliğiyle falan alakası yok canım bende dedim ama dinletemiyorum.

valla çok alakası var aslında, hipertansiyonun ilk yıprattığı organdır böbrek

ama ailenin tutmu çok mantıklı gelmedi, sonuçta sapasağlam biriyle evlenirsin trafik kazası geçirip vefat edebilir, bu mantıkla seni hiç evlendirmemeleri lazım

ayrıca her kadın eşinin hemşiresi oluyo bi yerde, erkekler kendilerine bakmadıkları için...

o halde ilk önce telefon aracılıqıyla konuşup tanışsınlar biraz samimiyetleri atrsın. bu durumda sewqilinde haklı ama yinede bu kadarda çabuk pes etmemeli.... erkek arkadaşn ailenle tanıştı mı bilmiorum ama oda tanışsın konuşsun bu kadar qururlu olmaya ne qerek war qurur we inatçılık en büyük tuzaktır bunu unutmayın ikinizde ailende şunu asla unutmasın ki kusura bakma ama kibirlerine bir qün yenik düşerler bu kadar insafsız olmasınlar sen bu mutluluqu şimdi yaşayamayacaksan başka ne zaman yaşayacaksın ki sewdiqin ama hasta birisiyle mi olmayı tercih edersin yoksa sewmediqin ama saqlıklı birisini mi? saqlıklı olsunda yeterki mutsuz olsun mu diye düşünüor ailen bunlarıda qöz önünde bulundursunlar ltfn insafsızlıqın ne lüzumu war

okudum sıkıntını bende arkadaş gibi düşünüyorum sen ne kadar konuşursan konuş insanlar yani anne ve babanın karşılarında muhatap yok şuan bence ilk önce erkek arkadaşın gelsin ailenle bir tanışsın kendini göstersin görüşmeleri iyi geçerse inşallah ki öyle olur arada ailemde sizlerle gelip tanışmak istiyor desin ve arayı uzatmadan ailesiyle tekar gelsin ben bu davranışların aileni etkileyeceğini düşünüyorum sadece senin konuşmanla olmaz onlarda gelip istekli olduklarını göstersinler kız istiyorlar sonuçta herkes tamam gelsinler alsınlar diyecek değil sağlık konusunda belki biraz abartmış olablirler ama aileni kırma özellikle evlilikte aile desteği çok önemli sabırlı olun senin konuşmanla bu iş bu kadar ilerler onlarında kendilerini göstermeleri gerek bence

arkadaşım öncelikle allah kolaylık versin..
ailenizde anne babanızı bu konuda ikna edebilecek sözü geçen biri varsa bence ondan ricada bulunabilirsiniz.

canım annemde tansiyon hastası ama onların bakış açısına göre evlendikten sonra olursa yapacak bişey yok ama evlenirken hasta olduğunu bile bile almak ahmaklık

ozaman baban hasta bakıcı olmasın ayrılsın annenden...önce veya sonra ne değişir ki..
bunu sölemiş olmalısın ki bu cvbı vermiş.ne diyeyim.

ailen erjegin ailesi neden gelmiyor demekle hakli bence, hic horusmeden tanimadan olur vercez kizi gelsin istesin demeleri beklenenezdi zaten. ailen bi gelsinler demis bi acik kapi birakmis bence, kendisini ve ailesini taniyinca fikirleri degisebilirdi, sonucta kiz evi bu, karsi taraf daha cok istekli olmali...erkek arkadasina da kizdim, istenmedikleri yere nasil gelsinler demis, davet edilmisler herhalde kapidan kovulcak halleri yok, isin kolayina kacmislar...bence sen de kendini biraz agirdan al derim yoksa evlenince zorluk cekersin

seni vermek istedikleri başkası mı var?

erkek tarafı eğer istiyorsa arayacak. evlenmek hiç kolay değil. baştan sona çok sıkıntılı süreç.

ailen naz yapmak istiyor tabii onlarınki "naz"ı geçip "süründürme"ye girmiş

canım annemde tansiyon hastası ama onların bakış açısına göre evlendikten sonra olursa yapacak bişey yok ama evlenirken hasta olduğunu bile bile almak ahmaklık

Annende varsa sende de belli yaştan sonra tansiyon olabilir.Tansiyon çoğu zaman kalıtsaldır.
Ne bileyim çok üzüldüm sevgiline.Amansız hastalık değil,sakatlık değil ki onlar bile sevgiye engel değil.Keşke söylemeseymişsiniz senin ailene.Büyük ihtimalle bir dahaki ilişkisinde çocuğun ailesi bu durumu saklayacaktır.Sanki ayıpmış gibi

Mantiga bakarmisin ya 'hadi olurse dul kalirsin nekadar sacma...Annenize babaniza soyleyin kimin kimden once olecegini ancak Allah bilir...O hasta olabilir siz saglam oldugunuz halde siz oncede olebilirsiniz tabiki Allah korusun... nebicim bir mantikta,ne bicim bir dusunce bu boyle yahuuu...`

2 yıldır ayıramamış sizi aileniz hala ne diye bu kadar ısrarlı. şimdi ondan tansiyonu var diye ayrıldınız başka sağlığı yerinde biriyle evlendiniz diyelim. 2. günü kaza geçirdi sakat kaldı. ne garantisi var. bunları konuşun ailenizle. ben kararımı verdim evleneceğim. sizde saygı duyun diyin ve kararlı olun. sizin durumunuzdan dolayı anlıyorum ki seviyorsunuz. dik durun kararlı olun. onlarda kabullenmek zorunda kalacaktır. bir de onun ailesiyle sizin aileniz tartışıyorsa çok da fazla muhatap etmeyin. olur da evlenirseniz çok yüzgöz olunduğu için aileler arasında saygı olmaz. ALLAH kolaylık versin, sabır versin, güç versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…