- Konu Sahibi kahvecicegi
-
tövbe yarabbim...
allah kolaylık versin canım... sevgilinin ailesi de kırılmıştır... umarım ileride aileler arası da sorun olmaz..
babanıza söyleyin, bu vermeme konusunda ısrar edersen zaten bende yakında verem olup ölürüm.ozaman tansiyon hastalığı size hafif gelir.üzüntüden insanın hangi hastalıklara yakalanacağı hiç belli olmaz mazallah.aynı sizde de olabilirdi babanız aynı tutumunu sergileyecekmiydi acaba.yoksa kızı mutlu olsun diye elinden geleni yapacakmıydı.allah sonunu hayır eylesin.
çok saçma nedenler öne sürüyorlar
hiper tansiyon+düşük düzeyde ritim bozukluğu var erkek arkadaşımda-ailemin yaklaşımı biz seni hasta bakıcı olarak veremeyiz ya ölürse dul kalırsan
biz sana hayır dedik bizi dinlemeyip nasıl ısrar edersin
biz istemiyoruz ailesi neden ısrara etmiyor
sağol canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama çok yoruldum sevgilimi çok seviyorum ama ailemide kaybetmek istemiyorum
canım benim ailemde ilk başta istemiyordu onları ikna etmek yenmek için çok çabaladım hep karşı çıktılar bir qün erkek arkadaşım bana we aileme sürpriz yapıp çıktı qeldi annemle babamla tanıştı oturdular sohbet ettiler bir kahwe içti we qitti aramızdaki mesafe ise 8 saatlik yoldu onun bu dawranışından snra ailemde qewşedi razı oldular anladılar birbirimizi sewdiqimi şimdi nişanlandık mutluyum allah ım inş. bu mutluluqu sanada nasip we daim eder mümkün olduqunca ailenle tartışmamaya çalış hem sewdiqinden hemde ailenden qeçemiyorsun seni çok ii anlıorum sakın ewi terketmeyi falan düşünme o zaman dahada içinden çıkılmaz olur bence sewqilinin ailesi öncelikle qelsin tanışsınlar ailenle böylelikle aileninde biraz içi rahatlamış olur eqer herşey olumlu qüzel qiderse inş. diqer sefere istemeye qelirler seni
hipertansiyon yüksek tansiyonu var diyalizle böbrek yetmezliğiyle falan alakası yok canım bende dedim ama dinletemiyorum.
canım annemde tansiyon hastası ama onların bakış açısına göre evlendikten sonra olursa yapacak bişey yok ama evlenirken hasta olduğunu bile bile almak ahmaklık
evet arkadaşlar babamı tekrar aradı karşı taraf babamda ağzına geleni söylemiş ve benim size verecek kızım yok demiş
çok saçma nedenler öne sürüyorlar
hiper tansiyon+düşük düzeyde ritim bozukluğu var erkek arkadaşımda-ailemin yaklaşımı biz seni hasta bakıcı olarak veremeyiz ya ölürse dul kalırsan
biz sana hayır dedik bizi dinlemeyip nasıl ısrar edersin
biz istemiyoruz ailesi neden ısrara etmiyor
şimdi de ailem sürekli karşı taraf arasın ısrar etsin taaa tokattan aydına biz istemesek bile gelsin istiyorlar erkek arkadaşımda ailesinin bu kadar yıpranmasını istemiyor nasıl arasınlar nasıl gitsinler diyiyor bana istenmedikleri yerlere
canım annemde tansiyon hastası ama onların bakış açısına göre evlendikten sonra olursa yapacak bişey yok ama evlenirken hasta olduğunu bile bile almak ahmaklık
evet arkadaşlar babamı tekrar aradı karşı taraf babamda ağzına geleni söylemiş ve benim size verecek kızım yok demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?