Ailem sevgilime cok uzak davraniyor

Lunam39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2019
49
10
3
26
Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.

Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.
Fazla samimiyet iyi değil ki. Zaten yaşın da çok küçük zamanı gelsin konuşulur tanışılır. Ailelerin görüşmesi falan fazla ciddi şeyler şuan için, evlilik falan yok neden gereksiz sorumluluklar yükleniyorsunuz

Ailen şimdiden ciddi işlere girmek istemiyorlar ve haklılar.Şimdiden ailelerin içli dışlı olmasına hiç gerek yok.Evlilik kararı alırsın anca öyle.Ailen sevgilini istemese bunu açıkça söylerdi sana.

Tanışmışlar mı tanışmışlar. Ailelerin şimdiden içli dışlı olmasına gerek yok bence. 5 senelik de olsa ilişkiniz ikiniz de çocuk yaşlardasınız(aynı yaşta olduğunuzu varsayıyorum iyi niyetimle)
O 25 yasinda soyle de bi sey var 2 sene sonra okulum biticek ve erkek arkadasim bi nisan bi soz en azindan ailem tarafindan adam yerine konulmak istedigini soyluyor. Onun ailesi beni kizlari gibi goruyor. Benim ailem hic bir seye karismiyor.

Yaşınız daha çok genç ve ufukta normal(!) şartlarda kısa vadede bir evlilik görünmüyor. Kız ailesi olarak olması gerektiği gibi davranıyorlar bence. Nihayetinde damat değil bişey değil. Çok yüz göz olmak istemiyorlar.
Bunun için sakın ailenize tavır almayın lütfen.

Ailen şimdiden ciddi işlere girmek istemiyorlar ve haklılar.Şimdiden ailelerin içli dışlı olmasına hiç gerek yok.Evlilik kararı alırsın anca öyle.Ailen sevgilini istemese bunu açıkça söylerdi sana.
Icli disli olmalarini bende beklemiyorum ama insan yerine koymuyorlar sanki. Bilmiyorum. Bu kadar ilgisiz kalmalari beni sasirtiyor.

O 25 yasinda soyle de bi sey var 2 sene sonra okulum biticek ve erkek arkadasim bi nisan bi soz en azindan ailem tarafindan adam yerine konulmak istedigini soyluyor. Onun ailesi beni kizlari gibi goruyor. Benim ailem hic bir seye karismiyor.
Yani sen 15 yaşındayken sevgilin 20 yaşındaydı...😑😑😑😑

Henuz yasınız geregı fıkırkerınızın degısebılecegını yada birbirinize uygun olmadıklarınızı düşündükleri için mesafe koyuyor olabilirler.
Belkıde önce okul, askerlık vs meselelerınızı halletmenız gerektıgı kanısındadırlar.
Sevgılınızde alınmasın bıraz daha olgun düşünmeye çalışın. Zaman verin.
Tabı babanızında bu tarz bir uslupla reddetmesı anlamsız. Ama kız evı naz evidir.

Yaşınız daha çok genç ve ufukta normal(!) şartlarda kısa vadede bir evlilik görünmüyor. Kız ailesi olarak olması gerektiği gibi davranıyorlar bence. Nihayetinde damat değil bişey değil.
Bunun için sakın ailenize tavır almayın lütfen.
Yok tavir almadim. Sadece cevremde gordugum bi benim ailem bu kadar ilgisiz.

Icli disli olmalarini bende beklemiyorum ama insan yerine koymuyorlar sanki. Bilmiyorum. Bu kadar ilgisiz kalmalari beni sasirtiyor.
İlgisiz kalmaların nedeni ciddi bir şey olmadığı için aranızda ve daha okul var.Ailen sevgiline güveniyor demek ki ve ilişkinizden rahatsız değiller.Her aile böyledir aslında.Sevgiliniz sevilmediğini istenmediğini düşünüyordur muhtemelen.

Okul bitsin ciddiyete dökersiniz .Aileleri şimdiden tanıştırıp ilişkilerini yıpratmanın anlamı Yok .

İlgisiz kalmaların nedeni ciddi bir şey olmadığı için aranızda ve daha okul var.Ailen sevgiline güveniyor demek ki ve ilişkinizden rahatsız değiller.Her aile böyledir aslında.Sevgiliniz sevilmediğini istenmediğini düşünüyordur muhtemelen.
Evet istenmedigini dusunuyor. Bende ona oyle olmadigini soyluyorum ama en son bu hastane olayinda iyice bozuldu. Hakli da yani ben olsam bende cok bozulurdum.

Daha okulunuz bitmemiş arada bsy yok ailenizin ne yapmasi gerekiyordu ki? Damat adayım gelmiş diye boynuna mi atlasaydi İçli dışlı olmak daha çok sorun yaratır
Ya benim dedigimde icli disli olmak degil. Ama bu kadar da uzak mi davranilmali? Kizim 5 senedir kiminle beraber diye merak edilmez mi ? Kimle cikip geziyor dolasiyor bu kiz diye? Tamam bana guveniyorlar ama hic mi sormaz sen 5 senedir kimlesin anasi babasi kim diye?

Evet istenmedigini dusunuyor. Bende ona oyle olmadigini soyluyorum ama en son bu hastane olayinda iyice bozuldu. Hakli da yani ben olsam bende cok bozulurdum.
Babanızın tavrına erkek olsam ben de üzülürdüm ama anladığım kadarıyla onlar akışına bırakmış.İstemeselerdi çocuğu kesin dille istemiyoruz derlerdi.İstemediklerini son güne saklamazlardı.Tam tersine ben sevgililerimi ailemle tanıştırma taraftarı değilim şimdiden tanışmalarına gerek yok.Babalar böyle genelde.Anne olsa yine tanışmak ister de.

Resmi bir şey yok klasik bir Türk ailesi bu durumu razı gösteripte ailesi gelsin demez sanırım TV o dizileri izleyerek gerçekte olmayan uygulamaları ailene diretme derdindesin

Back
X