Ailem sevgilime cok uzak davraniyor

Ne hakla kavga ediyor seninle bu konu yüzünden ? Aileni ezdirme kesinlikle ..ortada fol yok yumurta yok ne sıfatla sıcak davranacaklar mis...ayrıca sevgilin olgun olsaydı ses etmezdi..artık evlenince bunu bahane Edip aileni sevmez gelip gitmez. Size gelince sürat asar vs hadi hayırlı olsun

Ben ailenizi haksız bulmadım. Daha yaşınız küçük ciddi bir adım için de en az 2 sene diyorsunuz. Daha ortada bir şey yok neden dünürcülük oynasınlar ki? Fazla samimi olsalar daha kötü olurdu

Bu arada sen 15 yaşındayken sevglin 20 yaşında bu bence sapıklık berbat bir şey ...neyse konuşmayım Allah'ım korusun kizlarimizi

Ne hakla kavga ediyor seninle bu konu yüzünden ? Aileni ezdirme kesinlikle ..ortada fol yok yumurta yok ne sıfatla sıcak davranacaklar mis...ayrıca sevgilin olgun olsaydı ses etmezdi..artık evlenince bunu bahane Edip aileni sevmez gelip gitmez. Size gelince sürat asar vs hadi hayırlı olsun
Kendimi onun yerine koysaydim bende bozulurdum. Ailemi zaten ezdirmiyorum boyle bi seyi konusmaya bile gerek yok.

Kendimi onun yerine koysaydim bende bozulurdum. Ailemi zaten ezdirmiyorum boyle bi seyi konusmaya bile gerek yok.
Ezdirmeseydin sürekli kavga konusu olmazdı ...böyle bir şeyi sorun Edip asla kavga çıkaramaz benim nişanlım çünkü olgunluk ve saygı duymak bunu gerektirir...

Bu arada sen 15 yaşındayken sevglin 20 yaşında bu bence sapıklık berbat bir şey ...neyse konuşmayım Allah'ım korusun kizlarimizi
Bence de konusma hala beraberiz diyorum. Tanimadan sadece yasa bakarak, kalkmis sevgilime sapik diyorsun. Bu hakki kendinde nasil buluyorsun? Lutfen haddinizi bilin.

Ee sen yardimci mi oldun simdi bana 😊
evet durumu izah ederek elin oğlu için anneni ve babanı üzmeye değmez, sabırlı ol babanın ahını alma
Her şeyin bir vakti ve zamanı var kızım koca kaçmıyor

Bence de konusma hala beraberiz diyorum. Tanimadan sadece yasa bakarak, kalkmis sevgilime sapik diyorsun. Bu hakki kendinde nasil buluyorsun? Lutfen haddinizi bilin.
Çok net buluyorum bu hakkı kendimde 15 yas çocuktur .net

12 yaşında evlenip hala evli olanlar var 40 yaşına gelmiş bu onları sapik bulmadigim gerçeğini degistirmiyor

Ab
evet durumu izah ederek elin oğlu için anneni ve babanı üzmeye değmez, sabırlı ol babanın ahını alma
Her şeyin bir vakti ve zamanı var kızım koca kaçmıyor
Kimseyi karsima aldigim yok amacim zaten iki tarafi uzmeden de halletmekti. Biraz yanlis anladiniz sanirim..

Gayet normal, bi sıkıntı yok yani ailenizde, hiç mi merak etmiyorlar demissiniz ya sezgilerim bana ailenizin onlar hakkinda sizin bildiğinizden daha fazlasını bildiğini ama sizi yanliş yönlendirmemek veya daha çok itmemek yani sizi korumak için sessiz kaldığını söylüyor...ben biri var ciddi düşünuyoruz dediğimde babam çoktaaaan 7 sülalesini biliyomus mesela :) ha sonra dinledim mi onları, dinlemedim, o ayrı

Çok net buluyorum bu hakkı kendimde 15 yas çocuktur .net

12 yaşında evlenip hala evli olanlar var 40 yaşına gelmiş bu onları sapik bulmadigim gerçeğini degistirmiyor
12 yasinda evleniyor dedikleriniz istismardir. Tecavuzdur. Istem disidir. Ben kimseyle evlenmedim hanimefendi. 15 yasinda sevdim sadece, ve onunla buyudum. Cok guzel sevmis ve sevilmisim ki hala beraberiz. O yuzden sevgilime sapik deme hakkini size vermiyorum. Cunku asik olmak sapiklik degildir. Sevmeyi ve sevilmeyi size de tavsiye ediyorum :)

Gayet normal, bi sıkıntı yok yani ailenizde, hiç mi merak etmiyorlar demissiniz ya sezgilerim bana ailenizin onlar hakkinda sizin bildiğinizden daha fazlasını bildiğini ama sizi yanliş yönlendirmemek veya daha çok itmemek yani sizi korumak için sessiz kaldığını söylüyor...ben biri var ciddi düşünuyoruz dediğimde babam çoktaaaan 7 sülalesini biliyomus mesela :) ha sonra dinledim mi onları, dinlemedim, o ayrı
Belki de haklisinizdir ben anlayamadigim icin boyle bi konu actim. Gerci konu nerelere geldi :)

Sevmek ve sevilmek gerçekten çok güzel ama herşey vaktinde güzeldir.Anne ve babanızın dönemiyle artik bu dönem bir degil,sorun bakalim annenize şimdiki aklı olsa ne yaparmışti. Benim babanemin döneminde 18 yaş evde kaldın gözüyle baktiklari bi yaşmış.

Bence aileniz dogru olanı yapıyor,yaşınıź çok genç düsünceniz degişe bilir zamana bırakmalri ve resmiyet koymalrı çok normal.
Sizde evlat sahibi olunca eminim ailenizi ve burada yazılanları daha iyi anlayacaksınıźdıŕ.

Ins. herşey gönlünüze göre olur,ailenizde sizde mutlu olursunuz❤

Sevmek ve sevilmek gerçekten çok güzel ama herşey vaktinde güzeldir.Anne ve babanızın dönemiyle artik bu dönem bir degil,sorun bakalim annenize şimdiki aklı olsa ne yaparmışti. Benim babanemin döneminde 18 yaş evde kaldın gözüyle baktiklari bi yaşmış.

Bence aileniz dogru olanı yapıyor,yaşınıź çok genç düsünceniz degişe bilir zamana bırakmalri ve resmiyet koymalrı çok normal.
Sizde evlat sahibi olunca eminim ailenizi ve burada yazılanları daha iyi anlayacaksınıźdıŕ.

Ins. herşey gönlünüze göre olur,ailenizde sizde mutlu olursunuz❤
Tesekkur ederim hic bir sey icin acelem yok zaten, elime meslegimi alayim her sey ondan sonra.
Sevgiler..

Benimde 9 yillik bir iliskim var. Birkac aya nisanlaniyoruz nasipse. 9 yil olmasina ragmen sadece bu sene erkek arkadasim ailemle gorusmeye basladi, keza bende onun ailesiyle. Mesafeli olmak o kadar iyi bir sey ki.. iyi ki bende onun ailesiyle surekli gorusmemisim. Ben aileni bu sebeple hakli buluyorum. Her sey tam oldugunda, kendinizden maddi ve manevi emin oldugunuzda aileyle gorusulmesi bence en dogrusu..resmi bi adim icin..bir problem yok bence. insaallah cok mutlu olursunuz.. simdiden bu sebeplerle kendinizi yipratmayin, bu guzel yaslarin tadini cikarin..

Back
X