Ailem sevgilime cok uzak davraniyor

Onlar 15-20'ye takıldılar.20-25 olsa sorun olmazdı ilk tanıştığınız yaş.
Farkindayim, ama 15-20 ninde bizim icin iyi oldugunu dusunuyorum. Ben onunla buyudum o benimle olgunlasti hayatimin her aninda yanimdaydi ve allah kismet ederse boyle devam edicek. Benim tek derdim ailemle de bunu paylasmak istemekti ama kiz tarafiyiz biz nazli oluruz dusuncesiyle iliskide kizlarin yalniz kaldigini düşünüyorum.

Canım bak burdaki yorumları yanliş anlama,her gün o kadar çok mağdur kadın yanlis evlilik baslidgi açiliyor ki herkes kız tarafı oldu burda damat beğenmiyoruz:) senin durumun farkli olabilir,gerçek aski da genç yasta bulmus olabilirsin belki ama sana abla tavsiyesi, acele etme, sevgilinin ağzina da laf verme,ailenin tavrı doğru, bu yüzden sakin sevgiline ve ailesine karşı suçlu hissetme kırmadan aileni savun, seviyosa beklesin ,allah allah ya bu ne yangindan mal kaçirir gibi

Benimde 9 yillik bir iliskim var. Birkac aya nisanlaniyoruz nasipse. 9 yil olmasina ragmen sadece bu sene erkek arkadasim ailemle gorusmeye basladi, keza bende onun ailesiyle. Mesafeli olmak o kadar iyi bir sey ki.. iyi ki bende onun ailesiyle surekli gorusmemisim. Ben aileni bu sebeple hakli buluyorum. Her sey tam oldugunda, kendinizden maddi ve manevi emin oldugunuzda aileyle gorusulmesi bence en dogrusu..resmi bi adim icin..bir problem yok bence. insaallah cok mutlu olursunuz.. simdiden bu sebeplerle kendinizi yipratmayin, bu guzel yaslarin tadini cikarin..
Tesekkur ederim. Belki de haklisinizdir. Umarim sizde cok mutlu olursunuz 😊

Farkindayim, ama 15-20 ninde bizim icin iyi oldugunu dusunuyorum. Ben onunla buyudum o benimle olgunlasti hayatimin her aninda yanimdaydi ve allah kismet ederse boyle devam edicek. Benim tek derdim ailemle de bunu paylasmak istemekti ama kiz tarafiyiz biz nazli oluruz dusuncesiyle iliskide kizlarin yalniz kaldigini düşünüyorum.
Ben lisede sevgili taraftarı değilim ama ilişkinize saygı duyarım.Çocuk-yetişkin ilişkisi konusunda ülkemiz hassas o yüzden tepki aldınız.

Canım bak burdaki yorumları yanliş anlama,her gün o kadar çok mağdur kadın yanlis evlilik baslidgi açiliyor ki herkes kız tarafı oldu burda damat beğenmiyoruz:) senin durumun farkli olabilir,gerçek aski da genç yasta bulmus olabilirsin belki ama sana abla tavsiyesi, acele etme, sevgilinin ağzina da laf verme,ailenin tavrı doğru, bu yüzden sakin sevgiline ve ailesine karşı suçlu hissetme kırmadan aileni savun, seviyosa beklesin ,allah allah ya bu ne yangindan mal kaçirir gibi
Iyi niyetiniz icin tesekkur ederim. Cok zor isler.

Kaldı ki her konuda eleştiri ve tepki alabilirsiniz.Ben hemcinslerimin görüşlerini almak için açtığım konuda dalga için konu açmakla suçlandım.O yüzden ben yanıt vermiyorum. Herkese yorum hakkı doğuyor sonuçta.

Pek bir yas farkimiz yokmus ortamlar gercekten berbat artik lise olsun universite olsun duzgun bi tane insan kalmadi.
Kafam rahat benim böyle.Eskiden sevgili sevgili diye dolanıp dururdum şimdi düzgün insan kalmadığını görünce derslerime ve okuluma odaklandım.Uzun ilişkilerin çoğu evlilik oluyor ama.

20 yaşındayken 15 yaşında kızla sevgili olan adamdan bi halt olmaz. Ailen haklı lazım değil. Okulunu oku güzelce böyle şeylerle uğraşmak yerine.

Kafam rahat benim böyle.Eskiden sevgili sevgili diye dolanıp dururdum şimdi düzgün insan kalmadığını görünce derslerime ve okuluma odaklandım.Uzun ilişkilerin çoğu evlilik oluyor ama.
Bende okuluma odakliyim ve elime meslegimi almadan da buyuk islere kalkismayi dusunmuyorum evlilik gibi :) ve sansliyim ki erkek arkadasim bu konuda cok anlayisli. Kismet olduguna inaniyorum boyle islerin..

Evet istenmedigini dusunuyor. Bende ona oyle olmadigini soyluyorum ama en son bu hastane olayinda iyice bozuldu. Hakli da yani ben olsam bende cok bozulurdum.
Haklı değil. Bozulacak bir şey de yok. Ne diye gelecek acaba hastaneye hangi sıfatla? Sözlü, nişanlı yada damat? Kendini gereksiz havalandırmış, aileden saymış sevgiliniz. Ona daha aileden olmadığını, okul bittikten sonra ciddi adımlar atılacağını anlatman gerekiyor.
Bak sana bir tavsiye seni kızı gibi görüyor diye çok inanma. Burda neler okuyoruz. Olabildiğince mesafe koy arana. Kayınvalide sıfatını aldı mı değişirse anam canım anam diye ağlarsın.

Haklı değil. Bozulacak bir şey de yok. Ne diye gelecek acaba hastaneye hangi sıfatla? Sözlü, nişanlı yada damat? Kendini gereksiz havalandırmış, aileden saymış sevgiliniz. Ona daha aileden olmadığını, okul bittikten sonra ciddi adımlar atılacağını anlatman gerekiyor.
Bak sana bir tavsiye seni kızı gibi görüyor diye çok inanma. Burda neler okuyoruz. Olabildiğince mesafe koy arana. Kayınvalide sıfatını aldı mı değişirse anam canım anam diye ağlarsın.
Haklisiniz, tavsiyelerinizi ciddiye alacagim :) iki tarafi da kirmadan halletmekti amacim ama illa bi tarafi kirmak gerekiyor anlasilan..

Bende okuluma odakliyim ve elime meslegimi almadan da buyuk islere kalkismayi dusunmuyorum evlilik gibi :) ve sansliyim ki erkek arkadasim bu konuda cok anlayisli. Kismet olduguna inaniyorum boyle islerin..
[/QUOTE
Aynen.Ne güzel böyle ilişkiniz var.Erkek arkadaşına da güzelce açıklamalısın durumu. :)

20 yaşındayken 15 yaşında kızla sevgili olan adamdan bi halt olmaz. Ailen haklı lazım değil. Okulunu oku güzelce böyle şeylerle uğraşmak yerine.

Gercekten cok sapikca dusunceleriniz var.. kafaniz hep bel alti calisiyor dimi..yazik. ayrica okulumu okumadigimi soylemedim. Zaten okuyorum.

Ailen dogru olani yapiyor ortada hicbisey yokken neden ailelelri bir araya getirmeye calisiyorsun evlenecegin ne malum daha 20 yasindasin yani ve kiz ailesi oyle olur evet. Cok verici oluyorlar sonra adam yerine konmuyorlar su anda o cocuk hicbir seyin degil dis kapinin dis mandali tanismislar okey karismiyorlar dhaa ne istiyorsunuz? Sizde onun ailesiyle bukadar icli disli olmasaydiniz daha iyi olurdu ne gerek var?

Hala çocuk olduğun verdiğin cevaplardan o kadar belli ki.
Kimse sana sen 15 yaşındayken öpüştünüz, sevgili oldunuz o yüzden sevgilin sapık demedi.
15 yaşında bir kıza merhaba demek için yanaşan 20 yaşındaki erkek sapıktır. Kendi yaş grubunu etkilemeyeceğini düşündüğü için küçük birini kandırmaya çalışmışan bir eziktir. İsterseniz 5 sene birbirinize hiç dokunmayın. Sonuçta sevgiliydiniz ve kendin söyledin aşıktınız.
20 yaşındaki bir adamın 15 yaşında çocuğa aşık olması sapıklıktır.
Bunu sizin anne babanızın kaç yaşında tanışıp evlendiği gerçeği de hala evliliklerinin sürmesi gerçeği de değiştirmez.

Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.

Terliğimi özlüyorum arada lazım oluyor..

subyanciyi bi de utandirmadan annen babanla mi tanistirdin?

iliskiniz su an baslasa sorun yok o 25 sen 20 herkes resit ama sen 15ken sana oyle yanasan adamdan ne bekliyorsun?

25 yasinda la o iki sene sonra evlenmek isteyecek sen daha hayatinin en guzel doneminde evlenecek misin? ooofffff cidden ben bu forumda yoruluyorum ya.

Back
X