• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem sevgilimin bölümünü kabul etmiyor

yahu bir sakin daha 3 sene var önünüzde en az ilişkiyi ne cabuk aile boyutuna götürmüşsün.
Bu hızla çocuk zaten kaçar biraz sakin ol 3 sene sonra bir işe girin askerliği var daha bu ne acale
boşu boşuna en eğlenceli yıllarınızı kendinize zehir etmeyin

Ben endüstri mühendisiyim. Çalıştığım kurumun koordinatörü yani benim ustum arkeolog. İş imkanı her zaman kesin şartlarda olmayabiliyor ;)

Ay bunu da mi görecektik . “Öğretmen olsa bile kabuk ederiz”, pardon öğretmenlerin nesi eksik?
Bence sevgilini değiştirmek yerine ailenin kafa yapışınız değiştirmeye çalış.
Erkek arkadaşın gelse ya ailem hukuku sevmiyor bu şekilde seni kabul etmezler dese, ne yapardın?
Harbiden saçmalık.

Sanırım kendisini çok geliştirmiş ustunuz. Nereyi okumuş neler yapmış bir bilginiz var mi

Aslında ilk kez böyle bir iş deneyimi yasiyor kendisi de...Benim vurgulamak istediğim de bu zaten, insanlara gereken fırsat verildiğinde potansiyelleri ortaya çıkıyor diye düşünüyorum.

Ailem bölümünü istemiyor demek yerine erkek arkadaşınıza inceden arkeoloji de iş imkanı biraz kısıtlı diye duydum istersen farklı bir bölüm düşünürsen bende yardımcı olabilirim deseydiniz. Belki de daha az kırıcı ve ikna edici olurdu

Ortak alanlardan birinde mesela sanat-mimarlik tarihinde asistanlik yapio univerditede kalabilir. Kardesimin mimarlik fakultesinden bolum baskani bi arkeolog. Kendisi seviyorsa bolumunu iyi yerlere gelebilir. Ayrica su an elini sallasan hukukcuya carpiyor. Sizin ne garantiniz var anlayamadim pardon?
aynen öyle hukuk çok gözde sanki artık kuzenim dokuz eylül hukuk bitirdi 5 yıldır işsiz

Back
X