- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi truvalihelen
-
Ailesi bize göre çok farklı ama onların da yöresi o ben onları olduğu gibi kabul ettim.Sevdiğim adam için herşeylerine uyum sağlamaya çalıştım.Sevdiğim için birçok şeyden ödün verdim tabi bunları aileme söylesem biz haklıyız derler.Yeri geldi giyim tarzımı değiştirdim onun için.Ona bunları söylediğimde kötü birşey mi istedim derdi.Belki de bu kadar ödün vermemeliydim bilmiyorum.Ama beni gerçekten çok seven bir insan.İki ayda o kadar çok zayıflamış ki üzüntüden.Belki de seni sevseydi olduğun gibi kabul eder değiştirmeye çalışmazdı dersiniz.Ben de kabahatliyim o kadar boyun eğmemeliydim ona.Onun dışında kafalarımızın uyuştuğu bir insan.Ona çok güveniyorum ama ya diyorum olur da ailem haklı çıkarsa ne yaparımÇünkü sabit fikirli olduğu yanları var.Bunları şimdi mi anladın diceksiniz ama aşkın gözü kör işte...Yine de çok seviyorum.
o zaman ailenin sözünü dinle ve sevginden vazgeç belki ba$kasiyla evlenir mutlu yada mutsuz olursun bunu kimse bilemez...ne aileler gördüm, kaçan kizlarin bir çogu zevkten kaçmiyor yanli$ anlama kaçmayi savundugumdan degil bazen seçenek birakmiyorlar...bilmiyorum ama ailelerde yanilabilir
umarim ilerde ke$kelerle ya$amassin Rabbim hakkinda hayirlisini versin...
severek ayrilmak çok zor olsa gerek :çok üzgünüm:
Ailesi bize göre çok farklı ama onların da yöresi o ben onları olduğu gibi kabul ettim.Sevdiğim adam için herşeylerine uyum sağlamaya çalıştım.Sevdiğim için birçok şeyden ödün verdim tabi bunları aileme söylesem biz haklıyız derler.Yeri geldi giyim tarzımı değiştirdim onun için.Ona bunları söylediğimde kötü birşey mi istedim derdi.Belki de bu kadar ödün vermemeliydim bilmiyorum.Ama beni gerçekten çok seven bir insan.İki ayda o kadar çok zayıflamış ki üzüntüden.Belki de seni sevseydi olduğun gibi kabul eder değiştirmeye çalışmazdı dersiniz.Ben de kabahatliyim o kadar boyun eğmemeliydim ona.Onun dışında kafalarımızın uyuştuğu bir insan.Ona çok güveniyorum ama ya diyorum olur da ailem haklı çıkarsa ne yaparımÇünkü sabit fikirli olduğu yanları var.Bunları şimdi mi anladın diceksiniz ama aşkın gözü kör işte...Yine de çok seviyorum.
o zaman ailenin sözünü dinle ve sevginden vazgeç belki ba$kasiyla evlenir mutlu yada mutsuz olursun bunu kimse bilemez...ne aileler gördüm, kaçan kizlarin bir çogu zevkten kaçmiyor yanli$ anlama kaçmayi savundugumdan degil bazen seçenek birakmiyorlar...bilmiyorum ama ailelerde yanilabilir
umarim ilerde ke$kelerle ya$amassin Rabbim hakkinda hayirlisini versin...
severek ayrilmak çok zor olsa gerek :çok üzgünüm:
ailen de aslında haklı onlar doğulular kötü demiyorlarki sadece ilerisi için iyi olmaz kültür çatışması yaşanır demek istemişler çok haklılarda benimde eşimle ve ailesiyle kültür farkı var inan iş ciddiye binince zor oluyor bende diyorum ki keşke en baştan dönseydik bizde.:sinifsinif:ama geçti malesef şimdi insan sevginin her türlü kapıyı açacağını sanıyor ama inan sadece sevgi yetmiyor :1no2:mutlu sağlıklı bi evlilik için her türlü uyum şart!!!!ama sende fazla taviz vermişsin neden giyim tarzına kadar değiştinki
öncelikle inan çok üzüldüm okuyunca,siz birbirinize emek vermişsiniz,sevmişsiniz,ailenin böyle bir inadı için böyle acı çekmeniz bence hiç hoş değil,ailenin yaptığı bana göre doğru değil ama bence sen sevdiğinin elinden tut,onada yazık yaşadıklarını düşünüyorumda söz ertesi böyle bir sebepten yüzük atmak kimbilir ne kadar üzmüştür-ki anladığım kadarıyla senide çok seviyo,aile tabiiki çok önemli,hepimiz düşkünüz ama sizde bir aile olucaksınız sonuçta mutlaka affedicekler bir gün bari siz mutlu olun,hem sende anlaşıyormuşsun ailesiyle,canım biraz uzun oldu ama inan içim acıdı inşallah herşey yoluna girer allah yardımcın olsun ve inşallah allah sizi ayırmasın:Saruboceq:
Bilemiyorum ama herkesin fikri farklı olabilir. Saygı duyarım
Ama öyle sevdiğinin elinden tut yaşayın sevginiz...i ailen kabul eder ilerde...... zamanını gectiiiik..boshayallersmile. o devir bu devir değil artık... evlenenden çok boşanan var
Böylesi kararlarda aşkı bir tarafa koymalı diğer konuları bir tarafa koyup ayrı ayrı düşünmeli
Çok zor durumlar çook iyi anlıyorum .....benim ailemde beni çok vazgeçirmeye çalıştı bende çok korkuyorum aslında benim kayınvalidem kapalı hatta hoca aramızda uçurumlar var uyum saylayacağımı kimse düşünmüyor ki sağlayamam bende.. Çok korkuyorum bana karışcak falan die ama yinede sevgilime hayır diemedim vazgeçemedim umarım herşey yolunda gider evlenmeden kafamda boşanırız düşüncesi varama tek güvencim nişanlım oda değişirse bütün hayallerim suya düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?