- Konu Sahibi truvalihelen
-
canım sen bu adamla tekrar birleşeceksin gibi geliyor ama bu saatten sonra birleşseniz bile hiçbişey eskisi gibi olmaz. benden söylemesi.
bende sözü atan bırısı olarak kültür farkı gerccekten cok önemlı eger aılen kabul etmıyosada sakın barısma derım ben ama genede sen bılırsın emın ol onlar bizim görmedıgımız her seyı göruyorlar
Zaten ailemin rızası olmadan barışamamama çok seviyorum.Ben onu aramıyorum diye çok üzülüyormuş.Arkadaşları arayıp birşeyler yapalım, aileni ikna edelim, o çok kötü durumda ona destek ol diyorlar.Ben beni unutsun diye aramıyordum ama daha da kötü olmuş.Ölmekten falan bahsediyor.Çok üzülüyorum hayatla tüm bağlarını kesmiş
Zaten ailemin rızası olmadan barışamamama çok seviyorum.Ben onu aramıyorum diye çok üzülüyormuş.Arkadaşları arayıp birşeyler yapalım, aileni ikna edelim, o çok kötü durumda ona destek ol diyorlar.Ben beni unutsun diye aramıyordum ama daha da kötü olmuş.Ölmekten falan bahsediyor.Çok üzülüyorum hayatla tüm bağlarını kesmiş
Bir evlilikte ailelerin uyumunun ne kadar önemli olduğunu 20 gün önce nişananlanınca daha iyi anladım.
Nişandan öncede çok iyi anlaşıyordu ailelerimiz şimdi de.İkimizde karadenizliyiz doğal olarak kültürümüz,geleneğimiz vs aynı.
Bir ömrü beraber geçireceksiniz arkadaşım inan yemek yeme şekli bile çok önemli.
Çok sevdiğim bir hadis var ;
KADERE İNANMAK MERAK ve HÜZNÜ GİDERİR..
sadece dua et ve hayırlısını dile.İnan böyle çok daha mutlu olacaksın..
hiç sana kabalığı falan oldumu..ayrılın bakalım sana tavrı aynımı olacak...eğer aynıysa ailesinizi ikna etmeye bakın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?