Ailem sözümü attırdı

Bir de bu zamana kadar onunla gitmememin sebeplerinden biri de ben gidersem anenem yada babamdan birine üzüntüden birşey olması.O kadar çok üzüldü ki onlar da.Onlara birşey olsa heleki benim yüzümden ne yaparım?Yüzümün gülmesine hasretler ama ne yapayım kolay değil..

belki boşanırız ilerde miii??

boş ver o zaman hiç takma... böyle bir şeyi düşündüysen zaten şimdiden kurtulduğun için sevnmene bak . en azından mağdur bir çocuk ve yuva yok ortada.

Bu devirde evlilik gerçekten hiç kolay değil ve hayatın insana ne getireceği hiç belli olmaz.Ne de olsa bazı gelenek göreneklerimiz farklı.İnsan ister istemez düşünüyorAma bu başkasıyla evlenip boşanmayacağımın da garantisini vermiyor.Hayatın ne getireceğini bilemeyiz ne yazık ki

ben boşanma olayına karşı değilim. gayet normal bir olay. anlaşamazsanız boşanırsınız.

fakat siz daha evlenmeden ve söz attırdılar diye üzülürken ''İlerde belki boşanırız diye düşündüm ''tarzında bir düşünceye sahip olmanız tuhaf geldi bana.

yani bu,aklınızda soru işareti var demektir.
soru işareti varsa , üzülmenize değmez. demek ki bir şeylerin temeli tam sağlam değilmiş.

aileler hergün bir araya mı gelecek sanki bayramlarda özel günlerde vs .. ha bir araya geldiler o zaman da daha töleranslı davranışlar sergilenir zaten şehirler farklıymış
bu devirde kaldımı sevdiğinden ailesi yüzünden ayrılan diyorum hergün bi olay duyuyoruz allah yardımcın olsun

Yok ancak kırk yılda bir araya gelebilirlerdi o da olmasın dedim ben aileme.Tamam görüşmeyin istemezseniz dedim ama bu onların benim için hayal ettikleri bir evlilik değilmiş
Aileler ne kadar uyumlu olursa mutluluğun o kadar maksimum seviyede olacağını savunuyorlar

evlenince iki ailedende uzak yaşardınız eşinizde uyumluysa durumun farkındaysa ne kadar sıklıkla gelebilirler ki yada sizin ailenizle karşılaşma olasılığı yüzde kaç olabilir ki

Bütün olanlara rağmen ben iyimiyim değilmiyim diye arıyor.O kadar çok seviyor yani.Ne de olsa onuru kırıldı.Ama yine de ne olursa olsun yanımda olacağını sadece bir telefonla yanıma koşup derdime çare bulabileceğini söylüyor.Bir daha böyle seveni bulmam imkansız.

evlenince iki ailedende uzak yaşardınız eşinizde uyumluysa durumun farkındaysa ne kadar sıklıkla gelebilirler ki yada sizin ailenizle karşılaşma olasılığı yüzde kaç olabilir ki

Zaten işimiz gereği iki aileden de uzunca bir süre uzak yaşayacaktık.Ailem ise bir an önce memleketime dönmemi istiyor.Benden uzak kalmayı istemiyorlar.Zaten en yakın 5 yılda dönebilrim memlekete ama anlamak istemiyorlar.Sözlümle görüşürüm diye bir ara istifa et falan dediler ama kesinlikle böyle birşey olmayacağını söyledim onlara.Onu görürsem bir daha ayrılamayacağımızı düşünüyorlar.Kendilerince beni korumaya çalışıyorlar.

Umarım Allah yanınızda olur nedense hiç biteceğine inanmıyorum yada ayrı kalabileceğinize hislerim çok kuvvetlidir genelde ama inşallah Allah gönlünüze göre verir

benim ve e$imin ailesi çok farkli dedigim gibi ben dogulu onlar karadenizli bu kadar zit olunabilir yani...dügün öncesi ufak tefek $eyler oldu ama aileler hiç birzaman kar$i kar$iya gelmedi ailem hiç ses etmedi zaten...ailelerimiz her nekadar uyumlu olmasada bir birlerine kar$i iyiler öyle gelip gitmeler pek olmuyor yilda bi 3 kere bilemedin 1 kere fazlasina gerekte yok bence...7 yildir evliyim bana kari$madilar kari$amazlarda

Peki mutlu musunuz?Yani bütün bu farklılıklara rağmen iyiki evlenmişim diyormusunuz?Gerçi şans kısmet..

mutluyum tabi çünku beni çooook seven bir e$im var....zorluk çekmedim mi? çok çektim hala da çekiyorum inan çünkü ailemden çok farkli bir ailenin içindeyim ama bu hiç bir zaman sorun olmadi evliligimi etkilemedi ben istedigim gibi ya$iyorum e$imle...ne ailesi ne ailem kari$ir e$imle ben buna izin vermeyiz zaten :umursamaz:

Allah bozmasın inş.Tabiki kolay değil farklı kültürlerin birbirine uyum sağlaması ama karşılıklı sevgi ve saygı olunca demekki herşey oluyor.

Allah bozmasın inş.Tabiki kolay değil farklı kültürlerin birbirine uyum sağlaması ama karşılıklı sevgi ve saygı olunca demekki herşey oluyor.

Amin...tabiki kolay degil dedigin gibi sevgi ve saygi olunca her$ey oluyor ve seni çok seven bir e$ varsa ne ailesine ne ba$kasina ezdirir...
Rabbim yinede hayirlisini nasip etsin umarim ailen razi olur ve sevdiginle evlenir mutlu olursun :teselli:

inşallah razı olurlar.Hayırlısı neyse o olsun onun için de benim için de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…