Canım benim seni çok iyi anlıyorum..Annenin yerinde olamıyorum maalesef hani ne düşünüyor bilmiyorum ama tek bildiğim 40 yasında olmasının veya 13 yasında bir kızının olması hıc de sorun değil..Normal şeyler..Arayı yapman lazım..Bir şekilde adamı tanıtman lazım onlara..
Maalesef günümüzde aileler çok hoş bakmıyor fakat çevremde aynı anlattıgın gibi 2 kısı evlendı senın durumunda..Ve kız cocugunun yası dolasıyıyla arkadas gıbıler..O ıkı adam da nasıl ıyı davranıyor el bebek gul bebek..
Umarım düzelir aılenle sorunların..Başa cıkarsınız umarım canım..
Yaş farkı çok fazla... Size değer verdiğinden bahsetmişsiniz ama bu ilerde sizi yönetmeye çalışmayacağı anlamına gelmez... Sürekli sizi yönlendirmeye çalışabilir... Her kararı ortak alabilecek misiniz? Ortak beğenileriniz olsa da bakış açılarınız farklı olacak... Yaş farkı uygun değil bana göre... Evlenip de çocuk sahibi olduğunuzda, eşiniz iki çocuğu arasında dengeyi kurabilecek mi? Çocuk demek sorumluluk demek... Kızı her ne kadar annesinde kalıyor olsa da, babası da kızıyla ilgilenecek ve belki zamanının çoğunu ona ayıracak... Siz bu fedakarlığı gösterebilecek misiniz? Evlilik zaten zor, sizin durumunuzda daha da zor... İkinize de çok iş düşüyor... Her ikiniz de çoğu zorluğa göğüs gerebilecek güçte misiniz?
haklısınız yaş farkı çok. ama şuan da da zaten kararları ortak veriyoruz ve ileride de öyle olacağını umuyorum. Şuan da kızı ile zaten ilgileniyor ben tutup oma ilgilenme demem ki. tamam boşanabilirler fakat sorumlusu o kız değil ki...
Tutumunuz çok pozitif... Umarım karşınızdaki kişi buna değecek nadir bulunan o özel insanlardandır... Çok çok iyi tanımaya çalışın lütfen. Kafanıza takılan en ufak bir şüpheyi sorun, tatmin edici yanıt alamazsanız güvendiğiniz biri -bu kişi anneniz olabilir- ile mutlaka paylaşın. Çünkü iyiliğinizi isteyecek tek kişi belki de o... Çıkabilecek bazı sorunları aranızda halletmek isteyebilirsiniz. Evet, bazı ufak şeyler yansıtılıp ortalık bulandırılmamalıdır ama yine de emin olamadığınız bazı konuları annenize danışın... Olabilecek en kötü senaryoyu aklınıza getirin ve "bununla başa çıkabilir miyim"i kendinize sorun. Kötümser bir tablo çizmiş olabilirim, böyle olacak diye bir kaide yok elbette. Yine de aklınızın bir köşesinde bulunsun. Mutlu olmanız dileğiyle...
Güzelim ben şuna inanırım insan ya evliliğin başında bazı sıkıntalara katlanmak zorunda kalıyor ,ya da sonunda seniki sonunda olandır evet o kadın da mutluydu yaş farkına rağmen ama 20 yıl sonra adam değişti kadını acaip kıskandı ve piskolojik olarak baskı uyguladı öldü ama kadınıda bitirdi ben böyle bir evliliği onaylayamıyacağım ,kusura bakma
Bence evlilik için acele etmeyin. Elbette erkek arkadaşınız tekrar mutlu olmayı hak ediyor ama bu sizin hayatınız. Öncelikle kendi mutluluğunuzu düşünün. Siz mutlu olursanız çevrenizdeki herkesi mutlu edersiniz zaten. Sırf seviyorum diye sürekli fedakarlıklarda bulunmayın. Siz bir çok şeyi göze alıyorsunuz, karşınızdaki de aynı oranda alıyor mu? Yani adımlarınız eşit mi?
zaten acele etmiyorum ki sadece annemin istememesi beni üzüyor sürekli evde soğuk rüzgarlar varşuan mutsuz olduğumdan herkes mutsuz zaten adımlarımız eşit belki onun ki daha fazla o da büyük fedakarlıklar yapmakta...
zaten acele etmiyorum ki sadece annemin istememesi beni üzüyor sürekli evde soğuk rüzgarlar varşuan mutsuz olduğumdan herkes mutsuz zaten adımlarımız eşit belki onun ki daha fazla o da büyük fedakarlıklar yapmakta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?