Ailem ve benim sorunlarin dayanamiyorum artik

AbsinThe1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
31
0
1
27
Ailemle aramda cok sorunlar var nasil asacagimizi bilmiyorum o kadar konusuyoruz ailem ve ben buluyoruz bi cozumu ama sonradan gene o buldugumuz cozum ucup gidiyor anlayamiyorum onlari cok seviyorum onlarda beni cok seviyorlar yardimci olun lutfen

Son düzenleme:
Neden gidersen ayriliyorsunuz? Eski sevgilin mi var koyde?

Nisanlinida al git. Degisiklik olur onada

Yas kac bu arada nedir bu ergen.ergen ben gelmicem tripleri ?

Ya git son sefer kırma aileni. Hem nişanlıymıssın bunlar ailenle son gezmelerin. Ailenle bir yere giderken neden nişanlına söz hakkı veriyorsun ki. Bak ailenin olumsuz özelliklerini, sana ters gelen davranışlarını falan anlatma. Yarın öbür gün bu anlattıkların baş kakıncı olur. Güvendiğin dağlara kar yağar..

Kaç yaşındasın ilk okuduğumda en fazla 15 yaşındadır dedim çünkü aile ancak o yaşa kadar çocuğu zorlar.Nişanlısın birde ne diye zorla götürüyorlar anlayamadım.Ama böyle aileler var dominant bence git hiç mesele çıkmasın zaten evleneceksin o zamanda tutup götüremezler ya istediğini yaparsın

Ben konudan çok farklı bi şeye takildim.
17 yasindasin aileme oraya gelmek istemiyorum buraya gitmicem diye trip atacak olgunlukta(!)sin ama nisanlisin.
Alternatifin ne kacmak mi? Sakin ha çok pişman olursun. Etrafimda kuzenlerimde fazlasıyla var kaçarak evlenen pişman değilim diyeni duymadim.

Bence bu durumu öncelikle uygun zaman bulup ailemi karşına alıp güzelce laflarimizi tartarak konuşmak gerek ..Onlar seninle ilgili neden öyle yaptıklarını ve sende onlara olan sorunlarını bildir . Babamla hiç anlasamiyorum sert agresif biri diyorsan eğer annenle muhakkak bu konu hakkında konuşman gerek . Eğer nişanlın anlayış gosterecekse neden gitmen gerektiğini neden ailenle olman gerektiğini babanın kurallarindan bahsetmen gerek . Umarım şiddet yoktur

Yaş kaç ???? babaya herif ??? evlenince gitmezsiniz zaten nişanlıymışsınız. Nişanlınız köye gidersenz ayrılırsa onun sevgisinden şüphe duyun derim.

Nisanlima hak veriyorum ve sevgisinden asla suphe duymam 5 senedir tanistigim birine kendimi bu kadar guvende hissetmem bana cesaret veriyo ayrica baba dedigim herifde evin rizkini ickiye yatiran birisidir aklinizda
bulunsun

Kaç yaşındasın? Ben olsam bende kızımı gittiğim yere götürürüm heralde. Hele birde köye gidecek olsam birkaç günlüğüne illa ki götürürüm. Tek başına bir kızın evde ne işi var bide bayramda yani.bak nişanlıymışsın yarın bir gün evlendiğinde zaten ailenle olamayacaksın. Inan eşin ne kadar iyi olursa olsun çok özlersin aileni. Hem annen baban varken nişanlın niye karışıyo ya senin köye gitmene? Hani yalnız gidecek olsan belki dicem de sen oraya ailenle gidiceksin bide üstüne köye gidersen ayrılırım diye tehdit ediyo öyle mi? Nasıl yollara sapıcaksın napıcan kaçıcakmısın yoksa nişanlına?

Bende hep giderdim babmgil nereye giderse yani simdi istemeyebilirsin sıkılirsin belki seni evde yalniz birakmak istemiyorlar aliskanlik olmus bence bukadr vahim bir durum degil yani bunu iyice ailenle konusup anlasa bilirsin nebilim hani okadr baskida iyi degil ama seninde bukadr bu durumu kotu yere cekmene gerek yok yani nisanlisin onunla olmak isteyebirsin ama dedgim gibi babanlan guzel konusup bu durumu cozemezmisin

Benim istedigim kendimi ezdirmemek ailem benim ozgurlugumu elimden aliyo ben onlar icin kendimi yaninda guvende hissettigim birinden asla vazgecmem

Nisanlima hak veriyorum ve sevgisinden asla suphe duymam 5 senedir tanistigim birine kendimi bu kadar guvende hissetmem bana cesaret veriyo ayrica baba dedigim herifde evin rizkini ickiye yatiran birisidir aklinizda
bulunsun

sevgi anlayışınızda bir tuhaflık var..
sizi kısıtlayan üstelikte ailenizle gittiğiniz yere karışan adam sizi seviyor olamaz..
umarım çok geç olmadan gerçek sevgi ile tanışacak olgunluğa erişirsiniz..

Benim istedigim kendimi ezdirmemek ailem benim ozgurlugumu elimden aliyo ben onlar icin kendimi yaninda guvende hissettigim birinden asla vazgecmem
Nişanlınız kaç yaşında acaba ? ikinizde olgun düşünemiyosunuz. Ailenizle köye gitmeniz en mantıklısı. Gitmeyip ne yapacaksınız tek başınıza ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…