Nisanlinida al git. Degisiklik olur onada
Yas kac bu arada nedir bu ergen.ergen ben gelmicem tripleri ?
Arkadaslar herkeze iyi gunler kac haftadir dusun dusun kafayi yicem artik ailem ve ben bir turlu anlasamiyoruz ve onlari hic sevmiyorum artik konuya gelicek olursak ailem hep beni zorla gittikleri yerlere goturuyolar misafirlige gidiyolar benide goturuyolar cogunlukla babam olcak o herif baski kuruyo gitceksin diyor bayramlarda hep koye gideriz 2.3 gun kaliriz ama ben artik sıkıldım onlarin istegiyle biyerlere gitmekten 1 ay sonra bayram var gene goturcekler ama ben son vermek istiyorum eger gidersem nisanlim benden ayrilcak ve ben buna musade etmem hem ben gitmek istemiyorum hemde nisanlim gitmemi istemiyo yardimci olun lutfen cok zor durumdayim aklimdan yapmak istemicegim seyler geciyo bi cozum yolu bulamazsam sanirim baska yollara sapicam.( BU ARADA YASİM 17 ve 9 AY SONRA DOLDURUCAM)
Kaç yaşındasın ilk okuduğumda en fazla 15 yaşındadır dedim çünkü aile ancak o yaşa kadar çocuğu zorlar.Nişanlısın birde ne diye zorla götürüyorlar anlayamadım.Ama böyle aileler var dominant bence git hiç mesele çıkmasın zaten evleneceksin o zamanda tutup götüremezler ya istediğini yaparsınArkadaslar herkeze iyi gunler kac haftadir dusun dusun kafayi yicem artik ailem ve ben bir turlu anlasamiyoruz ve onlari hic sevmiyorum artik konuya gelicek olursak ailem hep beni zorla gittikleri yerlere goturuyolar misafirlige gidiyolar benide goturuyolar cogunlukla babam olcak o herif baski kuruyo gitceksin diyor bayramlarda hep koye gideriz 2.3 gun kaliriz ama ben artik sıkıldım onlarin istegiyle biyerlere gitmekten 1 ay sonra bayram var gene goturcekler ama ben son vermek istiyorum eger gidersem nisanlim benden ayrilcak ve ben buna musade etmem hem ben gitmek istemiyorum hemde nisanlim gitmemi istemiyo yardimci olun lutfen cok zor durumdayim aklimdan yapmak istemicegim seyler geciyo bi cozum yolu bulamazsam sanirim baska yollara sapicam.
Yaş kaç ???? babaya herif ??? evlenince gitmezsiniz zaten nişanlıymışsınız. Nişanlınız köye gidersenz ayrılırsa onun sevgisinden şüphe duyun derim.
Benim istedigim kendimi ezdirmemek ailem benim ozgurlugumu elimden aliyo ben onlar icin kendimi yaninda guvende hissettigim birinden asla vazgecmemKaç yaşındasın ilk okuduğumda en fazla 15 yaşındadır dedim çünkü aile ancak o yaşa kadar çocuğu zorlar.Nişanlısın birde ne diye zorla götürüyorlar anlayamadım.Ama böyle aileler var dominant bence git hiç mesele çıkmasın zaten evleneceksin o zamanda tutup götüremezler ya istediğini yaparsın
Nisanlima hak veriyorum ve sevgisinden asla suphe duymam 5 senedir tanistigim birine kendimi bu kadar guvende hissetmem bana cesaret veriyo ayrica baba dedigim herifde evin rizkini ickiye yatiran birisidir aklinizda
bulunsun
Nisanlima hak veriyorum ve sevgisinden asla suphe duymam 5 senedir tanistigim birine kendimi bu kadar guvende hissetmem bana cesaret veriyo ayrica baba dedigim herifde evin rizkini ickiye yatiran birisidir aklinizda
bulunsun
Bende hep giderdim babmgil nereye giderse yani simdi istemeyebilirsin sıkılirsin belki seni evde yalniz birakmak istemiyorlar aliskanlik olmus bence bukadr vahim bir durum degil yani bunu iyice ailenle konusup anlasa bilirsin nebilim hani okadr baskida iyi degil ama seninde bukadr bu durumu kotu yere cekmene gerek yok yani nisanlisin onunla olmak isteyebirsin ama dedgim gibi babanlan guzel konusup bu durumu cozemezmisin[/QU
Dogru soyluyosun insan insanla konusarak anlasir ama ben babamdan bu zamana kadar sevkat ilgi vs gormedim 14 yasima kadar siddet uyguladi bana icip icip geldi dovdu hakaretler etti ama bundan sonra ipler onun elinde digil benim elimde olucak
Nişanlınız kaç yaşında acaba ? ikinizde olgun düşünemiyosunuz. Ailenizle köye gitmeniz en mantıklısı. Gitmeyip ne yapacaksınız tek başınıza ????Benim istedigim kendimi ezdirmemek ailem benim ozgurlugumu elimden aliyo ben onlar icin kendimi yaninda guvende hissettigim birinden asla vazgecmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?