- 7 Haziran 2016
- 890
- 634
- 18
Tabiki vazgeçme canım vazgeç demedim zaten.Maksat çok abartmaya gerek yok bunca zaman böyle olmuş bir sefer daha dayanabilirsen olaylar büyümezBenim istedigim kendimi ezdirmemek ailem benim ozgurlugumu elimden aliyo ben onlar icin kendimi yaninda guvende hissettigim birinden asla vazgecmem
Arkadaslar herkeze iyi gunler kac haftadir dusun dusun kafayi yicem artik ailem ve ben bir turlu anlasamiyoruz ve onlari hic sevmiyorum artik konuya gelicek olursak ailem hep beni zorla gittikleri yerlere goturuyolar misafirlige gidiyolar benide goturuyolar cogunlukla babam olcak o herif baski kuruyo gitceksin diyor bayramlarda hep koye gideriz 2.3 gun kaliriz ama ben artik sıkıldım onlarin istegiyle biyerlere gitmekten 1 ay sonra bayram var gene goturcekler ama ben son vermek istiyorum eger gidersem nisanlim benden ayrilcak ve ben buna musade etmem hem ben gitmek istemiyorum hemde nisanlim gitmemi istemiyo yardimci olun lutfen cok zor durumdayim aklimdan yapmak istemicegim seyler geciyo bi cozum yolu bulamazsam sanirim baska yollara sapicam.( BU ARADA YASİM 17 ve 9 AY SONRA DOLDURUCAM)
Ben gitmek istemiyorum babaannem hele ki cok konusuyo cok agir laflar soyluyo ayrica nisanliminda evi yok diye bana rusvet bile teklif ettiler neymis ayrilirsam bana son model telefon alcaklarmis bende mutluluk huzur olmadiktan sonra bana dunyayi versinler gene fayda etmezKaç yaşındasın? Ben olsam bende kızımı gittiğim yere götürürüm heralde. Hele birde köye gidecek olsam birkaç günlüğüne illa ki götürürüm. Tek başına bir kızın evde ne işi var bide bayramda yani.bak nişanlıymışsın yarın bir gün evlendiğinde zaten ailenle olamayacaksın. Inan eşin ne kadar iyi olursa olsun çok özlersin aileni. Hem annen baban varken nişanlın niye karışıyo ya senin köye gitmene? Hani yalnız gidecek olsan belki dicem de sen oraya ailenle gidiceksin bide üstüne köye gidersen ayrılırım diye tehdit ediyo öyle mi? Nasıl yollara sapıcaksın napıcan kaçıcakmısın yoksa nişanlına?
Hımm babanın içtiğini söyledin ya bakış açım tamamen değişti.Baban içiyor madem kaç kuzum nişanlına.Sonra gör BEŞ senedir tanıdığım biricik nişanlının gerçek yüzünü.Nisanlima hak veriyorum ve sevgisinden asla suphe duymam 5 senedir tanistigim birine kendimi bu kadar guvende hissetmem bana cesaret veriyo ayrica baba dedigim herifde evin rizkini ickiye yatiran birisidir aklinizda
bulunsun
Ne son model cep telefonu ne de nişanlın seni mutlu edebilir. Gerçekler acıdır.Ben gitmek istemiyorum babaannem hele ki cok konusuyo cok agir laflar soyluyo ayrica nisanliminda evi yok diye bana rusvet bile teklif ettiler neymis ayrilirsam bana son model telefon alcaklarmis bende mutluluk huzur olmadiktan sonra bana dunyayi versinler gene fayda etmez
K.bakmada ben parmakta oynatilcak birisi digilim beni kimse zorla biyere goturemez babam bile olsa bu benim hayatim ben bu zamana kadar cok zorluklar cektim ve bana arkadas sevgili anne baba es olanda nisanlim beni her zaman ayakta tutan nisanlim ben ona asla sirt ceviremem17 yasinda ne nisani ya kafa mi buluyorsun milletle senin okul okuyor olman gerekmiyor mu ? Ayrica elbette ailenle bayramda birlikte gideceksin nisanlin/ sevgilin ne sacmaliyor anlamadim koyde ne varmis ?
Aklini basina topla o yaslarda herkesin ailesiyle catismalari olur ama careyi baskalarinin verdigi akillarda bulmaya calisma.
Peki seni gerçekten seven her koşulda yanında olan bir insan gidersen ayrılırım diyebiliyorsa koşulsuz şartsız güvenebilir misin sana sırt ceviremeyecegineK.bakmada ben parmakta oynatilcak birisi digilim beni kimse zorla biyere goturemez babam bile olsa bu benim hayatim ben bu zamana kadar cok zorluklar cektim ve bana arkadas sevgili anne baba es olanda nisanlim beni her zaman ayakta tutan nisanlim ben ona asla sirt ceviremem
Beni bu hayatta 6 senelik arkadasim kardesim dedigim kisi digil nisanlim anladi hep destek cikti bana aile ici bazi ozel mevzular var babayla ilgili burda soylenmicek konu o yuzden zerre kadar umrumda digiller benim hayatim benim mutlulugumNe son model cep telefonu ne de nişanlın seni mutlu edebilir. Gerçekler acıdır.
Bak şimdi ailenin yanında özgürlüğüm yok diyorsun ama yarın başkasının yanında hiç olmaz . Çünkü ayaklarının üzerine basan dimdik duran bir hanım değilsin.
K.bakmada ben parmakta oynatilcak birisi digilim beni kimse zorla biyere goturemez babam bile olsa bu benim hayatim ben bu zamana kadar cok zorluklar cektim ve bana arkadas sevgili anne baba es olanda nisanlim beni her zaman ayakta tutan nisanlim ben ona asla sirt ceviremem
Sen bu kafayla gidersen nisanlin seni ezecek haberin olsun ozgurluk nedir evlenince gorursun ozman sen simdi nisanlinla canimli cicimli gunelei gecir, baba evinde sana gidersen seni terk ederim diyen nisanli bey evlenince sana bak ozman nasl ozgürlük sunacak gor ,bir ablan olarak soyleuyorum ailenin sana tam nasil davrandigini bilmiyorum ama yazdiklarindan sadece seni evde birakmiyorlar diyorsun, benden ornek vereyumm ben ayni binada gittigim komsuma kizardi nerdesin diye bagirirdi senin kadr kotu konusamdim dusunmedim babama ahhh aileden baskasi yalan anla bunu herkesin yeri ayridir tabi ama bagzi degerler tartisilmaz umarim biraz anlamisindirBenim istedigim kendimi ezdirmemek ailem benim ozgurlugumu elimden aliyo ben onlar icin kendimi yaninda guvende hissettigim birinden asla vazgecmem
Onunla bi alakasi yok 10 ay sonra kiyicaz nikahi zaten onda bi sorun yok ama ailemin uzerimde baski kurmasi psikolojimi alt ust etti ve cok zor durumdayimNişanlın seninle yalnız mı kalacak? Ondan mı gitmeni istemiyor?
Yani görüşeceksin Bayram'da nişanlın ile ailen yokken.Onunla bi alakasi yok 10 ay sonra kiyicaz nikahi zaten onda bi sorun yok ama ailemin uzerimde baski kurmasi psikolojimi alt ust etti ve cok zor durumdayim
17 yaşında aşkından olup bittiğim insanları şimdi çocukluk diye gülerek hatırlıyorum. O zamandan sonra kim bilir kaç kişi için hissettim aynı şeyleri.
Koca kaçmaz her zaman bulunur ama sen daha çok küçüksün.
Üniversiteye gidecek misin mesela? Gitsen bile nişanlı olmanın getirdiği yükümlülük olacak. Ah be kuzum ne gerek vardı küçücük yaşta bunlara.
Senin en umursamaz en rahat olacağın yaşlar bunlar.
Bana boyle ogutler veren cok insan oldu ama fayda etmez emin olun ben nisanlimi ailemden ve herseyden cok seviyorum asosyal birisiyim ve bundan rahatsiz digilim sosyal olmak istemiyorum sadece beni zorla biyere goturen ailemin buna hakki var mi diye sormak istiyorum sizeSen bu kafayla gidersen nisanlin seni ezecek haberin olsun ozgurluk nedir evlenince gorursun ozman sen simdi nisanlinla canimli cicimli gunelei gecir, baba evinde sana gidersen seni terk ederim diyen nisanli bey evlenince sana bak ozman nasl ozgürlük sunacak gor ,bir ablan olarak soyleuyorum ailenin sana tam nasil davrandigini bilmiyorum ama yazdiklarindan sadece seni evde birakmiyorlar diyorsun, benden ornek vereyumm ben ayni binada gittigim komsuma kizardi nerdesin diye bagirirdi senin kadr kotu konusamdim dusunmedim babama ahhh aileden baskasi yalan anla bunu herkesin yeri ayridir tabi ama bagzi degerler tartisilmaz umarim biraz anlamisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?