Ailem ve eșim

"Zaten bir hafta tatilimiz var, ailende geçiremem" deyip ailesi ile kapıda bayramlasacak ve tatilin tamamını ailenizde geçireceksiniz.

Siz gidin kafaniza takmayın bile..gelmezsr gelmesin... gelip isteksiz bi şekilde oturup ailenizi üzeceğine gelmesin.. bence siz gayet keyifli gidin kalın arayıp sormayın ailenizin yanındayken..densize bak gaz çok yakıyormuş..

Bence kavga çıkarsan iyi olur.
Bana öyle dese hayatta onun ailesine gitmem
Bak mümkün değil

Sen aileni böyle yok saydırmaya devam edersen seni çok otobüsle gönderir

Terbiyesiz insan kişiliği

İste bendede var hata ben halen gidip kalirim ailesinde ama haklisiniz benimde yapmamam lazim.. Ama diyorumki bi taraftanda annesinin babasinin ne sucu varki esimin yuzunden olan bisey bu sonucta, cunku cidden annesi babasi babanesi herkes git oglum ordada kal onlarda anne baban derler, ama bnmki bi tyrlu kabullenenedi ooff of cok uzgunum, cok isterdim digerleri gibi icli disli olmayii ailemle esimin cok iyi anlasmasini ki benmkiler yazik ararlar ederler ben aradayim uzulmeyim diye.. Ama benim ökü aah ah

Sen de onun ailesine gitme
Arama ve sorma

K.validene nedenini söyle bu bayram kalma

Kv niz ile iyi anlaşıyorsanız durumu anlat ve onun da benim hissettiklerini anlamasını istiyorum kişisel olarak alınmayın ama bende onun yaptıgı şekilde adım atacagımki belki biraz anlar diyebilirsiniz.

Ben olsam onun ailesine gidip kalmazdım evin huzuru bozulmasın diyorsun o yüzden kavga etmiyorsun ama o huzuru birazda erkekler düşünsün anlayışlı olsun

Canım sen ne yapıyorsun bu bayram kocacım malum araba çok yakar otobüslere binelim herkes kendi ailesinin yanına... hadsiz çok sinir oldum yahu sende gitmeyeceksinki madem empati yapma yeteneği yok uygulamalı görsün nasıl bir dıyguymuş

Bu daha güzel işte ara kayınvalideni bu anlattıklarını anlat problemim sizinle değil ama anlaması lazım belki bu sayede kayınvalidenler daha çok baskı yapar sen gitmediğin için oldu diye az aklı keser

Valla kısasa kısas o öyle yapıyorsa sende aynısını yap şuna bak ukala onunki aile seninki neymiş iki yıl niye sessiz kaldın alıştırdın ki iyice

Gelmezse gelmesin de gaz yakar ne demek.
Bayramda ailelere giderken gaz yakılmayacak da ne zaman yakılacakmış. Ehliyetiniz varsa alın aracı gidin siz. Bayramı ailenizde geçirin. Kv ve kp ile neden kötü olasınız, evlatlarına öğreteymişler bayramlaşmayı

Ben bu sorunu çok iyi bir çözüm buldum bir bayram onlara bir bayram bizimkilere en iyisi eşim de kabul etti en azından bir günü orda geçirecek şekilde ayarlamak lazım bu şekilde konussaniz

sende otobüsle git ama eve dönme ,adam olsun insan olsun, Eşin hatrı var ağaç kavuğundan mı çıktın sen ,kim oluyo o be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…