Ailem ve evlilik

he bu arada karsi taraf evlenmenizi istiyorsa, babanin numarasini vereceksin, babasi tanisacak. istemeye gelmesine de gerek yok ailenin once babalar tanisabilirler. benim de erkek kardesimin sevgilisi vardi, hic kiza babana soyle falan demedik. direk babam gitti adamla tanisti, ondan sonra her sey ilerledi.

Ben 24 erkek arkadaşım 25 yaşında. Annem hem evde ilk evlenen ben olacağım hem de yaşımdan dolayı istemiyor. Ama mesleğimi falan elime aldım atandım

Yaşınız gayet normal.
Kendinizi kötü hissedeceğiniz bir durum yok. Baba böyle böyle biri var sizinle tanışıp geleceğe dair bir adım atmak istiyor, seni aramak istiyor diyebilirsiniz.
Eşim babam öğrendikten sonra aramış görüşmek için randevulaşmışlardı.
Ancak siz bu eş adayından emin misiniz bazen aileye nasıl anlatacağım derken karşı tarafı doğru değerlendiremeyebilirsiniz. Direk nişan diye değil de tanıştırmak üzerine adım atın onun da ailesini, ailesiyle birlikte size ne denli saygı duyup duymadıklarını da görün. Sonra olur nişan nikah acelesi yok.

Aile şirketinde falan çalışmıyor ayrıca üniversite mezunu değil canım yanıldın. Üç senedir kendi iş yerleri var
Şöyle ki eve pek bir para verdiğim söylenemez aldığım maaştan belki üç dört verirsem veririm o da her ay değil çünkü öyle istekleri yok zaten ailemin çok şükür durumumuz iyi. Söylediğiniz şeyler ise erkek arkadaşımın işi iyi günlük cirosu falan yüksek oluyor yurt dışına yurt içine çalışıyor ve aylık kazancı çok şükür iyi oluyor. Babam biraz sert birisi ama bir gün evleneceğimizin farkında olan birisi. Benim tek çekinmem annem yanımda durmuyor ve konuşacak güç bulamıyorum kendimde. Annemin istememe sebebi sadece bana olan bağlılığı birden seni vermemi bekleme diyor. Erkek tarafı çok gelmek istedi annesi annemle konuşmak istedi erkek arkadaşım çok istedi kaç kere teklif ettiler onlar çok uğraştı ama annem şu an hazır değilim diyip erteledi sürekli.

muhtemelen aile parasi ile alinmis ortak seylerdir...

Evet haklısınız sadece babam sen yeterince tanıdıysan helsin istesinler der uzatmaz. Ya öyle geri kafalı insanlar değiller zaten sadece annem beni vermekte zorlanıyor diye böyle bir durum yaşıyoruz.

peki neden aileniz hayir diyor durumu bu kadar iyi birine? genelde en sert aile bile duzgun ve parasi olan birine hayir demez? aile yapilari nasil? ailesi nerede oturuyor? isleri kimlerle yapiyor? nasil bir gelin adayi bekliyorlar?

peki neden aileniz hayir diyor durumu bu kadar iyi birine? genelde en sert aile bile duzgun ve parasi olan birine hayir demez?
Annemin bağı bana çok fazla ve dediğim gibi evin en küçüğü olduğum için ona çok zor geliyor birden benim gitmem

sen bilirsin. buradaki herkes senin gectigin yollardan gecmis yasi buyuk kisiler, boyle kostur kostur evlilige giden ve elestiri kabul etmeyen kizlar genelde red-flag veriyor.

sen bilirsin. buradaki herkes senin gectigin yollardan gecmis yasi buyuk kisiler, boyle kostur kostur evlilige giden ve elestiri kabul etmeyen kizlar genelde red-flag veriyor.
Çünkü kaç kere açıklama yaptığım halde işi olduğunu belirttiğim halde yok evi ailesi aldı yok işi aile işidir. Hayır değil diyorum ona rağmen aynı şeyler yazılıyor

Ben 24 erkek arkadaşım 25 yaşında. Annem hem evde ilk evlenen ben olacağım hem de yaşımdan dolayı istemiyor. Ama mesleğimi falan elime aldım atandım
Abinle ablan henüz evlenmedi diye öyle demiştir. Yaşlarınız gayet uygun küçük değilmişsiniz mesleğini de eline almışsın. Aç konuyu senden çıksın. En azından bir tanıyın dersin ona göre karar versinler.

Çünkü kaç kere açıklama yaptığım halde işi olduğunu belirttiğim halde yok evi ailesi aldı yok işi aile işidir. Hayır değil diyorum ona rağmen aynı şeyler yazılıyor
insanlara garip gelen, evini almis, hem de geliri iyi olan biriyse siz neden aileler destekleyecek vs diyorsunuz. bu sartlarda zaten adam dugun altin vs herseyi yapar. insanlara mantiksiz gelen o kisim.

Evet o yüzden kabul etmekte zorlanıyor. Mecbur öyle yapacağım artık umarım kolay olur

Serap ne meraklısın evlenmeye ya

Kardeslerdwn ilk ben evlendim. Ablamlarimla beraber anneme söyledik. Daha dogrusu büyük ablam söyledi. Bence kardeslerinizi yaniniza alip söyleyin. Onlarin rizasi oldugunu görse babaniz da sorun etmez bence

insanlara garip gelen, evini almis, hem de geliri iyi olan biriyse siz neden aileler destekleyecek vs diyorsunuz. bu sartlarda zaten adam dugun altin vs herseyi yapar. insanlara mantiksiz gelen o kisim.
Tamamda bu kişinin ailesi de ilk defa bir düğün yapacak ve ailesi çok hevesli. Kendi işi var ama aynı zamanda ticaretle ilgili bilginiz var mı bilmiyorum ama ödemeleri de oluyor. Ben ailesi her şeyi karşılayacak demedim ki anne baba olarak görevleri zaten bu o ev aldıysa onu ödüyorsa babası da üç tane bilezik yapar verir. Bunlar gayet mantıklı şeyler. Ben nişan yapacaksam ailemde kına gecesini yapmamda bana destek çıkar. Ben onların çocuğuyum aynı şekilde karşı tarafta çocuklarını evlendirecek illa ki elleri ceplerine girer

Kardeslerdwn ilk ben evlendim. Ablamlarimla beraber anneme söyledik. Daha dogrusu büyük ablam söyledi. Bence kardeslerinizi yaniniza alip söyleyin. Onlarin rizasi oldugunu görse babaniz da sorun etmez bence
Evet ablamlar anneme söyledi erkek arkadaşımla tanıştılar çok iyi çocuk gibi şeyler söyleyip rahatlattılar biraz annemi. Babamıda aynı şekilde yapabiliriz umarım

Evet ablamlar anneme söyledi erkek arkadaşımla tanıştılar çok iyi çocuk gibi şeyler söyleyip rahatlattılar biraz annemi. Babamıda aynı şekilde yapabiliriz umarım
Hakkinizda hayirlisi insallah. Annem ilk saka yaptigimizi zannetti. Kabullenmesi biraz sürdü insallah hersey umdugunuz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…