- 5 Mayıs 2024
- 183
- 68
- 13
- Konu Sahibi suigenerisim
-
nasıl çizebilrim ailem hemen kırılıyor?Bak baslikta ne guzel yazmissin sinir cizemiyorum diye. Kalcak yer bulamalari gercek mi sence? Tabiki yalan. Sinirini ciz.
vallahi yoğunum vs dedim ama niye böyle yapıyolar yaBence onlar bilinçli yapmış sırf size gelmek için.keske davet etmeseydiniz belki bı daha böyle bişey yapmazlardi
selam, zor bir bölüm okuyorum ve sınav haftaları çok hayatsız geçiyor bizim fakültede. ailem şehir dışında yaşıyor ve kendi hayatlarında haftanın 5 günü gezmeye giden gidince de gece bire kadar oturan insanlar. ayrıca evliyim. ailem 4 aylık evliyken sınav haftamda gelmişti bir kere ve sınava çalışmak yerine eşimle onlara temizlik. yemek yapmıştık. bir hafta kaldılar ama eşime çok mahcup oldum. şimdi yine sınav haftam ve öncesinde gelmeyin demiştim ilgilenemem vs. iki gün önce güya farklı bir şehire gidecek diye yola çıktılar ve yaşadığımız şehre gelip ( yaşadığım şehir gidecekleri yerin yol üstü ama merkezden geçmeyeceklerdi) çok yakınız gece kalacak yer bulamadık ama siz korkmayın size gelmeyiz falan dediler. öyle dibimizde olup yorgunuz falan diyince utanıp çağırdım bende. şimdi yine kalkıp temizlik pasta yaptım, eşime karşı çok mahcup hissediyorum. çünkü yaptıkları şeyin o da farkında. Ayrıca ailesi bize 2 saat yakınlıkta olup bizi rahatsız etmemek için gelmiyorlar. Ama gelmek istediklerini biliyorum, şimdi bu olduktan sonra eşimin ailesine de gelmeyin diyemem. Kendimi çok kötü hissediyorum aslında kötü insanlarr değiller ama napayım bilemedim. Henüz gelmediler ve nasıl güleryüzle karşılayacam bilemiyorum
abla koyun düşmüş can derdine sana da et lazım. söylesem çok kırılırlar napayım bilmiyorumAnneannenizin bu konuda bir nasihati yok muNeyse bakem.
Direkt söyleyebilirsin onlar senin ailen gelmeyin müsait değiliz. Bitti.
Kirilirsa kirilsinlar. senin kirilmani mahcup olmani basarisiz olmani onemsemiyorlarsa sen niye onemsiyorsun? Bir kirilir iki kirilir ucuncude saygi duymayi ogrenirler. Mesela ben olsam. Bildigim bir oteli arar. Burda yer varmis ne guzel temiz yer siz gecebilirsiniz oraya derdim.nasıl çizebilrim ailem hemen kırılıyor?
Kırılan kırılsın bir kere kırılırlar sonra ne zaman geleceklerini öğrenirlerabla koyun düşmüş can derdine sana da et lazım. söylesem çok kırılırlar napayım bilmiyorum
evet evet tam olarak öyle yapmalıyım ama 900 km yol. gelincede geri çeviremedimAçık açık konuşacaksın durumu.
Anne baba evim size herzaman açık sizi çok seviyorum ama özellikle yapar gibi sürekli sınav haftalarında geliyorsunuz.
Sınav haftalarında derslerime odaklanamıyorum ve huzursuz oluyorum.
Sınavlar bittikten sonra müsait olduğumda buyrun gelin.
Buna alınacaklarsa alınsınlar.
Anne baba olarak en çok onların düşünmesi lazım kızlarını.
öyle yapsam beni reddederler, yüzüm asık olsa ayıp olur mu onu düşünüyorumKirilirsa kirilsinlar. senin kirilmani mahcup olmani basarisiz olmani onemsemiyorlarsa sen niye onemsiyorsun? Bir kirilir iki kirilir ucuncude saygi duymayi ogrenirler. Mesela ben olsam. Bildigim bir oteli arar. Burda yer varmis ne guzel temiz yer siz gecebilirsiniz oraya derdim.
Kiz sen arkadasim gelmesin diyen miydin? O olay noldu guncellesene ne dedin kiza?abla koyun düşmüş can derdine sana da et lazım. söylesem çok kırılırlar napayım bilmiyorum
bi şey demedim gelmesini bekliyorum sbhsjgvKiz sen arkadasim gelmesin diyen miydin? O olay noldu guncellesene ne dedin kiza?
Sizin aile geleneginiz benim kafa yapima ters canim. Artik en iyisini sen bilirsin. Otur sarmani sar boregini ac ne biliyim.öyle yapsam beni reddederler, yüzüm asık olsa ayıp olur mu onu düşünüyorum
tesekkulerSizin aile geleneginiz benim kafa yapima ters canim. Artik en iyisini sen bilirsin. Otur sarmani sar boregini ac ne biliyim.
evet evet tam olarak öyle yapmalıyım ama 900 km yol. gelincede geri çeviremedim
evet bide temizlik yapıyor daha fazla sinir oluyorumBenim annemde migrenim varken yapardı böyle ama gezme amaçlı değil tamamen iyi niyetle.
Başım ağrıyor diye sürekli arar yada bize gelir yemek yapardı evi toparlardı. Ama tek istediğim sadece sessizlik telefonu kapamak ve uyumak olurdu.
Nekadar iyi niyetli görünsede o an birinin nefes alması bile beni delirtmeye yetiyodu
Başlarda çok alınmıştı ama sonra oda alıştı ve anladı.
Şimdi anlaştık migrenim tutunca beni bir kaç gün kendime bırakıyor.
sanırım tam olarak okumadınız yazıyı, neyse ki eşim sorunun benle alakalı olmadığının farkındaE korkmayın size gelmeyiz demişler. Neden çağırıyorsunuz ki?
Eşinin yerinde olsam bıdı bıdı yapardım, her defasında sınav haftasını seçmişcesine gelen ailen için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?