Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstisnalar dışında,anneler yanılmaz belkide kaba ,kızınca kadına şiddet uygulayan ,seni ezecek yapıda insanlardır ,ayni yerde oturduğunuza göre,ekonomik olarak aranizda uçurum yoktur ama,anneniz o çocuğun hakkında bazı şeyler biliyordur,bence sizde iyice tanıyın.....
Allah senden razı olsun canım benimm.. Keşke elimizden bi şeyler gelse.. İnan burda o kadar çok sıkıntı okuyoruz ki eminim benim gibi hepsine el uzatmayı yardım etmeyi yardımcı olabilmeyi isteyen bir sürü iyi yürekli kadın var. O iyi yürekli kadınlar iyi ki var ... Ama uzaktan yazıyoruz sadece bi nebze de olsa rahatlatmak adına. Su akar yolunu bulur.. Sabret sabrın sonu selamet.. Vardır elbet Yaradanın senin için de hazırladığı güzel planları. Teslimiyetini kaybetme. Annene kinlenme. Bu evre de gözüne batmayaya çalış. Dua et Allah annenin kabine ferahlık versin.. Hayırlısını dile hep ve bekle.. Seni Allah'a emanet ediyorum güzel günler görürsün inşaallah sevdiğinle mutlu olursun.. Sevmek, sevilmek çokk güzel duygular bunlar. Rabbim kimseyi sevgisiz bırakmasın..