• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem yanlarına geldiğime pişman ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü spor kulübüm ve birkaç arkadaşım burda onlarla buluşmak için ben nefret etmiyorum onlardan onlara kırgınım bir şey olsa Allah korusun yine ilk ben koşarım sadece çok kırgınım kızgınım nolur artık yargılamayın
Spor kulübüne girersem hiç çıkamayız onun için bir şey demiyorum.
Yargılamıyorum ben zaten siz mantığa oturmayan şeyler yazıyorsunuz ee haliyle insanlar da soruyor ne alaka diye ya da nasıl yetiyor diye.

Spor kulübüne girersem hiç çıkamayız onun için bir şey demiyorum.
Yargılamıyorum ben zaten siz mantığa oturmayan şeyler yazıyorsunuz ee haliyle insanlar da soruyor ne alaka diye ya da nasıl yetiyor diye.
Kafam dalgın diye tam yazamamış olabilirim şöyle söyleyim bursum var ders kitabını akrabam ücretsiz verdi slayt felan çekmiyorum zaten okuduğum şehir çok küçük maddi imkanları zorlamıyor

Gerçekten kötü insanlarsınız bunu anladım benim üslubum kötü olabilir ama sizinki üç kat daha kötü

Öyle klavye delikanlılığını mahkemede görürsün yüzüme söylemeyeceğin şeyleri buraya yazmamayı öğrenirsi

Öyle klavye delikanlılığını mahkemede görürsün yüzüme söylemeyeceğin şeyleri
Canım buna klavye delikanlılığı denmez, durumunu anlatmişsin ben de ilk okudugum anki sinirle fikrimi biraz sert söylemişim çunkü sonuna kadar haksiz buldum seni, bu arada senin bu cevabindan önce duzelttim yorumumu çünkü karsimda bir ergen oldugunu unutarak yazdigimi farkettim yasini hesaba katinca duzenledim

Birgün anne olduğunda anlayacaksın bazı şeyleri deyip kesiyorum yaşının hatırına, yoksa söylenecek çok şey var da...

Kafam dalgın diye tam yazamamış olabilirim şöyle söyleyim bursum var ders kitabını akrabam ücretsiz verdi slayt felan çekmiyorum zaten okuduğum şehir çok küçük maddi imkanları zorlamıyor
Evet biz hep kötüyüz aileniz de kötü ama ailenizin yakınları olan çok iyi akrabalarınız varmış neyse ki ders kitabı,yurt ücreti ne varsa karşılıyorlarmış size.
Maşallah o akrabalara.
Bir de akraba dediğin akbaba derler ne kadar yanlışmış.

Yukarıdaki yorumlarımı oku istersen
Hic konularina denk gelmedim daha önce o yuzden tam hakim degilim ama konu açiyorsan detayli bilgi vermezsen boyle yazarsan cahil falan direk linçi yersin çunki yazdiklarina yanliz aileni ezmişsin onlarin sana ne yaptigini yada neden sevmedigini açiklaman lazimdi insanlar tam anlasin hakliysan eger sana hak versin diye.

Şimdi size hiç Türk aile yapısını guzellemeyecegim. Ne anneler okuduk burda, ne babalar. Eğer herhangi bir sekilde, ciddi istismar olduysa ve aileniz size iyi niyetli değilse olabildiğince gitmeyin, gormeyin. Ama eğer siz aile içi zaaflarından dolayı bunalıp, sıkılıyorsaniz anlamaya çalışın. Bugünden yarına bir çocuk oldu diye insanların zaafları, kötü huyları değişmiyor. Anne baba olunca mükemmel olunmuyor. Niye alınıyor herseyden anlamaya çalışın. İnanın anne baba eğer gerçek bir istismar yoksa sizin en yakınlarınız.

Canım buna klavye delikanlılığı denmez, durumunu anlatmişsin ben de ilk okudugum anki sinirle fikrimi biraz sert söylemişim çunkü sonuna kadar haksiz buldum seni, bu arada yorumumu duzenleme sebebim de karsimda bir ergen ve sorunlu bir aileden cikmis bir birey oldugunu anlamam yani senin durumunun alt yapısını duşunmeden fevri bir cevap yazdığım için düzenledim

Boyle tavir yapan cocugu ben de cekmek istemezdim her evin kurallari vardir siz o evin kurallarina uymak zorundasiniz mesela yemege hep birlikte oturulur gibi. Eee herseye itiraz ederseniz nasil orta yol bulunur ki?

Hasta felan böyle bir üsluplu birine cevap bile vermem üslubunu düzelt önce öyle gel hasta sensin nasıl görürsen öylesindir belli ki hastasın ki bana yazmışsın
felan değil falan profesör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X