• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem yanlarına geldiğime pişman ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uydurma kız daha geçen hafta zorunlu olarak gönderildiğin psikiyatriste rol yaptığını yazıyordun.
Evet çünkü 5 yıldır ilaç kullanmak ağır geldi yeniden verecekti bende vermesin diye yalan yaptım istemiyorum ilaç mallaştırıyor beynimi uyuşturuyor terapi alıyorum sadece

Türk aile yapısındaki tuhaflıkları bildiğimden ön yargılı yaklaşmayacağım ama üslubunuz kötü. Olayları detaylı anlatırsanız daha mantıklı olur. Mesela neden kavga ediyorlar? Sofraya neden oturmuyorsunuz?

Türk aile yapısındaki tuhaflıkları bildiğimden ön yargılı yaklaşmayacağım ama üslubunuz kötü. Olayları detaylı anlatırsanız daha mantıklı olur. Mesela neden kavga ediyorlar? Sofraya neden oturmuyorsunuz?
Sorduğunuz için çok teşekkürler kavga konusu genelde babam varken oluyor alınıyor çünkü normal bir şey desen bile hemen suratı asılıyor bende buna gelemiyorum önce konuşuyorum baba neye alındın demiyor e haliyle sesimi yükseltince kavga başlıyor sonra geçmiş konular açılıyor uzadıkça uzuyor sofra sebebi yurttan alışkanlık onlarla alakalı değil

Keşke anne ve baban senden tüm maddi olanaklarıni esirgeseler ve sana o evin kapılarını kapasalar o zaman bak bakalım kim cahil ... senin gibi karaktersizler ne kadar okul okurlarsa okusunlar bir b@ka yaramazlar eminim bölümün de zeka ve karakter seviyene göre bir bölümdür yani bomboş
Sana hakaret davası açıyorum mahkemede görüşürüz terbiyesiz seni.

Sizi Allah’a havale ediyorum benim ne yaşadığımı bilemezsiniz ben geçmişte bu evde o kadar çok şiddet gördüm ki okula gidemezdim bazen ağrıdan kimsenin içini ne yaşadığını bilemezsiniz ergen değilim 20 yaşındayım ve çok güzel bir bölüm okuyorum istediğim bir üniversite olmasa da bölümümü çok seviyorum tiyatroya anksiyetemi yenmek için gidiyorum bu benim için dünya başarısı ben dışarı çıkamayan birisiydim kendimi daha özgüvenli buluyorum artık ama çok yazık bu kadar nefret kin dolu olduğunuzu bilmezdim ben kim böyle bir ailede normal kalır düşünün elinizi vicdanınıza koyup öyle yazın birisi yukarıda de yi ayıramadım diye dalga geçmiş dikkat etmemiştim kusura bakmayın özür dilerim rahatsızlık verdiysem
Eee neden gidiyorsunuz ailenizin yanına o zaman.
Maşallah baya bir burs da alıyormuşsunuz aileden para almadan size yetiyormuş kendiniz okuyormuşsunuz. Ne bursu ki bu?
Neyse gitmeyin madem 4 ayda da gitmeyin işe okuduğunuz yerde girin.

Eee neden gidiyorsunuz ailenizin yanına o zaman.
Maşallah baya bir burs da alıyormuşsunuz aileden para almadan size yetiyormuş kendiniz okuyormuşsunuz. Ne bursu ki bu?
Neyse gitmeyin madem 4 ayda da gitmeyin işe okuduğunuz yerde girin.
Bildiğimiz devlet bursu ne olabilir yaşadığım yer küçücük bir yer zaten çarşıya ayda bir çıkıyorum yetiyor tabii ki 2000 tl burs yarı zamanlı işte çalışmaya başlayacağım aynı zamanda

Keşke anne ve baban senden tüm maddi olanaklarıni esirgeseler ve sana o evin kapılarını kapasalar o zaman bak bakalım kim cahil
Öyle klavye delikanlılığını mahkemede görürsün yüzüme söylemeyeceğin şeyleri buraya yazmamayı öğrenirsin

Bildiğimiz devlet bursu ne olabilir yaşadığım yer küçücük bir yer zaten çarşıya ayda bir çıkıyorum yetiyor tabii ki 2000 tl burs yarı zamanlı işte çalışmaya başlayacağım aynı zamanda
İki bin tl burs yurt aylığı da dahil yetiyor yani hımm.
O zaman gitmeyin işte ne diye hem kendinizi hem ailenizi geriyorsunuz ki?

İki bin tl burs yurt aylığı da dahil yetiyor yani hımm.
O zaman gitmeyin işte ne diye hem kendinizi hem ailenizi geriyorsunuz ki?
Niye bu kadar sorguladığınızı anlayamadım yetiyor evet yurt paramı akrabam ödüyor

Bir kere daha yazıyorum hakaret boyutuna varanları direkt mahkemeye vereceğim

Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Birtane çocukluk arkadaşim vardi çok severdim kendisini birlikte buyuduk universite kazandikdan sonra sanirsan kiz mutasyona ugradi tamamen degişti ama içi ayni vizyonsuz.Ayni sizin gibi konuşmaya başlamişti ailemden utaniyorum onlar cahiller hicbisey bilmiyorlar yanima gelmesinler yanlarina gidince kalamiyorum falan bazi degişik saçma sapan hareketleride vardi ailesinin parasini aliyor yiyor herturlu ama nankor aninda uzaklaştim kendi arkadaşimi maalesef taniyamamişim bana gore ailesine saygisi olmayan insanin ne kendisine nede çevresine saygisi olur.Ortada hicbirşey yokken gereksiz tavirlar sergilemişsiniz ben 1hafta gormezsem yine öpup goruşuyorum onlara sarilmiyicaksam kime sarilicam?Uzgunum ama boyle bir konuyla kimsenin olumlu mesajini beklemeyin bence

Birtane çocukluk arkadaşim vardi çok severdim kendisini birlikte buyuduk universite kazandikdan sonra sanirsan kiz mutasyona ugradi tamamen degişti ama içi ayni vizyonsuz.Ayni sizin gibi konuşmaya başlamişti ailemden utaniyorum onlar cahiller hicbisey bilmiyorlar yanima gelmesinler yanlarina gidince kalamiyorum falan bazi degişik saçma sapan hareketleride vardi ailesinin parasini aliyor yiyor herturlu ama nankor aninda uzaklaştim kendi arkadaşimi maalesef taniyamamişim bana gore ailesine saygisi olmayan insanin ne kendisine nede çevresine saygisi olur.Ortada hicbirşey yokken gereksiz tavirlar sergilemişsiniz ben 1hafta gormezsem yine öpup goruşuyorum onlara sarilmiyicaksam kime sarilicam?Uzgunum ama boyle bir konuyla kimsenin olumlu mesajini beklemeyin bence
Yukarıdaki yorumlarımı oku istersen

Niye bu kadar sorguladığınızı anlayamadım yetiyor evet yurt paramı akrabam ödüyor
Ailemden almıyorum burs yetiyor deyince önce ne bursu diye merak ettiğim için sorguladım sonra 2bin burs deyince kadınız şurda şampuanı,pedi,arada kıyafeti vs derken üstüne ders kitapları,fotokopileri,yurt parası da eklenince nasıl yettiğine ve yardım almadığınıza inanamadım ondan sorguladım.
Yurt parasını ödüyormuş ailenizin yakınlarından biri öyle yetiyormuş onu anladım yine de kafamda oturmadı tam.
Bu kadar nefretle bahseden biri 1-2 haftalık tatilde neden gider anlayamadım ben.

Ailemden almıyorum burs yetiyor deyince önce ne bursu diye merak ettiğim için sorguladım sonra 2bin burs deyince kadınız şurda şampuanı,pedi,arada kıyafeti vs derken üstüne ders kitapları,fotokopileri,yurt parası da eklenince nasıl yettiğine ve yardım almadığınıza inanamadım ondan sorguladım.
Yurt parasını ödüyormuş ailenizin yakınlarından biri öyle yetiyormuş onu anladım yine de kafamda oturmadı tam.
Bu kadar nefretle bahseden biri 1-2 haftalık tatilde neden gider anlayamadım ben.
Çünkü spor kulübüm ve birkaç arkadaşım burda onlarla buluşmak için ben nefret etmiyorum onlardan onlara kırgınım bir şey olsa Allah korusun yine ilk ben koşarım sadece çok kırgınım kızgınım nolur artık yargılamayın

Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
O zaman mirastan da vazgeç ve para ısteme kendi başının caresine bak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X