• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem yanlarına geldiğime pişman ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar sinirlerim bozuldu bu konuya ya. Daha sabah kabristana gittim seslerini kokularını bile hatırlamadığım anne ve babanın mezarı bu s..ğim kaos şehirde diye bırakıp gidemiyorum,avrupaysa avrupa asya ise asya her yerde yaşamaya işim de durumum da müsait.Ama insan 40 yaşında olsa da gidemiyor bırakamıyor.Üzerinde türemiş otlar bile güzel geliyor çiçek gibi.Sinirlerim bozuldu.

Bak güzel kardeşim,çok gençsin toysun daha uzun ömür var önünde yolun açık güzel olsun inşallah ama annene babana değer ver sev onları oldukları gibi.Yarın öbür gün zincire hapsolmuş hayvan gibi yapayalnız kalacaksın.Hiç bir arkadaş,çevre,para,mal mülk seni mutlu etmez.
Lütfen bak.Yaşına veriyorum umarım büyüdükçe aklın başına gelir
Basiniz sag olsun. Annem sag ama babam deyince burnumun direği sızlıyor. İnsanlar annelerini babalarını ne kadar kolay kırıyor...

Eski konuklarımıza baktik.huysuz,geçimsiz kendini beğenen bı tipsiniz.anne babanıza yazık sizin gibi birine maruz kalıyorlar.kendiniz demişsiniz dağın başındaki universiteye gidiyorum diye.ogretmenlik okuyomussunuz şuan barajı geçen bile ogretmenlik okuyor.siz kendinizi çok kültürlü ve bilgili saniyosunuz ama size kötü bı haberim var öyle biri değilsiniz.gercekten bilgili kendini geliştirmiş insanlar ben hiçbir zaman tamamim demez hep eksiklerim var der.

Hadi babanız alıngan ve anne babanız sürekli tartışıyor. Bu onların kusuru, peki ya sizin kusurlarınızı hatalarınız? Kusursuz bir insan olduğunuzu iddia edebiliyor musunuz?

Sizi ne zorlukla büyütüp hayata karsi ayaklarinin üzerinde durmaniz icin okutuyor o cahil diyip begenmediniz ailenin kiziniz burda aileniz degil siz cahilsiniz gercek yasinizi bilmiyorum ama biojolik yasiniz baya geride oldu beli ne yaziki ailenize cahil diyicenize biraz kendinizi gelistirseniz uni siz havadan baska birsey katmamis yazik halbuki ögrenmek icin gidiliyor uniye sizde hava atmak icin gidiyorsunuz belii balondada hava var ama bir igne ballonun patlamasina yetiyor 😏😏

Ergen. Allahım evladın hayırlısını versin. Ailen hakkındaki düşüncelerin iğrenc ne olursa olsun sözlerin korkunc onlar ailen. Canın kanın. Yaptığın ayıp seni okutuyorlar bir de

Sizi Allah’a havale ediyorum benim ne yaşadığımı bilemezsiniz ben geçmişte bu evde o kadar çok şiddet gördüm ki okula gidemezdim bazen ağrıdan kimsenin içini ne yaşadığını bilemezsiniz ergen değilim 20 yaşındayım ve çok güzel bir bölüm okuyorum istediğim bir üniversite olmasa da bölümümü çok seviyorum tiyatroya anksiyetemi yenmek için gidiyorum bu benim için dünya başarısı ben dışarı çıkamayan birisiydim kendimi daha özgüvenli buluyorum artık ama çok yazık bu kadar nefret kin dolu olduğunuzu bilmezdim ben kim böyle bir ailede normal kalır düşünün elinizi vicdanınıza koyup öyle yazın birisi yukarıda de yi ayıramadım diye dalga geçmiş dikkat etmemiştim kusura bakmayın özür dilerim rahatsızlık verdiysem

Ergen. Allahım evladın hayırlısını versin. Ailen hakkındaki düşüncelerin iğrenc ne olursa olsun sözlerin korkunc onlar ailen. Canın kanın. Yaptığın ayıp seni okutuyorlar bir de
Ayıp öyle mi şiddet gösterip hayvana vurur gibi vururlarken ayıpları neredeydi şimdi mi geldi akıllarına?

Ay yok ergenlik böyle bişey değil. Eski konularına bak ciddi problemli, hasta bu çocuk. Ama tedaviyi kabul etmiyor. Etse kendi de rahatlatacak aslında. Anası babası da niye kolundan tutup götürmüyor o da ayrı mesele. Ben olsam dondur okulu, tedavin bitene kadar gözümün önünde duracaksın derim.
Hasta felan böyle bir üsluplu birine cevap bile vermem üslubunu düzelt önce öyle gel hasta sensin nasıl görürsen öylesindir belli ki hastasın ki bana yazmışsın

O kadar sinirlerim bozuldu bu konuya ya. Daha sabah kabristana gittim seslerini kokularını bile hatırlamadığım anne ve babanın mezarı bu s..ğim kaos şehirde diye bırakıp gidemiyorum,avrupaysa avrupa asya ise asya her yerde yaşamaya işim de durumum da müsait.Ama insan 40 yaşında olsa da gidemiyor bırakamıyor.Üzerinde türemiş otlar bile güzel geliyor çiçek gibi.Sinirlerim bozuldu.

Bak güzel kardeşim,çok gençsin toysun daha uzun ömür var önünde yolun açık güzel olsun inşallah ama annene babana değer ver sev onları oldukları gibi.Yarın öbür gün zincire hapsolmuş hayvan gibi yapayalnız kalacaksın.Hiç bir arkadaş,çevre,para,mal mülk seni mutlu etmez.
Lütfen bak.Yaşına veriyorum umarım büyüdükçe aklın başına gelir
Allah rahmet eylesin ablacım öncelikle tek düzgün sen cevap vermişsin teşekkür ederim şöyle söyleyeyim ailem beni sürekli döverdi ve normal olarak çıkmadım haliyle üniversiteyi kazanıp kaçtım evden istediğim bir bölümdü çok şükür onları affedemiyorum maalesef ki babam kızınca arar küfür eder tehdit ederdi psikolojimi bozdular 5 yıl ilaç kullandım intiharın eşiğine geldim kimseye güvenim kalmadı sayelerinde en ufak birinin ilgisini aşk sandım ama öyle dışarıdan bakıldığı gibi değil benim aile hayatım çok acımasızlar cidden diyorum

Kendinize gelin çocuk azarlamıyorsunuz

Hasta felan böyle bir üsluplu birine cevap bile vermem üslubunu düzelt önce öyle gel hasta sensin nasıl görürsen öylesindir belli ki hastasın ki bana yazmışsın
Hasta olsam hastalığımı kabullenir gider tedavi olurum. Senin gibi yok saymam görmezden gelmem. En büyük zararı kendine veriyorsun. Git tedavi ol.

Eski konuklarımıza baktik.huysuz,geçimsiz kendini beğenen bı tipsiniz.anne babanıza yazık sizin gibi birine maruz kalıyorlar.kendiniz demişsiniz dağın başındaki universiteye gidiyorum diye.ogretmenlik okuyomussunuz şuan barajı geçen bile ogretmenlik okuyor.siz kendinizi çok kültürlü ve bilgili saniyosunuz ama size kötü bı haberim var öyle biri değilsiniz.gercekten bilgili kendini geliştirmiş insanlar ben hiçbir zaman tamamim demez hep eksiklerim var der.
Sana ne sen mi giriyorsun derslerime sana ne?Barajı geçen birisi bile öğretmen oluyormuş ee oldum mu oldum sen ona bak

Sizi Allah’a havale ediyorum benim ne yaşadığımı bilemezsiniz ben geçmişte bu evde o kadar çok şiddet gördüm ki okula gidemezdim bazen ağrıdan kimsenin içini ne yaşadığını bilemezsiniz ergen değilim 20 yaşındayım ve çok güzel bir bölüm okuyorum istediğim bir üniversite olmasa da bölümümü çok seviyorum tiyatroya anksiyetemi yenmek için gidiyorum bu benim için dünya başarısı ben dışarı çıkamayan birisiydim kendimi daha özgüvenli buluyorum artık ama çok yazık bu kadar nefret kin dolu olduğunuzu bilmezdim ben kim böyle bir ailede normal kalır düşünün elinizi vicdanınıza koyup öyle yazın birisi yukarıda de yi ayıramadım diye dalga geçmiş dikkat etmemiştim kusura bakmayın özür dilerim rahatsızlık verdiysem
Bak ablacım en basında mesela böyle detaylıca yazmıs olsan ona göre yorumlar şekillenebilirdi ama yazma tarzın iyi değil

Hasta olsam hastalığımı kabullenir gider tedavi olurum. Senin gibi yok saymam görmezden gelmem. En büyük zararı kendine veriyorsun. Git tedavi ol.
Ben zaten tedavi oluyorum düşüncen için sağ ol 5 yıl gördüm hala görüyorum merak etme

Bak ablacım en basında mesela böyle detaylıca yazmıs olsan ona göre yorumlar şekillenebilirdi ama yazma tarzın iyi değil
Normalde böyle birisi değilimdir saygımı olabildiğince bozmam ama Allah aşkına yorumlara bakın ne kadar kalp kırıcı ya size yazılsa hakaret davası bile açarsınız ki ben uç yorumlar hariç hala saygımı bozmamaya çalışıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X