- 5 Nisan 2012
- 1.628
- 857
- 123
- Konu Sahibi greengirll
Halanız kötü bir insan değil ve anladığım kadarıyla şuan sizin durumunuz daha iyi evde herkes çalışıyor galiba, kirada da değilseniz bence halanızda kalmalı maaş, zaten kardeşi olarak görmüyor diyorsunuz sebebi nedir? Yani halanız ne kötülük yaptı ki? Maaşını aldığı için mi bu düşmanlık, zaten eşinden boşandıysa halanız da dul maaşı alabilir kendi babasından kaldığı için ama babanız alamaz çünkü hakkı yok. Çok zor durumdalarsa belki bir miktar gönderir ama bütün maaşını nasıl versin ki halanız kirada sanırım, kirasını nasıl ödeyecek? Çeyiz takımından daha önemlisi kira fatura mutfak gibi giderleri karşılamak artan parayı da babanıza gönderebilir bence. Bir de sıkıntılı derken başka borçları falan da varsa hiç göndermesin, para ve miras yüzünden çocukluğumda da gençliğimde de kavganın ortasında kalmış bir insan olarak sizi anlıyorum. Yaşça büyük olmalarına rağmen pek çok akrabama da 3 kuruş para için düştüğünüz duruma değer miydi diye sordum. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor biraz daha fazla pay alayım diye, gerçekten ailesi böyle olunca insanın soğuyor, uzaklaşıyor.Babam halamı kardeş olarak kabul etmiyor, ailesi ile yani bizle de çok süper bir ilişkisi yok, eskiden beri maaşını hep kendi zevklerine harcardı. Biz küçükken muz pahalı kızım zengin olursak alıcam size derdi, kendi at yarışları, loto-toto, motorsiklet, alışveriş ile maaşını harcardı. Biz yok yokluk gördük, memurdu babam, ama sanki sürekli bir fakirlik yaftası vardı üstümüzde. halam iyi dönemlerinde hep bize oyuncak, kıyafet, çikolata almıştır, o almasaydı hiç oyuncağım olmazdı. Halam sıkıntılı zamanlara girdiği zaman zaten hep başkalarının kıyafetleri ile büyüdüm, harçlıksız okula gittim.