Anne babalar hayatlarının sonuna kadar çalışıyor didiniyor evlatlarını bir yere getiriyor ya da getirmeseler bile bakıyor besliyor (normal anne babalar) yaşları geçkin olunca bakmak için maaşlarına el koymak da nedir? Açlıktan ölüyor musunuz öyle bile olsa anne babanız kendi insiyatifiyle verir zaten, parayı alırım, parayı alsın vb sözlere bakılırsa yaşlılara kimse sormuyor demek ki kendi paralarını ne yapmak isterler diye. Halbuki onlar da KENDİ paralarını kontrol etmek hayatlarının son dönemlerinde güvende hissetmek isterler. Şu manzaralara bakınca çocuk bakmak ne zararlı bir yatırım yahu diyorum. Sen 7/24 bak (ki bunu parayla yapacak insan bulamazsınız kimse uğraşmaz) yaşlanınca sofraya 1 tabak daha koyamasınlar ondan ona itelesinler. Maaşı olmayan yaşlılar ölsün o zaman.. Bazı insanlar adına çok utandım çok. Evlada bakmak bir imtihandır onu en iyi şekilde yetiştirmek ve büyütmek çünkü bize emanettirler. Biz yaşlandığımızda da evlatlarımızın imtihanı oluruz. Allahım sen bana bu tarz bir şey yaşatmadan bu imtihanımı vermeyi nasip et yarabbim. İteleyip durduğunuz anne babanızı çok ararsınız gün gelir de...