Ailem....

• Konu Sahibi Konu Sahibi Bs34
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Karşı taraf çok mu dikkatli yemek konusunda elle yemesi bence de normal yani ben aa niye eliyle yedi demem çok büyük karakter sorunu yoksa karşımdaki kişinin ailesinin bu tarz şeyler basit kalır

Babanla da kırıcı olmadan konuşup kendini ifade et bence bir sonraki görüşme eminim daha iyi geçer

Yeme şekline çok fazla takılmayın aynısını kayınpederiniz de yapıyodur belki de.
Konuşmalar içinse babanızla konuşun ya da anneniz konuşsun daha dikkatli olur umarım

o laf hoş olmamış yani ben politiğe girmeyi çok riskli buluyorum hele hele daha ısınma turları atılırken ama böreği ben de peçeteye koyup elle yerdim.bu tarz küçük şeyler için ailenden utanmamalısın.

Yaa kıyamammm :) üzülmeyin lütfen ya aksine mahcupmuş gibi takılmayın gayet doğal devam edin . Olacaktır böyle pot kırmalar arada. Gönlünüzce olsun her şey

Ilk tanışmanın verdiği rahatlık ve özgüven ile gidilmiş fazla kaçmış,doğal gözükmüş olabilir belki çokta endişelenme demek istiyorum ailene saygılarımla

Bazı arkadaşlar doğallık demislerde bence çok argo bir Kelime.ayip olmuş. Siz gidince muhtemelen konuşulmuştur. Kırmadan anlatın artik. Elle börek yemekte sıkıntı yok.olabilir

:)
Bir an okurken oha dedim sonra çok güldüm.

Ben aslında babanız gibi doğal insanlardan korkmam.
Samimi bulurum.
Yine de biraz doğallığın b.ku çıkmış gibi olmuş ama neyse

bence büyütüp kafana takma çok taktıysan da erkek arkadaşına söyle o gün babam böyle söyledi diye ailen rahatsız oldu mu babam doğal bir insan kendini rahat hissetti heralde falan de o da ailesine en azından konusu geçtyse mahcup oldugunu soyler

Babanla da birebir kendin konus annen belki tam ifade edemez üzmeden tatlı bi dille söyle bence dikkat eder

:)
Bir an okurken oha dedim sonra çok güldüm.

Ben aslında babanız gibi doğal insanlardan korkmam.
Samimi bulurum.
Yine de biraz doğallığın b.ku çıkmış gibi olmuş ama neyse
Biraz öyle oldu

Şu izdivaç meselelerinde siyaset konuşmak yasaklansa keşke. Hatta cezası filan olsa.

Böreği elle yemesi filan kimsenin gözüne batmamıştır bence. Fakat "Adamla yatmıyorsun ya" kısmı fena
Bunlar dışında sohbet güzel ilerlediyse, onlar da pot kırdığını anlamışlardır. Sıkmayın siz canınızı.

Keşke ya 3 laftan biri siyasetti

Eh simdi iki taraftan yaklasırsak babanız öyle konusan biriyse er ya da geç erkek arkadasınızın ailesinin yanında böyle konusacaktı,ilerleyen donemde ortaya cıkması daha kötü en azından her seye hazırlıklı olurlar Diğer yandan ilk izlenim icin kötü olmus ama olsun sizi biliyorlar

Bide hanimlar birşey danisicam size bisdeyken ve onların evinde söz tarihi vs konusulmadi bizim tekrar onları davet etmemizmi gerekiyor nasıl oluyor bu işler biz pek bilmiyoruz

Canım şöyle düşün. Sevdiğin kişinin ailesi patavatsız biri olsaydı yada alkolik bı babası olsaydı yada çok geçimsiz insanalr olsaydı sen erkek arkadaşını sevmekten vazgeçer mıydın . Eğer gerçek bı sevgi varsa ortada onun da sana duyguları değişmez. O oğlan seni seviyorsa da onun ailesi her türlü saygı gösterecek sizin ailenize. Kardeşimin düğününde karşı tarafla öyle şeyler yaşadık ki nerdeyse kopma noktasına geldik. Ama gençler birbirini seviyor diye sineye çekti bizimkiler bı çok şeyi . Bizimkilerin yaşadıkları yanında seninkilerin yaptıkları hiç bı şey değil. :) Boşuna üzme kendini

Ne ailene kız, ne erkek arkaşına şikayet et, ne de aman olmasaydı filan de gerek yok bence.Baba yanlış konuşmuş evet ama siyasette kimler neler konuşmuyo sen babama çok kızdım diye erkek arkadaşına anlatırsan babana kızmaya yer bulur.Önünü kesmek sana düşüyo malesef.Konusu açılırsa siyaset işte de geç

Seven görmezden gelir hem babanla değil seninle evlenicek.Şakacısır biraz dersın partı olaylarında boyle dersin ne yapalım yani.Hem seviosa gercekten senınle olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…