İşte arada zamanın verdiği samimiyet olsa sorun değilde. 2. Görüşmede bu kadar samimi cümleler fazla değil miValla yatmıyosun ya sevmesen de olur demiş orda ben gülerdim mesela ayıplamazdım ama büyükler ne der bilmiyorum:)
1) babanızın 'yatmıyorsun ya' kelimesini söylerken ortamdakilerin yüz ifadesi aklıma geldikçe gülmekten kendimi alamıyorum, şunları yazarken elim titriyor halaHerkese iyi geceler.hemen konuya giriyorum. Erkek arkadaşım var 2 hafta önce bizim evimize geldiler tanışmak için gayet guzeldi iki taraf birbirini sevdi vs. Bu aksamda biz iadeyi ziyarete gittik ailem halam vs geldiler. Ama hiç güzel geçmedi ben öyle tahmin ediyorum erkek arkadaşımla konuştum iyi insanlar demişler ama bence öyle degil tamam iyi olabilirde insanlik olarak erkek tarafının evinde çok boş muhabbetler gecti kendimi o kadar mahcup hissettimki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Örn: halam parti olarak ben o adamı pek sevmiyorum ona vermicem diyo babamda adamla yatmiyosunya sevsen ne olur sevmesen ne olur diyor. Börek yapmışlar mesela babam eliyle kopara kopara yiyo kendimi orda o kadar kötü hissettimki her şeyin bı yeri var orda öyle kelime denir mi
Usulünü soruyorsan onlar arar. Annesi anneni ya da babası babanı.Bide hanimlar birşey danisicam size bisdeyken ve onların evinde söz tarihi vs konusulmadi bizim tekrar onları davet etmemizmi gerekiyor nasıl oluyor bu işler biz pek bilmiyoruz
Defne canım mesajımı görüyor musunBabanla da birebir kendin konus annen belki tam ifade edemez üzmeden tatlı bi dille söyle bence dikkat eder
ilk izlenimler çok önemli oluyor tanışmalarda, ama olsun yapcak bişi yok olan olmuş artık...önemli olan senin kibar olman, zaten düğünden sonra aileller görüşmüyor pek...Herkese iyi geceler.hemen konuya giriyorum. Erkek arkadaşım var 2 hafta önce bizim evimize geldiler tanışmak için gayet guzeldi iki taraf birbirini sevdi vs. Bu aksamda biz iadeyi ziyarete gittik ailem halam vs geldiler. Ama hiç güzel geçmedi ben öyle tahmin ediyorum erkek arkadaşımla konuştum iyi insanlar demişler ama bence öyle degil tamam iyi olabilirde insanlik olarak erkek tarafının evinde çok boş muhabbetler gecti kendimi o kadar mahcup hissettimki ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Örn: halam parti olarak ben o adamı pek sevmiyorum ona vermicem diyo babamda adamla yatmiyosunya sevsen ne olur sevmesen ne olur diyor. Börek yapmışlar mesela babam eliyle kopara kopara yiyo kendimi orda o kadar kötü hissettimki her şeyin bı yeri var orda öyle kelime denir mi
Evet biraz fazla ama niyet kotu degilse cok da takilmayabilirler babasi dusunememis belli bence bir sonraki gorusme daha saygin gecerse anlayacaklardir:)İşte arada zamanın verdiği samimiyet olsa sorun değilde. 2. Görüşmede bu kadar samimi cümleler fazla değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?