merhaba arkadaşlar daha öncede sıkıntılarımı farklı başlıklar açarak anlatmıştım. problem annemin erkek arkadaşımı asla kabullenememesi... 8 aydır annemle asla anne kız ilişkisi yaşayamıyoruz. erkek arkadaşımı söylediğimden beri bana etmediği hakaret kalmadı ne ezikliğim kaldı ne düşmüşlüğüm ne o..pu olmam her türlü hakareti yedim. sebebi ise ailesini küçük görmesi erkek arkadaşımı bir türlü sevememesi ve mesleğini küçük görmesi... ki erkek arkadaşımla hiç tanışmadı ailesinide hiç tanımıyor ön yargılarıyla yaklaşıyor... erkek arkadaşımı faceden bulup ona ve ailesine hakaret edici mesajlar atmış erkek arkadaşımda kızınız beni istediği sürece ben vazgeçmeyeciğim demiş..beni her gün dövmeye hakaret edip tükürmeye devam edince travma geçirdiğimi anladığım an psikologa gittim ve doktorum problemin bende olmadığını annemin narsist kişilik bozukluğu olabileceğini beni bir proje olarak gördüğünü kendi istemediği biriyle olduğum için sinir krizi geçirdiğini söyledi... bunu babama anlattığımda ben zaten annenin böyle bir problemi olduğunu biliyorm dedi.. neden bir şey yapmadın bu zamana kadar dediğimde annen doktora gider mi dedi.
benim yanımda olan babam annemi kaybetme korkusuyla artık annemin tarafına geçtiğini asla bana destek olmayacağını açıkladı. nasıl yani beni kimden isteyecekler dediğimde amcandan isterler biz seni sildik dedi. sonrasında bir gün biz seni sildik anne baban olarak oğlan seni neden silmesin dönecek kapında yok dedi çok kırıldım çokkkk yıprandım... arkadaşlar daha erkek arkadaşımı tanımadan etmeden bu şekilde davranıp beni silmeleri bana çok dokunuyor... annesi babasından istenmeyen başka aile fertlerinden istenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum...
benim yanımda olan babam annemi kaybetme korkusuyla artık annemin tarafına geçtiğini asla bana destek olmayacağını açıkladı. nasıl yani beni kimden isteyecekler dediğimde amcandan isterler biz seni sildik dedi. sonrasında bir gün biz seni sildik anne baban olarak oğlan seni neden silmesin dönecek kapında yok dedi çok kırıldım çokkkk yıprandım... arkadaşlar daha erkek arkadaşımı tanımadan etmeden bu şekilde davranıp beni silmeleri bana çok dokunuyor... annesi babasından istenmeyen başka aile fertlerinden istenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum...