AİLEM...

İlkokul mezunu olmana bakmadan insanlara kıyafetlere bak varoşlar diyebilme haddini kendinde nasıl bulabilirsin ya? İnsan biraz düşünecek ben mükemmel miyim de başkasını yargılıyorum. Bi gün başkası gelip de beni yerin dibine sokamaz mı?

sadece hakarette etmiyor inşallah mutsuz olursun canın yanar senin canının yandığını o çocuğun öldüğünü duymadığım sürece bana rahat yok diyor

bu yasta isim gücüm oldukdan sonra bir laflari duyrukdan sonra cikardim ben olsam o evden. dakika bile beklemezdim.

teşekkür ediyorum benim hakkımdaki düşünceleriniz için.. daha önceki erkek arkadaşımla aramızı açmıştı zaten onuda hiç istemedi tavrı hep aynı şekilde sonraısnda çok pişman olduğunu söyledi annem ancak iş işten çoktan geçmişti.. önüme bakmam lazım sanırım dediğiniz gibi...umarım kabullenir bir gün umarım her şey çok geç olmadan

düşünmüyor ne yazık ki keşke düşünse insanları tanımadan ön yargıyla yaklaşmaması gerektiğini defalarca anlattım ama...

bu yasta isim gücüm oldukdan sonra bir laflari duyrukdan sonra cikardim ben olsam o evden. dakika bile beklemezdim.
aile bağlarım güçlü olduğunu için pat diye yapamıyorum ama görüyorum kii annemle babamın bana karşı bağları o kadar güçlü değil...

Buna hakkı yok. Benimde iki evladım var. Elimden geldiği kadar onlara iyi bir hayat sunmaya çalışıyorum. Ama çocuklarım sahsi malım gibi hiç davranmadım, davranmamda insallah. Bizim toplumda bir çok anne baba maalesef "ben büyüttüm, benim sözüm geçer" modunda. Halbuki çocuğunu iyi yetiştiren, onun verdiği kararlara da güvenir. Anneniz sizi dünyaya getirip büyütmüş Allah razı olsun. Ama bu size eziyet etme hakkını ona tanımıyor. Bir insan kendi çocuğuna kötü davranıp onu aşağılıyorsa bunu sırf kendi egosu yüzünden yapıyor bana göre.
Şimdi annenizi tanımıyorum ve gerçekten bir kişilik bozukluğu var mi yok mu doktorlar bilir. Ama size tek tavsiyem: İmkanınız varsa bu sağlıksız ortamdan uzaklaşmaniz. Bunu erkek arkadaşınız konunuzdan ayrı görüyorum bile. Cünkü ortada sağlıksız bir ebeveyn-çocuk ilişkisi var. Sağlığınız bir kere elden gitti mi, oni geri kazanmak cook uzun sürüyor. Anneniz sizin bu durumda çökdügünüzü görse kararlarınızi kırmak adına saldırmaları artdkracaktir çünkü. Bunu ne kendinize yapın, nede ona bu fırsatı verin

doktorum bana attığı mesajları gördükten sonra anneme narsist kişilik bozukluğu var dedi... seni bir proje ya da kukla gibi görüyor sen aksi davrandığında problem yaratıyor sana dedi narsistlerle geçinmenin zor olduğunu karşılık vermemem gerektiğini söyledi.ancak bende belirli bir yaştaki insanım ve bazı şeyleri kaldıramıyorum.. benim kararlarıma asla saygı duymamıştı zaten bu konuda da duyacağını düşünmüyordum ama bu denli problem yaratacağınıda ummuyordum...

Bana oldum olasi bu merasimler çok saçma geldi. Siz mal misiniz sizin sahibiniz anne babaniz mi ki sizi istesin ? Ne gerek var birinden istenmesine kaç yaşında insanlarsınız. Ayrıca polis maaşları da iyidirm Ama 8 ay evlenme karari icin cok erken en azindan 1 yiliniz dolsun.

kaçmam gerekirse amcamlardan isterler ama ailelerinde kendilerini sorgulamaları lazım...
Bencede ailelerin kendini sorgulaması lazım iyi sizin amcanız arkanızda oda deseydi Bn karışmam annesi babası var razı değilse Bn birşey yapmam deyip çekilseydi çaresiz kalırdınız benim arkadaşım kaçmak zorunda kaldı şükür ki şuan eşiyle çok mutlu.

2 yıldır görüşüyoruz anneme söyleyeli 8 ay oldu

haklısınız o durumda mecbur kalma ihtimalim olabilirdi..eş meselesi de şans işi arkadaşınızın eşi allahtan iyi çıkmış

5 çocuk fazla evet ama ortada sizi ilgilendiren bir durum yok.

Anneniz üzülerek söylüyorum hasta ama babanız da İnan neden uyuyor ?
Ona uymak yerine annenin tedavi olmadı daha doğru değil mi ?
Erkek arkadaşını da 8 ay çok yeni biraz tanımakta çalış derim.

2 yıldır görüşüyoruz anneme söyleyeli 8 ay oldu
Tamam o zaman sizin akliniza ve gönlünüze yatıyorsa evlenin. Hatta bence fragman olsun diye de 3-4 ay beraber yaşayın. Hem süreci planlarsınız hem de evlenirsem nasıl olur diye gözlemlersiniz. Kimsenin sizi desteklemesine ihtiyacınız yok. Tek başınıza bir bireysiniz.

27 yasindasiniz, 4 yildir calisiyorsunuz,
kendiniz anne olacak yasta ve sorumluluktasiniz.
Bu durumda anneniz sizin kararlariniza saygi duymak zorunda, sanki 17 yasindaki kucuk kizi ipsiz sapsiz biri ile evlenmeye kalkmis muamelesi yapmasi kabul edilemez.
Sizin yerinizde olsam saniyorum ki annem es adyimi cok begense idi kararimdan suphe ederdim, o kadar sinir oldum annenize cunku.

Şu an evlilikten daha önemli bir sorununuz var, şiddet. Önce kendinize sıfırdan bir hayat kurun, pısırık olmayın. Çıkın gidin o evden hem de hemen. Annem bana o... diyecek, bir saniye bile durmam. Evlilik için de bekleyin biraz ama anneniz istediği için değil. Şu durumda evlenirseniz eşiniz de bu durumu kullanabilir,kimseye güvenilmez. Önce tek başınıza kimseye ihtiyaç duymadan ayakta durun ve bunu kanıtlayın. Daha sonra isterseniz evlenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…