sadece hakarette etmiyor inşallah mutsuz olursun canın yanar senin canının yandığını o çocuğun öldüğünü duymadığım sürece bana rahat yok diyor
teşekkür ediyorum benim hakkımdaki düşünceleriniz için.. daha önceki erkek arkadaşımla aramızı açmıştı zaten onuda hiç istemedi tavrı hep aynı şekilde sonraısnda çok pişman olduğunu söyledi annem ancak iş işten çoktan geçmişti.. önüme bakmam lazım sanırım dediğiniz gibi...umarım kabullenir bir gün umarım her şey çok geç olmadanZaten sizin konusmalarindan,yazdiklarinizdan ve uslubunuzdan akli basinda ve olgun bir insan oldugunuz anlaşılıyor.üzgünüm ama annedir ugruna can verilir o kadar değerli ama anneniz saglikli bir birey degil.ve belki de bu adami hayatinizdan anneniz yuzunden cikarsaniz bir sonrakine de anneniz kulp takacak.daha da kötüsünü soyleyeyim.bu anneye Allah oyle bir sinav hazirlar ki,kendi begendigi damat olur ama hayatinizi cehenneme cevirir.iste o zaman pisman olur ama olan size olur korkarim umarim Allah annenizi sizin uzerinize sinamaz.madem iyiymis cocuk kendi hayatinizi kurun.anneniz de belki bir gun kabullenir
düşünmüyor ne yazık ki keşke düşünse insanları tanımadan ön yargıyla yaklaşmaması gerektiğini defalarca anlattım ama...İlkokul mezunu olmana bakmadan insanlara kıyafetlere bak varoşlar diyebilme haddini kendinde nasıl bulabilirsin ya? İnsan biraz düşünecek ben mükemmel miyim de başkasını yargılıyorum. Bi gün başkası gelip de beni yerin dibine sokamaz mı?
aile bağlarım güçlü olduğunu için pat diye yapamıyorum ama görüyorum kii annemle babamın bana karşı bağları o kadar güçlü değil...bu yasta isim gücüm oldukdan sonra bir laflari duyrukdan sonra cikardim ben olsam o evden. dakika bile beklemezdim.
yaşadıklarım anlattıklarımın 10 katı diyebilirim... annem annelik hakkım var benim diyer her türlü olumlu olumsuz şeyi üzerimde hak görüyo ne yazık ki inanın her türlü kötülüğüde yapıyor
doktorum bana attığı mesajları gördükten sonra anneme narsist kişilik bozukluğu var dedi... seni bir proje ya da kukla gibi görüyor sen aksi davrandığında problem yaratıyor sana dedi narsistlerle geçinmenin zor olduğunu karşılık vermemem gerektiğini söyledi.ancak bende belirli bir yaştaki insanım ve bazı şeyleri kaldıramıyorum.. benim kararlarıma asla saygı duymamıştı zaten bu konuda da duyacağını düşünmüyordum ama bu denli problem yaratacağınıda ummuyordum...Buna hakkı yok. Benimde iki evladım var. Elimden geldiği kadar onlara iyi bir hayat sunmaya çalışıyorum. Ama çocuklarım sahsi malım gibi hiç davranmadım, davranmamda insallah. Bizim toplumda bir çok anne baba maalesef "ben büyüttüm, benim sözüm geçer" modunda. Halbuki çocuğunu iyi yetiştiren, onun verdiği kararlara da güvenir. Anneniz sizi dünyaya getirip büyütmüş Allah razı olsun. Ama bu size eziyet etme hakkını ona tanımıyor. Bir insan kendi çocuğuna kötü davranıp onu aşağılıyorsa bunu sırf kendi egosu yüzünden yapıyor bana göre.
Şimdi annenizi tanımıyorum ve gerçekten bir kişilik bozukluğu var mi yok mu doktorlar bilir. Ama size tek tavsiyem: İmkanınız varsa bu sağlıksız ortamdan uzaklaşmaniz. Bunu erkek arkadaşınız konunuzdan ayrı görüyorum bile. Cünkü ortada sağlıksız bir ebeveyn-çocuk ilişkisi var. Sağlığınız bir kere elden gitti mi, oni geri kazanmak cook uzun sürüyor. Anneniz sizin bu durumda çökdügünüzü görse kararlarınızi kırmak adına saldırmaları artdkracaktir çünkü. Bunu ne kendinize yapın, nede ona bu fırsatı verin
doktorum bana attığı mesajları gördükten sonra anneme narsist kişilik bozukluğu var dedi... seni bir proje ya da kukla gibi görüyor sen aksi davrandığında problem yaratıyor sana dedi narsistlerle geçinmenin zor olduğunu karşılık vermemem gerektiğini söyledi.ancak bende belirli bir yaştaki insanım ve bazı şeyleri kaldıramıyorum.. benim kararlarıma asla saygı duymamıştı zaten bu konuda da duyacağını düşünmüyordum ama bu denli problem yaratacağınıda ummuyordum...
kaçmam gerekirse amcamlardan isterler ama ailelerinde kendilerini sorgulamaları lazım...Ondan sonra bu kızlar niye kaçıyor ailenin rızasını alsaydın.
Bencede ailelerin kendini sorgulaması lazım iyi sizin amcanız arkanızda oda deseydi Bn karışmam annesi babası var razı değilse Bn birşey yapmam deyip çekilseydi çaresiz kalırdınız benim arkadaşım kaçmak zorunda kaldı şükür ki şuan eşiyle çok mutlu.kaçmam gerekirse amcamlardan isterler ama ailelerinde kendilerini sorgulamaları lazım...
2 yıldır görüşüyoruz anneme söyleyeli 8 ay olduBana oldum olasi bu merasimler çok saçma geldi. Siz mal misiniz sizin sahibiniz anne babaniz mi ki sizi istesin ? Ne gerek var birinden istenmesine kaç yaşında insanlarsınız. Ayrıca polis maaşları da iyidirm Ama 8 ay evlenme karari icin cok erken en azindan 1 yiliniz dolsun.
haklısınız o durumda mecbur kalma ihtimalim olabilirdi..eş meselesi de şans işi arkadaşınızın eşi allahtan iyi çıkmışBencede ailelerin kendini sorgulaması lazım iyi sizin amcanız arkanızda oda deseydi Bn karışmam annesi babası var razı değilse Bn birşey yapmam deyip çekilseydi çaresiz kalırdınız benim arkadaşım kaçmak zorunda kaldı şükür ki şuan eşiyle çok mutlu.
5 çocuk fazla evet ama ortada sizi ilgilendiren bir durum yok.merhaba arkadaşlar daha öncede sıkıntılarımı farklı başlıklar açarak anlatmıştım. problem annemin erkek arkadaşımı asla kabullenememesi... 8 aydır annemle asla anne kız ilişkisi yaşayamıyoruz. erkek arkadaşımı söylediğimden beri bana etmediği hakaret kalmadı ne ezikliğim kaldı ne düşmüşlüğüm ne o..pu olmam her türlü hakareti yedim. sebebi ise ailesini küçük görmesi erkek arkadaşımı bir türlü sevememesi ve mesleğini küçük görmesi... ki erkek arkadaşımla hiç tanışmadı ailesinide hiç tanımıyor ön yargılarıyla yaklaşıyor... erkek arkadaşımı faceden bulup ona ve ailesine hakaret edici mesajlar atmış erkek arkadaşımda kızınız beni istediği sürece ben vazgeçmeyeciğim demiş..beni her gün dövmeye hakaret edip tükürmeye devam edince travma geçirdiğimi anladığım an psikologa gittim ve doktorum problemin bende olmadığını annemin narsist kişilik bozukluğu olabileceğini beni bir proje olarak gördüğünü kendi istemediği biriyle olduğum için sinir krizi geçirdiğini söyledi... bunu babama anlattığımda ben zaten annenin böyle bir problemi olduğunu biliyorm dedi.. neden bir şey yapmadın bu zamana kadar dediğimde annen doktora gider mi dedi.
benim yanımda olan babam annemi kaybetme korkusuyla artık annemin tarafına geçtiğini asla bana destek olmayacağını açıkladı. nasıl yani beni kimden isteyecekler dediğimde amcandan isterler biz seni sildik dedi. sonrasında bir gün biz seni sildik anne baban olarak oğlan seni neden silmesin dönecek kapında yok dedi çok kırıldım çokkkk yıprandım... arkadaşlar daha erkek arkadaşımı tanımadan etmeden bu şekilde davranıp beni silmeleri bana çok dokunuyor... annesi babasından istenmeyen başka aile fertlerinden istenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum...
anlayamadım5 çocuk fazla evet ama ortada sizi ilgilendiren bir durum yok.
Tamam o zaman sizin akliniza ve gönlünüze yatıyorsa evlenin. Hatta bence fragman olsun diye de 3-4 ay beraber yaşayın. Hem süreci planlarsınız hem de evlenirsem nasıl olur diye gözlemlersiniz. Kimsenin sizi desteklemesine ihtiyacınız yok. Tek başınıza bir bireysiniz.2 yıldır görüşüyoruz anneme söyleyeli 8 ay oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?