Şu an evlilikten daha önemli bir sorununuz var, şiddet. Önce kendinize sıfırdan bir hayat kurun, pısırık olmayın. Çıkın gidin o evden hem de hemen. Annem bana o... diyecek, bir saniye bile durmam. Evlilik için de bekleyin biraz ama anneniz istediği için değil. Şu durumda evlenirseniz eşiniz de bu durumu kullanabilir,kimseye güvenilmez. Önce tek başınıza kimseye ihtiyaç duymadan ayakta durun ve bunu kanıtlayın. Daha sonra isterseniz evlenin.
Ne yazık ki bu durumu kabullenmekte zorlandım ancak öyle annem kabul etmiyor gitmiyor psikologa... erkek arkadaşımla 2 yıldır görüşüyoruz anneme 8 ay oldu söyleyeliAnneniz üzülerek söylüyorum hasta ama babanız da İnan neden uyuyor ?
Ona uymak yerine annenin tedavi olmadı daha doğru değil mi ?
Erkek arkadaşını da 8 ay çok yeni biraz tanımakta çalış derim.
Bizim bir acelemiz yok erkek arkadaşım annenlerin gönlünü et sonrasında yüzük takarız diyor ikimizde bu konuda aynı görüşteyiz. Ayrı eve çıkmayı düşünüyorum yazın bir miktar para biriktirmem gerekiyor. Ancak ayrı eve de çıksam çok farklı olacaklarını zannetmiyorum...Şu an evlilikten daha önemli bir sorununuz var, şiddet. Önce kendinize sıfırdan bir hayat kurun, pısırık olmayın. Çıkın gidin o evden hem de hemen. Annem bana o... diyecek, bir saniye bile durmam. Evlilik için de bekleyin biraz ama anneniz istediği için değil. Şu durumda evlenirseniz eşiniz de bu durumu kullanabilir,kimseye güvenilmez. Önce tek başınıza kimseye ihtiyaç duymadan ayakta durun ve bunu kanıtlayın. Daha sonra isterseniz evlenin.
Farklı olmayacak olan ne? Direkt numaranızı değiştirip, size o.. diyen ve şiddet gösteren ailenizi hayatınızdan tamamen çıkaracaksınız. Size edilen küfür ve beddualar affedilecek bir şey değil. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.Bizim bir acelemiz yok erkek arkadaşım annenlerin gönlünü et sonrasında yüzük takarız diyor ikimizde bu konuda aynı görüşteyiz. Ayrı eve çıkmayı düşünüyorum yazın bir miktar para biriktirmem gerekiyor. Ancak ayrı eve de çıksam çok farklı olacaklarını zannetmiyorum...
fikirleri değişmicek keşke bu şekilde olmasaydı ancak dediğiniz gibi kopmam gerekiyorFarklı olmayacak olan ne? Direkt numaranızı değiştirip, size o.. diyen ve şiddet gösteren ailenizi hayatınızdan tamamen çıkaracaksınız. Size edilen küfür ve beddualar affedilecek bir şey değil. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.
Ohaaa bu ne biçim anne kusura bakmayın da..sadece hakarette etmiyor inşallah mutsuz olursun canın yanar senin canının yandığını o çocuğun öldüğünü duymadığım sürece bana rahat yok diyor
Ya Kusura bakmayin Ben yanlis Konuya cevap uazmisim.anlayamadım
Dediğiniz şekilde düşünüyorum amcamla bugün kısa bir telefon konuşması yaptık özel olarak görüşeceğiz bakalım artık umarım yanımda olur ki olacağından eminim onlarla aynı siteden eve çıkmayı düşünüyorum bakalım artıkAmcanızla aranız iyiyse, onunla bu konuyu özel olarak görüşün. Darp edildiğinizi, aşağılandığınızı, annenizin yaptıkları, doktorun söyledikleri, babanızın tavrı ile ilgili, burada anlattığınız, anlatamadığın şeyleri ona anlatın. Durumunuzu anlatıp, yardımlarını istediğinizi söyleyin. Evinizi ayırmakla başlayın. Uzaklaşın. Evlilik işine sonra bakarsınız. Allah yardımcınız olsun.
ne yazık ki keşke şaka olsa ama gerçek çok çirkin bir gerçek..Ayrica bir sekilde evlenirseniz damadina gik diyemeyecek ve onu sevecek emin olun. Okumus muhendis olmus kiz dövülür mü, hem de evlenmek istiyor diye. Şaka gibi
Sorun değil :)Ya Kusura bakmayin Ben yanlis Konuya cevap uazmisim.
Merhaba annem babam olmadan evlendik amcam ve halam arkamda durdu şuan 2 senelik evliyiz bir de oğlumuz oldu. Ailemle görüşmüyorum hiçbir şekilde annem dahada fazla çirkinleşti ne yazık ki hayırlısı böyleymişMerhaba,merak ettim son durumunuzu. Evlendiniz galiba,sonrasında ailenizle durumunuz nasıl oldu ?
Bu durumda hatrı olan bir aile büyüğünün devreye girmesi gerekiyor bence. Ama adama yazması çok ayıp olmuş. Delikanlı çoçuk sahiplenmiş, saygısızlık yapmamış.merhaba arkadaşlar daha öncede sıkıntılarımı farklı başlıklar açarak anlatmıştım. problem annemin erkek arkadaşımı asla kabullenememesi... 8 aydır annemle asla anne kız ilişkisi yaşayamıyoruz. erkek arkadaşımı söylediğimden beri bana etmediği hakaret kalmadı ne ezikliğim kaldı ne düşmüşlüğüm ne o..pu olmam her türlü hakareti yedim. sebebi ise ailesini küçük görmesi erkek arkadaşımı bir türlü sevememesi ve mesleğini küçük görmesi... ki erkek arkadaşımla hiç tanışmadı ailesinide hiç tanımıyor ön yargılarıyla yaklaşıyor... erkek arkadaşımı faceden bulup ona ve ailesine hakaret edici mesajlar atmış erkek arkadaşımda kızınız beni istediği sürece ben vazgeçmeyeciğim demiş..beni her gün dövmeye hakaret edip tükürmeye devam edince travma geçirdiğimi anladığım an psikologa gittim ve doktorum problemin bende olmadığını annemin narsist kişilik bozukluğu olabileceğini beni bir proje olarak gördüğünü kendi istemediği biriyle olduğum için sinir krizi geçirdiğini söyledi... bunu babama anlattığımda ben zaten annenin böyle bir problemi olduğunu biliyorm dedi.. neden bir şey yapmadın bu zamana kadar dediğimde annen doktora gider mi dedi.
benim yanımda olan babam annemi kaybetme korkusuyla artık annemin tarafına geçtiğini asla bana destek olmayacağını açıkladı. nasıl yani beni kimden isteyecekler dediğimde amcandan isterler biz seni sildik dedi. sonrasında bir gün biz seni sildik anne baban olarak oğlan seni neden silmesin dönecek kapında yok dedi çok kırıldım çokkkk yıprandım... arkadaşlar daha erkek arkadaşımı tanımadan etmeden bu şekilde davranıp beni silmeleri bana çok dokunuyor... annesi babasından istenmeyen başka aile fertlerinden istenen arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?