AİLEM...

bence de bu cok onemli,
bu kadar sagliksiz bir ortamda insan saglikli kararlar veremez,
konu sahibinin yerinde olsam ben evlilik oncesi bir sure yanliz yasamak isterdim.

Anneniz üzülerek söylüyorum hasta ama babanız da İnan neden uyuyor ?
Ona uymak yerine annenin tedavi olmadı daha doğru değil mi ?
Erkek arkadaşını da 8 ay çok yeni biraz tanımakta çalış derim.
Ne yazık ki bu durumu kabullenmekte zorlandım ancak öyle annem kabul etmiyor gitmiyor psikologa... erkek arkadaşımla 2 yıldır görüşüyoruz anneme 8 ay oldu söyleyeli

Bizim bir acelemiz yok erkek arkadaşım annenlerin gönlünü et sonrasında yüzük takarız diyor ikimizde bu konuda aynı görüşteyiz. Ayrı eve çıkmayı düşünüyorum yazın bir miktar para biriktirmem gerekiyor. Ancak ayrı eve de çıksam çok farklı olacaklarını zannetmiyorum...

Farklı olmayacak olan ne? Direkt numaranızı değiştirip, size o.. diyen ve şiddet gösteren ailenizi hayatınızdan tamamen çıkaracaksınız. Size edilen küfür ve beddualar affedilecek bir şey değil. Umarım en kısa zamanda kurtulursunuz.

F
fikirleri değişmicek keşke bu şekilde olmasaydı ancak dediğiniz gibi kopmam gerekiyor

Amcanızla aranız iyiyse, onunla bu konuyu özel olarak görüşün. Darp edildiğinizi, aşağılandığınızı, annenizin yaptıkları, doktorun söyledikleri, babanızın tavrı ile ilgili, burada anlattığınız, anlatamadığın şeyleri ona anlatın. Durumunuzu anlatıp, yardımlarını istediğinizi söyleyin. Evinizi ayırmakla başlayın. Uzaklaşın. Evlilik işine sonra bakarsınız. Allah yardımcınız olsun.

Annen begenmemeye istememeye hazirmis zaten. Yoksa erkek arkadasinin ailesinde ve mesleginde bir sey yok. Ailene resti cek. Eger sizin rizanizla olmazsa gidip kendimiz nikah kiyacagiz, bu durum hosunuza gider mi de. Bence ikna olurlar

Ayrica bir sekilde evlenirseniz damadina gik diyemeyecek ve onu sevecek emin olun. Okumus muhendis olmus kiz dövülür mü, hem de evlenmek istiyor diye. Şaka gibi

sadece hakarette etmiyor inşallah mutsuz olursun canın yanar senin canının yandığını o çocuğun öldüğünü duymadığım sürece bana rahat yok diyor
Ohaaa bu ne biçim anne kusura bakmayın da..
Resmen şok oldum

Dediğiniz şekilde düşünüyorum amcamla bugün kısa bir telefon konuşması yaptık özel olarak görüşeceğiz bakalım artık umarım yanımda olur ki olacağından eminim onlarla aynı siteden eve çıkmayı düşünüyorum bakalım artık

Merhaba,merak ettim son durumunuzu. Evlendiniz galiba,sonrasında ailenizle durumunuz nasıl oldu ?
Merhaba annem babam olmadan evlendik amcam ve halam arkamda durdu şuan 2 senelik evliyiz bir de oğlumuz oldu. Ailemle görüşmüyorum hiçbir şekilde annem dahada fazla çirkinleşti ne yazık ki hayırlısı böyleymiş

Önce ayrı bir eve çıkıp bir süre yalnız yaşayıp evlilik kararını aileden kaçış nedeniyle verip vermediğinizi kendi iç dünyanızda teyyit edin.
Olası bir durumda o evden evlenerek değil ayrı yaşamak, huzur bulmak için çıktığınızı/kaçtığınızı ifade edin.

Erkek arkadaşınızı niye küçümsüyorlar ve ne iş yapıyor psikolog yada doktor Annenizi görmeden sizin beyaninizla bunu nasıl söylüyor.Olabilir diyerek konuşmaz ama bilemedim

Bu durumda hatrı olan bir aile büyüğünün devreye girmesi gerekiyor bence. Ama adama yazması çok ayıp olmuş. Delikanlı çoçuk sahiplenmiş, saygısızlık yapmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…