- 19 Şubat 2020
- 255
- 618
- 18
umarım kalpleri merhametle dolarda yanımda olur rıza gösterirler..onları silmek en sonn istediğim şeyRabbim ona uslu akıllar versin bence bir hayat geri gelmiyor diren ama sakin ha sakin aileni silme silerek yapma rızalarıyla olsun bekle acelen yok eni sonu pes edecekler bak özel hayatımı pek anlatan biri değilim ama sana şunu söyleyebilirim 22 yaşında 3 çocuklu sevdiginle evlenmiş biri olarak tecrübeli olarak söylüyorum aileni silmeden basarabilirisn
sağol canım. Çok şükür hislerimde yanılmam eşim çok iyi bir insan ailesi de öyle naif insanlar... Dediğim gibi sen kendi aileni düzeltemezsin bari ilişkini yıpratma. Grekli hazırlığı yavaş yavaş yapıp nikahlanın. Allah yardımcın olsun.allah rahmet eylesin...eşinizle umarım aranız iyidir daha da iyi olur. bakıyorum o kadar bencil davranıyorlar ki bende diyorum artık kendimi düşünme vaktim geldi...
ben biliyorum zorluklarını istifada etse asla onu damat olarak kabul etmiyorum diyor..Aileniz polis biriyle evlenmenin zorluklarını biliyor o yüzden izin vermiyor ?
Peki siz biliyor musunuz ?
Allah sevene yardım eder bunu hiç unutma kaderinse zaten kimse engel olamazumarım kalpleri merhametle dolarda yanımda olur rıza gösterirler..onları silmek en sonn istediğim şey
allaha sığınıyorum hep zaten allah yardımcım olsun...Allah sevene yardım eder bunu hiç unutma kaderinse zaten kimse engel olamaz
allah razı olsun umarım bende hislerimde yanılmam siz gibisağol canım. Çok şükür hislerimde yanılmam eşim çok iyi bir insan ailesi de öyle naif insanlar... Dediğim gibi sen kendi aileni düzeltemezsin bari ilişkini yıpratma. Grekli hazırlığı yavaş yavaş yapıp nikahlanın. Allah yardımcın olsun.
Peki diyelim ki ailenizi bıraktınız gittiniz evlendiniz ilerde mutsuz olursanız kimin kapısını çalacaksınız annelerin hisleri kuvvetlidir lütfen kenara atmayın.ben biliyorum zorluklarını istifada etse asla onu damat olarak kabul etmiyorum diyor..
annem ondan önceki erkek arkadaşımada aynı şekildeydi bizi ayırdı sonrasında pişman olduğunu söyledi.. ben daha öncede yaşadım bu durumu keşke yaşamamış olsaydımPeki diyelim ki ailenizi bıraktınız gittiniz evlendiniz ilerde mutsuz olursanız kimin kapısını çalacaksınız annelerin hisleri kuvvetlidir lütfen kenara atmayın.
Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin mutlu olursun umarımannem ondan önceki erkek arkadaşımada aynı şekildeydi bizi ayırdı sonrasında pişman olduğunu söyledi.. ben daha öncede yaşadım bu durumu keşke yaşamamış olsaydım
aminn inşallahAllah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin mutlu olursun umarım
kimse dört dörtlük değil bende dört dörtlük değilim ki kaldı ki öyle biri çıksa biile dediğiniz gibi hiç bişeyin garantsi yok bi kazayla felç kalabiliriz bi iflasla tüm işler bozulabilir her şey insan için ancak anlamıyorlar..Ne biçim bi aile yaf sen onlardan uzaklaş yuvanı kur.bir de anne babalar şunu anlamıyor.onlarin gözünde dört dörtlük biri ile evlendirseler seni geçimini mutluluğunu kim garanti etti.basina gelecek varsa insanın her türlü geliyor zaten bu ısrarları niye
belirli bir yaşta olduğum için bana değer verenide vermeyenide ayırt edebiliyorum. gerçekten beni sevip önemsediğini görmesem asla ailemle zıtlaşmazdım... hasta olacak gibiyim derim bi bakarım elinde portakal suyu beni bekliyo olur iş çıkışıBen anne baba sözü dinlemeye cok onem verdigim halde ilk defa anne babayi haksiz buldum.bir kere annenizin normal olmadigi belli.koskoca kızını dövmek ne demek ya anlamis değilim.cocuk iyi bir insansa gidip evlenin bence.size deger veren ve iyi davranan biri mi?
Uzulmenizi anliyorum ancak siz bir yetiskinsiniz , tek basinizda ayakta durun , bu sorundan muzdarip tek insan degilsiniz dunyada oyle dusunun , aile destegi , sefkati tabi ki cok onemli ama yoksa da yapacak birsey yok guclu olmaniz lazimnarsistlikle ilgil o kadar kitap okudum video izledim ki insanın arkadaşı eşi nişanlısı sevgilisi narsistse bi şekilde kopma şansı var ancak benimki annem... anne olunca durumlar bambaşka yöne geliyor..
babam konusunda da gerçekten haklısınız annemden korkuyor onu terk edeceğini düşünüyor ve kızını beni siliyor... bir kızın herhalde en önemli dayanağı babasıdır babam arkamda durmadığında yıkıntım iki katına çıktı..
İnanın şu süreçte o kadar değişip olgunlaştım güçlendim ki...dediğiniz gibi gücümün daha da artması lazımUzulmenizi anliyorum ancak siz bir yetiskinsiniz , tek basinizda ayakta durun , bu sorundan muzdarip tek insan degilsiniz dunyada oyle dusunun , aile destegi , sefkati tabi ki cok onemli ama yoksa da yapacak birsey yok guclu olmaniz lazim
yaşadıklarım anlattıklarımın 10 katı diyebilirim... annem annelik hakkım var benim diyer her türlü olumlu olumsuz şeyi üzerimde hak görüyo ne yazık ki inanın her türlü kötülüğüde yapıyorŞahsen durum anlattığınız gibi ise bu erkek arkadaşınız bir kenara evden taşınıp kendi hayatınızı kurmanız lazim. Anne baba rızası önemlidir. Ama annenizin yaptığı kabul edilir degil. Size bu tür şiddet gosterecek ve hakaret edecek pozisyonda asla değil, sadece anneniz olduğu için.
Zaten sizin konusmalarindan,yazdiklarinizdan ve uslubunuzdan akli basinda ve olgun bir insan oldugunuz anlaşılıyor.üzgünüm ama annedir ugruna can verilir o kadar değerli ama anneniz saglikli bir birey degil.ve belki de bu adami hayatinizdan anneniz yuzunden cikarsaniz bir sonrakine de anneniz kulp takacak.daha da kötüsünü soyleyeyim.bu anneye Allah oyle bir sinav hazirlar ki,kendi begendigi damat olur ama hayatinizi cehenneme cevirir.iste o zaman pisman olur ama olan size olur korkarim umarim Allah annenizi sizin uzerinize sinamaz.madem iyiymis cocuk kendi hayatinizi kurun.anneniz de belki bir gun kabullenirbelirli bir yaşta olduğum için bana değer verenide vermeyenide ayırt edebiliyorum. gerçekten beni sevip önemsediğini görmesem asla ailemle zıtlaşmazdım... hasta olacak gibiyim derim bi bakarım elinde portakal suyu beni bekliyo olur iş çıkışı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?