AİLEM...

Belki de Aileniz polis biriyle evlenmenin zorluklarını biliyor o yüzden izin vermiyor ?
Peki siz biliyor musunuz ?
Ayrıca herkes narsist herkeste kişilik bozukluğu lütfen bilmeden etmeden bunu annenize yapıştırmayın. Psikolog olabilir demiş kesin dememiş siz sevgilinizi sevdiğiniz için annenizin davranışlarına birşeyler yüklemek zorunda olabilirsiniz umarım ilerde aileniz haklı çıkmaz.
Çünkü genelde aileler haklı çıkıyor evlatlar mutsuz oluyor.
Belki de diretmeleri bu yüzden ailenizi kaybetmeye değecek kadar seviyorsanız bilemem ama ben ailemi kimseye değişmem bunlar benim fikirlerim etrafımda çok örneği olduğu İçin sizi de uyarmak istedim polis eşi olmak zordur.

Son düzenleme:
umarım kalpleri merhametle dolarda yanımda olur rıza gösterirler..onları silmek en sonn istediğim şey

allah rahmet eylesin...eşinizle umarım aranız iyidir daha da iyi olur. bakıyorum o kadar bencil davranıyorlar ki bende diyorum artık kendimi düşünme vaktim geldi...
sağol canım. Çok şükür hislerimde yanılmam eşim çok iyi bir insan ailesi de öyle naif insanlar... Dediğim gibi sen kendi aileni düzeltemezsin bari ilişkini yıpratma. Grekli hazırlığı yavaş yavaş yapıp nikahlanın. Allah yardımcın olsun.

allah razı olsun umarım bende hislerimde yanılmam siz gibi

ben biliyorum zorluklarını istifada etse asla onu damat olarak kabul etmiyorum diyor..
Peki diyelim ki ailenizi bıraktınız gittiniz evlendiniz ilerde mutsuz olursanız kimin kapısını çalacaksınız annelerin hisleri kuvvetlidir lütfen kenara atmayın.

Peki diyelim ki ailenizi bıraktınız gittiniz evlendiniz ilerde mutsuz olursanız kimin kapısını çalacaksınız annelerin hisleri kuvvetlidir lütfen kenara atmayın.
annem ondan önceki erkek arkadaşımada aynı şekildeydi bizi ayırdı sonrasında pişman olduğunu söyledi.. ben daha öncede yaşadım bu durumu keşke yaşamamış olsaydım

annem ondan önceki erkek arkadaşımada aynı şekildeydi bizi ayırdı sonrasında pişman olduğunu söyledi.. ben daha öncede yaşadım bu durumu keşke yaşamamış olsaydım
Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin mutlu olursun umarım

Ne biçim bi aile yaf sen onlardan uzaklaş yuvanı kur.bir de anne babalar şunu anlamıyor.onlarin gözünde dört dörtlük biri ile evlendirseler seni geçimini mutluluğunu kim garanti etti.basina gelecek varsa insanın her türlü geliyor zaten bu ısrarları niye

Ben anne baba sözü dinlemeye cok onem verdigim halde ilk defa anne babayi haksiz buldum.bir kere annenizin normal olmadigi belli.koskoca kızını dövmek ne demek ya anlamis değilim.cocuk iyi bir insansa gidip evlenin bence.size deger veren ve iyi davranan biri mi?

kimse dört dörtlük değil bende dört dörtlük değilim ki kaldı ki öyle biri çıksa biile dediğiniz gibi hiç bişeyin garantsi yok bi kazayla felç kalabiliriz bi iflasla tüm işler bozulabilir her şey insan için ancak anlamıyorlar..

belirli bir yaşta olduğum için bana değer verenide vermeyenide ayırt edebiliyorum. gerçekten beni sevip önemsediğini görmesem asla ailemle zıtlaşmazdım... hasta olacak gibiyim derim bi bakarım elinde portakal suyu beni bekliyo olur iş çıkışı

Uzulmenizi anliyorum ancak siz bir yetiskinsiniz , tek basinizda ayakta durun , bu sorundan muzdarip tek insan degilsiniz dunyada oyle dusunun , aile destegi , sefkati tabi ki cok onemli ama yoksa da yapacak birsey yok guclu olmaniz lazim

Uzulmenizi anliyorum ancak siz bir yetiskinsiniz , tek basinizda ayakta durun , bu sorundan muzdarip tek insan degilsiniz dunyada oyle dusunun , aile destegi , sefkati tabi ki cok onemli ama yoksa da yapacak birsey yok guclu olmaniz lazim
İnanın şu süreçte o kadar değişip olgunlaştım güçlendim ki...dediğiniz gibi gücümün daha da artması lazım

Şahsen durum anlattığınız gibi ise bu erkek arkadaşınız bir kenara evden taşınıp kendi hayatınızı kurmanız lazim. Anne baba rızası önemlidir. Ama annenizin yaptığı kabul edilir degil. Size bu tür şiddet gosterecek ve hakaret edecek pozisyonda asla değil, sadece anneniz olduğu için.

yaşadıklarım anlattıklarımın 10 katı diyebilirim... annem annelik hakkım var benim diyer her türlü olumlu olumsuz şeyi üzerimde hak görüyo ne yazık ki inanın her türlü kötülüğüde yapıyor

Zaten sizin konusmalarindan,yazdiklarinizdan ve uslubunuzdan akli basinda ve olgun bir insan oldugunuz anlaşılıyor.üzgünüm ama annedir ugruna can verilir o kadar değerli ama anneniz saglikli bir birey degil.ve belki de bu adami hayatinizdan anneniz yuzunden cikarsaniz bir sonrakine de anneniz kulp takacak.daha da kötüsünü soyleyeyim.bu anneye Allah oyle bir sinav hazirlar ki,kendi begendigi damat olur ama hayatinizi cehenneme cevirir.iste o zaman pisman olur ama olan size olur korkarim umarim Allah annenizi sizin uzerinize sinamaz.madem iyiymis cocuk kendi hayatinizi kurun.anneniz de belki bir gun kabullenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…