Merhabalar, en evde kalmamız gereken zamanda benim bir yerlere gidesim var. Sebebi de annem ve babam. Kendimi bildim bileli kavga ediyorlardı zaten. Son üç dört aydır da aynı evin içinde asla konuşmuyorlar. Ama beni ya da kardeşlerimi gördükleri her yerde babam: senin annen deli; annem de senin baban yalancı vs. (Çok daha ağır laflar da oluyor.) diye bize şikayetleniyorlar. Annemle ben tartışacak olsam bana değil babama sövmeye başlıyor. Bugün yine annem,babama yalancı deyince ben dayanamadım babama yalancı deme diyerek odadan kapıyı çarparak çıktım. Annem de tutturdu artık sen mi açarsın boşanma davasını baban mı bilmiyorum gidin açın diyor. Ben aralarında kalmaktan çok yoruldum. Annem devamlı geçmişten bahsediyor babam biraz pişman ama düzeltmek adına hiçbir şey yapmıyor. Ben evlat olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Çok çaresizim gidecek hiçbir yerim yok, hoş olsa da gidemem zaten.. (Bu durumlara şahit olmamak için üniversiteyi yaşadığım şehirden başka bir yerde okudum ama daha fazla kaçacak bahanem yok. Okulum da bu sene bitiyor..)