• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemde ne kadar kalmalıyım?

EfnanSena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2016
211
98
98
39
Kızlar merhaba, öğretmenim, bir yıldır çalışmıyorum, çocuğum yok, kendi ailem yaşadığım yere çok uzak, şöyle söyleyeyim, direk uçak ya da otobüs yok aktarmayla da otobüsle sadece yolculuk 15-16 saat sürüyor aktarma yapmadan bekleme süresini saymazsak. 5 aydır görmedim ailemi. Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Şuan bazı sıkıntılarım da var, psikolojim çok iyi değil. ailemi görmek bana iyi gelecek, yaşadığım yerde eşimin ailesi dışında kimsem yok tek bir arkadasım bile. Sizce ne kadar kalmalıyım daha önce lafı olmuştu çok kalmanı istemiyorum demişti eşim. Şuan pek birşey demiyor ama ne yapmalıyım.

Kızlar merhaba, öğretmenim, bir yıldır çalışmıyorum, çocuğum yok, kendi ailem yaşadığım yere çok uzak, şöyle söyleyeyim, direk uçak ya da otobüs yok aktarmayla da otobüsle sadece yolculuk 15-16 saat sürüyor aktarma yapmadan bekleme süresini saymazsak. 5 aydır görmedim ailemi. Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Şuan bazı sıkıntılarım da var, psikolojim çok iyi değil. ailemi görmek bana iyi gelecek, yaşadığım yerde eşimin ailesi dışında kimsem yok tek bir arkadasım bile. Sizce ne kadar kalmalıyım daha önce lafı olmuştu çok kalmanı istemiyorum demişti eşim. Şuan pek birşey demiyor ama ne yapmalıyım.

benim için bu sorunun cevabı "canın istediğin kadar" olur
eşine çok bunaldığını zaten senede bir kere gittiğini söylersen anlayış gösterir herhalde
ama tüm tatili de ailenizle geçirmeyin bence.
ben olsam 15 günü uygun bulurdum

Ailenizi tabikii goreceksiniz ayrica 5 ay cok uzun bir sure, esinizle de orta yolu bulmaya calisin onca yolu gitmisken 2 gun kalmayin 1 haftanin oluru var gibi geldi.

15 gun diyorum yok mu arttıran. Saka bi yana ailemi özlemisken 15 saatlik yolu da çekmişken 15 gun ki kalırım. Eşin de bi zahmet ses etmesin. O hep ailesiyle zaten.
aynen ona kalsa hergün gidelim der ailesine. ben burda garip kuş gibi kimsem de yok.
Minimum 10 maksimum 15 gun kalirdim galiba. Ama eger gercekten kotuysem iyi hissedene ve donmeye cesaret bulana kadar kalirdim.
evet kötüyüm..

Bence gidin kalin ailenizin yaninda bi kac gun. o m size iyi geliyorsa eger . esinizde bisey demiyomus madem

ben de zaten sıkıldım deyince ben her hafta hatta haftada iki kez ailenin yanına gidiyorum diyorum o zamn ses cıkaramıyor. biraz bencil eşim kendi ailesine gelince
ben min. 1 ay kalırım.
mesela 3 hafta kalırım,eşim gelsin 1 hafta da beraber kalalım.
eğer o senin ailene gelmek istemiyorsa, sen de aynını ona yapabilirsin bence.

Back
X