- 20 Şubat 2015
- 4.863
- 2.616
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Ben özellikle evlendikten sonra böyle oldum, çok üzülüyorum. Gittiğim günden itibaren gün sayıp üzülüyorum. Üniversiteden beri ailemden uzak sehirlerdeyim fakat evlendikten sonra ailemin değerini daha iyi anladım sanırım.benim ailemde 18 saatlik uzaklıkta
ben uçakla giderim her sene düğün falan varsa gene giderim
1 ay kalırım senede bir gidiyorum sonuçta ama son yıllarda dönerken çok hüzünleniyorum nedense
uzak yer biraz da masraflı çocuklar falanda olunca ama keşke 1-2 saatlik mesafeler olsaydı daha sık giderdim
Teşekürler..Sizin gibiyim, eşimin memleketinde, onun ailesine yakın ve kendi ailemden uzakta.
Eylülden beri ailemin yanına gelemiyordum.
15 gündür buradayım, eşim birkaç gün sonra gelecek. Ne kadar kalır bilmiyorum, arada onun memleketine gitmesi gerekecek, sonra bir ara tatile de gideceğiz. ama ben yazı burda geçirmeyi planlıyorum.
Geçen sene yazı burada geçirdim, eşim geldi 10 gün kaldı gitti. Sonra bir ara geldi bir hafta tatil yaptık geri gitti.
Çocuğum da var. Ama yazları burada olmak bana iyi geliyor. Kısacası sizin bileceğiniz iş. İhtiyacınız kadar kalın. Gerekirse ayrı da kalırsınız gerekirse dipdibe aylarca durursunuz.
Ama kocadan bu kadar ayrı kalınmaz bilmem ne gibi baskı altına almaya çalışırlarsa da Papuç bırakmayın, dişinizi gösterin. Sözüm iyi niyetli öneriler için değil tabi.. Benimki de iyi niyetli bir öneri nihayetinde. Karar sizin.
Güzel hesapgitmedigin sure icin haftanin bir gunu kaldigini varsayarsak 20 gün civari kal bence
Evet tatil deyince direkt ailem geliyor aklıma görmediğim için belkide. Çok uzaktalar. Bir de bazı insanların 'eşine o kadar izin verme, uzak kalmasın o kadar' dediklerini de duydum. Fakat nedense bunu söyleyenlerin ailesi aynı şehirde, yaşamayan anlamıyor. Gurbet çok zor.
Teşekkür ederim. Aynen gidince ben de çok rahatlıyorum.Sırf buraya yorum yazmak için aktif oldum. Ben de sizin gibiyim 2 çocuğum var. Psikolojim Son günlerde çok yıpranmıştı Son hafta seminer için eşimle ailemin yanına geldik. O bayramdan sonra döndü. Ben 3 hafta daha kalacağım inşallah. Çok iyi geldi. Yetmeseydi daha da kalırdım çocuklara da iyi oldu. Bence kendinizi kısıtlamayın
Katılıyorum çok doğru. Evlenince kadın ailesinin yanına ya az gidecek ya da gitmeyecek. Giderse de az kalacak. Bir keresinde kayinpederim gideceğimi duyunca niye hayırdır demişti. Sanki absürt birseymis gibi."İzin verme" nasıl bir cümledir yahu. Köleyiz sanki. Eşinin dahi hakkı yok az kal demeye. Kesinlikle 1 ay kal diyorum. Eğer cok kaldın derse "Gel ortada bi ile taşınalım ikimizin ailesine de yakın olan. İki hafta senin ailende 2 hafta benimkinde kalırız tatillerde. Okul zamanı da arada haftasonları gideriz. Ben de 5 ayda 1 gitmek zorunda kalmam dersin." Kabul etmiyorsa da sussun karışmasın ne kadar kalacağına. Sanki tek erkeklerin ailesi var kadınlar ağaç kovuğundan cıkmış ya.
2 hafta az bana göre
Yaşamayan anlamıyor gerçekten. Ben mi abartıyorum diyorum bazen ama sonra çevreye bakıyorum yok diyorum.
Katılıyorum çok doğru. Evlenince kadın ailesinin yanına ya az gidecek ya da gitmeyecek. Giderse de az kalacak. Bir keresinde kayinpederim gideceğimi duyunca niye hayırdır demişti. Sanki absürt birseymis gibi.
Gerçekten çok garipler. Asıl canımın sıkıldığı konu bize gelince Sürekli çağırıyorlar iki günde bir gitmek zorundayız sanki. Geçen kayınvalidm aradı diyorki gelin bugün, daha iki gün oldu dedim. Insanin gözü arıyor dedi, bende e benim ailem ne yapsın dedim, diyorki Allah da onlara sabır versin diyor gevrek gevrek. Sinir oldum.Kesinlikle anlamıyorlar. O yüzden lafları boş hiç aldırma.
Ayy daha okurken sinirleniyorum seni düşünemiyorum:) Hayırdır deyince benim de bir ailem var hatırlatırım demek lazım aslında. Kimse karışamaz valla git istediğin kadar
Fazlasını bile haketmissiniz4 yildir gitmiyorum 2 ay kalacam gidince ben :))
Gerçekten çok garipler. Asıl canımın sıkıldığı konu bize gelince Sürekli çağırıyorlar iki günde bir gitmek zorundayız sanki. Geçen kayınvalidm aradı diyorki gelin bugün, daha iki gün oldu dedim. Insanin gözü arıyor dedi, bende e benim ailem ne yapsın dedim, diyorki Allah da onlara sabır versin diyor gevrek gevrek. Sinir oldum.
Haklisiniz acaba biraz daha mi attirsam.gerci esim bayrami orda gecirecegim icin cok gergin aileme ne diyecegim diyoFazlasını bile haketmissiniz
AynenHaklisiniz acaba biraz daha mi attirsam.gerci esim bayrami orda gecirecegim icin cok gergin aileme ne diyecegim diyoselam söyle 4 yildir niye gitmedigimi sormadilar simdi de karışmasınlar dedim ohhhhh canima degsin
![]()
Başlarda cevap vermiyordum kötülük olmasın diye ama baktım kimse beni düşünmüyor, Artık veriyorum napayım. Bıçağı kemiğe dayamasalardiİyi bari cevabını vermişsin. Çok düşüncesizmişler gerçekten. Ben de uzak olduğum için çook iyi anlıyorum seni. 5 6 ayda 1 ya da yılda bir gidiyorum kimseye soramam ne kadar kalacağımı doğrusu