• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailemde ne kadar kalmalıyım?

Kızlar merhaba, öğretmenim, bir yıldır çalışmıyorum, çocuğum yok, kendi ailem yaşadığım yere çok uzak, şöyle söyleyeyim, direk uçak ya da otobüs yok aktarmayla da otobüsle sadece yolculuk 15-16 saat sürüyor aktarma yapmadan bekleme süresini saymazsak. 5 aydır görmedim ailemi. Önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum. Şuan bazı sıkıntılarım da var, psikolojim çok iyi değil. ailemi görmek bana iyi gelecek, yaşadığım yerde eşimin ailesi dışında kimsem yok tek bir arkadasım bile. Sizce ne kadar kalmalıyım daha önce lafı olmuştu çok kalmanı istemiyorum demişti eşim. Şuan pek birşey demiyor ama ne yapmalıyım.
Ilk evliligimde bende yasadim bu sorunu. Ailem 12 saatlik mesafedeydi bana. Kendi ailesi yanindaydi. Ben cok ozluyordum ailemi 2 ayda bir gidiyordum ama cok kaliyordum. Bazi duygulari evliliginin sonunu dusunuyorsan ertelemen gerekiyor diyorum tecrubelerime gore. Ya basta uzakligi goze almadan evlenilmemesi lazim ya da cok sık gidilmemesi lazim. Sen 5 aydir gormemissin ben dayanamazdim bile. Dinen eslerin 3 gunden fazla ayri kalmasi uygun degil diye biliyorum sogukluk giriyor diyorlar
Bence en guzeli esini de alip gitmendir.

Ilk evliligimde bende yasadim bu sorunu. Ailem 12 saatlik mesafedeydi bana. Kendi ailesi yanindaydi. Ben cok ozluyordum ailemi 2 ayda bir gidiyordum ama cok kaliyordum. Bazi duygulari evliliginin sonunu dusunuyorsan ertelemen gerekiyor diyorum tecrubelerime gore. Ya basta uzakligi goze almadan evlenilmemesi lazim ya da cok sık gidilmemesi lazim. Sen 5 aydir gormemissin ben dayanamazdim bile. Dinen eslerin 3 gunden fazla ayri kalmasi uygun degil diye biliyorum sogukluk giriyor diyorlar
Bence en guzeli esini de alip gitmendir.
Sık gitme gibi bir durumum yok zaten. Uzak mesafe ve ayrı kalınan zaman uzun olduğu için gidince biraz fazla kalmak istiyorum. Eşimin izni yok şuan, ama olsa bile uzun kalmaz ailemde. Fetva vermiş gibi olmayayım da bildiğim kadarıyla 3 gün gibi bir süre yok.

Back
X