- 10 Ağustos 2020
- 109
- 51
- 18
- 30
- Konu Sahibi Resimlipasta
-
O zaman da hem birikim yapamam hem kendime ayırdığım miktar azalır ve iki eve bakmak zorunda olduğum için de masraflar ikiye çıkarAyrılıp maddi destek vermeye devam edebilirsiniz.
Küçük şehirde olduğumuzdan öyle bir iş mümkün değil.annenize belini zorlamayacal bir is bulabilirsiniz. Kiralarini odeyip kalanini onlara birakabilirsiniz. Siz ayri eve cikmasaniz da evlenseniz ne yapacaklar mesela? Bir sekilde kendi yaglarinda kavrulmalari lazim sanki.
O kadarda yüksek değil ama biraz birikim yapacak kadar var.Gelir düzeyiniz yüksekse onlara destek olabilirsiniz ama bu ne zamana kadar devam edebilir ki? Annenizin hıc geliri yok mu? Ev kira mi ?
Anneniz çocuk baksın. Bel fitigiyla fabrikada çalışan insanlar var.O kadarda yüksek değil ama biraz birikim yapacak kadar var.
Geliri yok, kira değil
Zaten bizim burda evlenmeden tek yaşamak alışılmış bir şey değil ve sıcakta bakmazlar ama çıkış yolu bulsam hemen çıkacam.Çok sevdiğim biri var 46 yaşında ıyi bir işi var. Annesine babasına destek oldu hep onlarla yaşadı . Annesi vefat etti iki yıl önce şimdi babasıyla ve her şeyi kadın karşılıyor. Geçen gün keşke yıllar önce gitseymisim dedi. Yanı anneniz biran önce birseyler yapmalı.
Geliriniz 5 bin üzeri mi? Ayda bin tl ailene ver ve cik. Kim ne der diye dunursen imkansizZaten bizim burda evlenmeden tek yaşamak alışılmış bir şey değil ve sıcakta bakmazlar ama çıkış yolu bulsam hemen çıkacam.
Annem de kendine bakacak eşşeği bulmuş niye bişey yapsınki
Ozel degilse neden bunaldiniz bu kadar? Kardesiniz hic destek olmuyor mu eve sadece siz karsiladiginiz icin mi yiprandiniz? Kirasiz kalan masraflari kardesiniz karsilayabilirmis de sanki karsilamiyomus gibi geldi bana. Zaten kucuk sehirdeymissiniz nispeten daha uygun oluyor her seyKüçük şehirde olduğumuzdan öyle bir iş mümkün değil.
Allah tan kira yok ev bizim.
Biz evlenince annem de evlenecek muhtemelen ama şimdilik bizi bırakmak istemiyor. Keşke benden önce evlenip gitseler de herkes kendi hayatına baksa ve hayırsız evlatta değilim sadece çok ama çok bunaldım, yıprandım.
Bebek bakmayı önceden Bi düşündü ama pek Bi girişimi olmadı şimdi de covid var zaten ve bebek için başkasının evine gitmek istemiyor başkasıda bize göndermez covid den. İşte annem bizi bırakıp evlenmek istemiyor bizden sonra evlenmek istiyor.Anneniz evde bebek bakabilir mi? Cunku birgun mecburen o evden ayrilmak durumunda kalacaksiniz suan olmasa bile. O zaman napicak aileniz nasil gecinecekler
Ayrı yaşamak istediğimi bilmiyorlar çünkü bunu bilince çıkış yolu bulursam kapatırlar o yüzden kendi kendime düşünerek bişey bulmaya çalışıyorum, bulamıyorum. Zaten hiç desteklemezler dediğim gibiAnneniz ne diyor bu duruma? Yaşı da gayet genç, nasıl geçiriyor gününü?
Ayrı yaşamak istediğimi bilmiyorlar çünkü bunu bilince çıkış yolu bulursam kapatırlar o yüzden kendi kendime düşünerek bişey bulmaya çalışıyorum, bulamıyorum. Zaten hiç desteklemezler dediğim gibisürekli tembellik yapıp ev işlerine de pek bakmıyorlar üstelik ben de titizimdir çok zor geçiyor günler
Şu dönemde zaten hic birşey yapamaz ki. En fazla pandemi sonrası bebek bakımı olabilir. Sizinde şoyle bir dönemde bırakıp gideceğinizi düşünmüyorum zaten.Bebek bakmayı önceden Bi düşündü ama pek Bi girişimi olmadı şimdi de covid var zaten ve bebek için başkasının evine gitmek istemiyor başkasıda bize göndermez covid den. İşte annem bizi bırakıp evlenmek istemiyor bizden sonra evlenmek istiyor.
Nasıl olsa bilinmediğim için yazıyım, en çok temiz olmamalarından bunaldım ve çok sinirleniyorum eve gelmek istemiyorum ve şimdiye kadar hep maddi manevi sıkıntı içinde geçtiği için bunaldım, yangın var diye bağıramıyorum da. Kardeşim de virüs yüzünden işten çıktı ama çalışırken sağ olsun desteği oluyordu işte böyle işe girip çıkıarıyorlar o yüzden onun aldığına bel bağlanmaz ama o da çok bunalımda, annem de bu yaşına rağmen kendi tembelliğinden bunalımdaOzel degilse neden bunaldiniz bu kadar? Kardesiniz hic destek olmuyor mu eve sadece siz karsiladiginiz icin mi yiprandiniz? Kirasiz kalan masraflari kardesiniz karsilayabilirmis de sanki karsilamiyomus gibi geldi bana. Zaten kucuk sehirdeymissiniz nispeten daha uygun oluyor her sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?