- Konu Sahibi Resimlipasta
-
Hayalimdeki kız evlatsın yeminleOo hem de ne. Babam astigim aştık kestigim kestik diyen bi tip hem de. Annem ise çok hassas duygusal hayatında hiç yalnız kalmamış gece yalnız uyumaya korkan bir tip. Babamı silmeyi göze almıştım. Anneme ise yalnızlık tüm insanların yaşayabileceği bir olgu olduğunu bunu deneyimlemek zorunda olduğunu biz evlenirsek ve babam ölürse tek başına yapamiycagini biz hayattayken yalnız yadamayi öğrenmesi gerektiğini söyledim. Ama gözü karartmayinca kimse ikna olmuyor
Babamın iki şekilde de faydası yoktuOlsun maddi ve manevi olarak yok muydu
Allah razı olsunHayalimdeki kız evlatsın yeminlebenimki daha küçük ama umarım senin gibi aklı başında, müdanasız, güçlü bir kadın olur...alnından öpüyorum güzel dostum, sırtın yere gelmesin
İki kuruş verip aynı evde yaşıyorsunuz diye kendinize eşşek annenize de size kullanır muamelesi yapıyorsanız zaten kaçın gidin o evden. Ne hayır sizinki ne başka bir şey. Aman ileride daha kötü olur da sizin elinize düşerse insanı pişman edersiniz.Zaten bizim burda evlenmeden tek yaşamak alışılmış bir şey değil ve sıcakta bakmazlar ama çıkış yolu bulsam hemen çıkacam.
Annem de kendine bakacak eşşeği bulmuş niye bişey yapsınki
Şimdiye kadar pişman olmamışlar demekki ki hala aynı evdeyiz ve ilerde de sonunda da hep yanlarında olacam zaten, amacım kendi hayatımın olması artıkİki kuruş verip aynı evde yaşıyorsunuz diye kendinize eşşek annenize de size kullanır muamelesi yapıyorsanız zaten kaçın gidin o evden. Ne hayır sizinki ne başka bir şey. Aman ileride daha kötü olur da sizin elinize düşerse insanı pişman edersiniz.
Teşekkürler sana da kolay gelsin.Anneniz de kız kardeşiniz de çok genç gayet çalışabilirler ki bel fıtığının da çözümü var. Aynı dert bende de var ataniyorum ona rağmen benimle birlikte gelmeyi düşünüyorlar. Ben söyleyeceğim bir şekilde. Size de kolay gelsin
Umarım bu cümleyi yazmanızın geçerli bir sebebi vardır. Yoksa sizin gibi evlat düşman başına.Zaten bizim burda evlenmeden tek yaşamak alışılmış bir şey değil ve sıcakta bakmazlar ama çıkış yolu bulsam hemen çıkacam.
Annem de kendine bakacak eşşeği bulmuş niye bişey yapsınki
Yok margeret cım annenin bakış açısını özetlemiş konu sahibi, bu konuda evlat değil anne çok sıkıntılıUmarım bu cümleyi yazmanızın geçerli bir sebebi vardır. Yoksa sizin gibi evlat düşman başına.
Herkeste aile dinamikleri farklı tabii. Bir evlat böyle düşünüyorsa herhalde vardır sebebi dedim ama yine de ne bileyim, garip geldi.Yok margeret cım annenin bakış açısını özetlemiş konu sahibi, bu konuda evlat değil anne çok sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?