Hayırlı olsun.
Hayat böyle işte,hepimiz bir şekilde yuvadan uçuyoruz.
Hem ağlarım hem giderim derler.
Mesafeler aşılır,önemli olan aradaki bağ.
canım seni anlıyorum bende hiç ayrılmadım ailemden üniversiteyi bile ewimde okudum ALLAH nasip ederse yakında düğünüm var bende 7 saatlik mesafeye gidiyorum(((
bende aileme belli etmemeye çalışıyorum ama içim içimi yiyor!!!!
çıkardım tek sonuç çok güzel mutlu bir ailenin olması, çok şanslısın, tek üzüntün bunlar olsun canımbir çok kişi ailesinden uzaklaşmayı , atanmayı bekliyor.
alışırsın her gün telde konuşursun, atanmışsın hayallerin işte ne güzel.. ben bu derdim vardan bir sürü mutluluk buldum.
er ya da geç zaten ayrılcaktın canım zamanı gelmiş demek ki.. tabi ki kolay değil ama alışmaktan başka çare de yok bu durumunda.. çok çalışıp oraya gidebilmeyi başarmışın ne mutlu sana.. 1 yaşındaki kazrdeşin unutur mu bilemem ama biraz yabancı muamelesi yapabilir. benim başıma gelmişti çünkü .. hakkında herşey hayırlısı olsun..
Aynı durumdayız desene..
Yeni bi hayat bizi bekliyo ve biz alışmak zorundayız
Allah kolaylık ve mutluluk versin inşallah..
nasıl alışılır ne yapılır bilmiyorum..
canım alışırsın.şimdi imkanlar öyle güzel ki...alırsınız birer 3G li tlf. her gün bol bol görüşüşürsünüz.
şu kamu hatlarına bayılıyorum.ben de ailemden uzaktayım.ama her gün kızkardeşimle,annemle,abimlerle görüşüyorum.inan aynı şehirde yaşayan bir çok aileden daha fazla görüşüyoruz belki de
ne güzel atanmışsın.bunun sevincini yaşa bence.Allah gittiğin yerlerde seni iyi insanlarla karşılaştırsın.
Her guzel yasamin bir bedeli var. Seninkide uzaklik olsun. Sonucta sen istedin atanmayi yada ilerde evlenmeyi. Herseyden vazgectim evimde oturayimda da diyebilirsin. Buda senin elinde.
Ama yapamazsin. Zaten oyle de mutlu olmazsin. Onemli olan uzaktada olsan saglikli huzurlu bir yasam suruyor olman. Uzaklar iliskileri dahada percinliyor inan bana. Birkac haftadan sonra gorusmenin verdigi mutluluk tarif edilemez.
Tabiki suan ayriliyor olmanin buruklugunu yasiyacaksin. Dogamizin geregi bunu yapiyoruz. Bir sure sonra alisacaksin sabret
lütfen üzme kendini bukadar . . .
yapabilecegin bisey yok ki tatlim es durumundan esinin yanina gidene kadar bekliceksin
hem kardesin taa kücükken almistir senin kokunu unutmaz merak etme hem nerde görülmüs kardesin kardesi unuttugu
eminim bundada bi hayir varsir bak evleniyomussun belki rabbim bu yolla sana sabri özlemeyi kiymet bilmeyi ögretiyodur gercekten ( tabi asla bilmiyosunda ögretiyo demek istemiyodur)
valla tanrim ne aylerse güzel ayler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?