- Konu Sahibi depresif34
kesinlikle öyle .Yeğenim önceleri akşamları annemde kalırdı her akşam gelrdi bize yine annem bizde diye kardeşim getirirdi oğlumla oynasınlar diye kavga gürültü ses o kadar fenaki .işten gelmişiz günün yorgunluğu kavga ederler ben arada perişan.Eşim derdi ben 2 çocuk sesini kaldıaramıyorum bu ne böyle .onun annes(gelin) evde kafa dinliyor biz çocuk sesinden kafamız şişiyorAnlamak istemeyen kimseye derdinizi anlatamazsiniz ne acayip yerlere çekilmiş konunuz. Durumun bu haline üzüldüm çözüm bulmak zor konuşsan annen de buradaki gibi yanlış anlaşılmalar gibi anlayacak ama ne yazık ki Allah kimseyi elden ayaktan dusurmedikce bu şekilde sürekli bir arada olmak zor anne de olsa ilerde evladımız da olsa ev ev üstüne olmaz. Eşin evde rahat gezemedikten sonra sarılıp TV karşısına geçemediler sonra çocuğu uyutup birbirinize kur yapamadıktan sonra evlilik yıpranmaz mı bunlar özel kısımlar dahasi uzar gider. Bence anneni sürekli evde bırak ve siz dışarda birşeyler yapın neden sürekli olduğunu sorguladiklarinda derdini anlatırsın olay sofraya konan iki üç tabak fazla oluşu değil belli