- 12 Nisan 2012
- 5.707
- 8.717
- 398
- Konu Sahibi depresif34
Ben anladim seni arkadasim. Sakinlik istiyorsun , sadece aksamlari ve haftasonu.
Sorun ne annen ,ne kardesin.
Sana guzel bir oneriyle geldim.
Yalan ama yapacak bir sey yok , maksat kalp kirmamak.
Oglunuz kacta yatiyor bilmiyorum ama gec yatiyorsa. Anne artik cocugu erken yatiricam , ve bunun icin hep beraber yatmamiz gerekiyormus, diyeceksin. Yani genelde erken yatmayan cocuk icin boyle soylerler.
2. Ogretmen derslerinde sorun oldugunu ve seneye daha zor olacagi icin birebir ilgilenmemi soyluyor de . Onlari yalniz birak.
3 . Esin erken yatmak istesin, 10 da odaya gecsin.
4. Sen halsiz ,yorgun ol . Sen erken yatmak iste . Bunu soyle anne tahlil yaptirdim kansiz ciktim ,cok halsizim . Erken yatmak istiyorum de.
5. İhtimal konusmak.
6. tasinmak
Yani cozum bulunmali ,zor durum.
Sorun ne annen ,ne kardesin.
Sana guzel bir oneriyle geldim.
Yalan ama yapacak bir sey yok , maksat kalp kirmamak.
Oglunuz kacta yatiyor bilmiyorum ama gec yatiyorsa. Anne artik cocugu erken yatiricam , ve bunun icin hep beraber yatmamiz gerekiyormus, diyeceksin. Yani genelde erken yatmayan cocuk icin boyle soylerler.
2. Ogretmen derslerinde sorun oldugunu ve seneye daha zor olacagi icin birebir ilgilenmemi soyluyor de . Onlari yalniz birak.
3 . Esin erken yatmak istesin, 10 da odaya gecsin.
4. Sen halsiz ,yorgun ol . Sen erken yatmak iste . Bunu soyle anne tahlil yaptirdim kansiz ciktim ,cok halsizim . Erken yatmak istiyorum de.
5. İhtimal konusmak.
6. tasinmak
Yani cozum bulunmali ,zor durum.