Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz
çok yanlış düşünüyorsun, 21 yaşında olman istediğin şeyleri yapabilme durumuna geldiğini göstermez. bunun göstergesi; kendi ayakların üzerinde durabiliyor musun, meslek edindin mi, garantili bir işe girip çalışmaya başladın mı, başına herhangi bişey geldiğinde kendi başına kimseden yardım almadan, aileni devreye sokmadan problemlerini çözebilecek durumda mısın bunları düşün. madem kendi doğrularınla yaşamak istiyorsun önce, bu doğruların bir gün yanlış olduğunu anladığın zaman tek başına mücadele edebilecek konumda olmalısın eğer öyleysen ne istiyorsan yaşa.... iki gün sonra burda hamileyim ailem beni redetti hamile bırakan da beni terketti diye ağlama da....