• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden farkliyim

güzel bakan güzel görür canim o senin harikaligindan ;)

Yok canım ben senin kadar teselli edemedim kimseyi Allahin merhametine inandirip içimi öyle rahatlattinki beni anlatamam..hem bu dünyada hem ahirette Allah seninde yüzünü güldursun insallah.benim hatam tövbe ederken bile din den uzaklasmakti çünkü affım olmadığnı dusunmustum hep senin anlattığın kissalara dek...

Biliyorum o tarz konuları. Arada bir açılır kkda, tepki toplar, ortalık karışır ve kapanır. Amaç sadece eğlence de olabilir. Yoksa bir insan neden tepki alacağını ve canının sıkılacağını bile bile böyle bir konu açsın ki?

Toplumun onaylamadığı konulardan kastınız sanırım eşcinsellik ve evlilik dışı ilişki.
Fakat eşcinsellik bilinçaltına işlenerek eşcinsel olunmaz. Kişi eşcinseldir veya değildir. Aynı heteroseksüel olmak gibi. Sonradan seçeceği bir tercih değildir bu, doğuştan gelir.
Tek başına evlilik dışı ilişki ise kişiye zarar vermez, toplumun doğru kabul ettiği kuralları asıl zararı verendir. Sevişerek ölen kadın yoktur, seviştiği için öldürülen kadın vardır.

Kimsenin bunları bilinçaltına işleyerek toplumu yozlaştırmaya çalışacağını sanmam. Toplum olarak tek sorunumuz sevişmek değil.

ben bu tür terimlerden fazla anlamam daha doğrusu bir ara okumuştum ama hafızamda yer etmediler nedeni ise allah cc. ya erkek yaratmıştır butür sapkınlıklar şeytan nefse vesvese verir nefsin tabiatıda halis çirkinlik halis şer halis yokluk tur insanın ruhu güçlüyse vesveseye kulak vermez ama eğer günah işleyerek ruhunu zayıf bırakmış nefsii güçlenmişse nefsi ruhu dinlemez istediğini yapar kısaca karşı cinse duyulan ilgi dışındakiler sapkınlıktır(lut kavminin helakına bakın netten)

birde hüsnalar vardır yani hem kadın hem erkek organı bulunan hüsna hakkındaki fıkıh kitaplarındaki hüküm ise şöyle ergenlik çağına kadar beklenir hayız olursa erkekle olmaz kadınlara ilgi duyarsa kadınla evlendirilir

yazdıklarımı sakın üstünüze alınmayın

Sevişmek isteyen gider sevişir, burada millete sormaz.
Hala burada millete sorarak sorguluyorsan da, kafanda şüpheler vardır, ki bir konuda mevzu sevişmek, iş, aşk, aile herhangi bir şey olabilir şüphelerin varsa da o konuda bi atma.

Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.

sana aman yapma aman etme dememizin bir faydası yok gördüğüm kadarıyla, çünkü sen kararlısın bu konuda. ve bize sorduğun soru daha çok ailenle ilgili.

ailem duyar mı endişesindesin... ailenden farklı bir yerde yaşıyorsun ve başına herhangi bir şey gelse, polislik falan olsan ilk ailenin haberi olur. sevgilinin sorunlu bir tip olmadığından emin misin mesela -ki bence kimse emin olamaz, insan faktörü sonuçta bi robot değil- tahmin etmediğin bir durum olur ve ailen bunu öğrenebilir. sen duyar mı diye sormuşsun, cevabım evet duyar.

yukarıda işaretlediğim cümlen de avrupada bir ilişki yaşayan çiftler için daha çok geçerli. Türkiye'de 100 erkekten 1 veya 2 tanesinin ilişkisi güçlenir cinsellikle. hal böyleyken bu bizim ülkemiz için geçersiz. ama sen bunu dert etmiyorsun farkettim.

ben bu tür terimlerden fazla anlamam daha doğrusu bir ara okumuştum ama hafızamda yer etmediler nedeni ise allah cc. ya erkek yaratmıştır butür sapkınlıklar şeytan nefse vesvese verir nefsin tabiatıda halis çirkinlik halis şer halis yokluk tur insanın ruhu güçlüyse vesveseye kulak vermez ama eğer günah işleyerek ruhunu zayıf bırakmış nefsii güçlenmişse nefsi ruhu dinlemez istediğini yapar kısaca karşı cinse duyulan ilgi dışındakiler sapkınlıktır(lut kavminin helakına bakın netten)

birde hüsnalar vardır yani hem kadın hem erkek organı bulunan hüsna hakkındaki fıkıh kitaplarındaki hüküm ise şöyle ergenlik çağına kadar beklenir hayız olursa erkekle olmaz kadınlara ilgi duyarsa kadınla evlendirilir

yazdıklarımı sakın üstünüze alınmayın

Çok farklı pencerelerden bakıyoruz olaya, ben bu şekilde düşünmüyorum.

O yüzden en iyisi hiç tartışmamak yoksa konu dışına çıkmış oluruz.

ailen muhafazakar derken neyi kastediyosun ki yani bu birlikte olmak muhafazakar olmayanlara ozgu bisey mi. ozgurluk bir erkrkle birlikte olmak yani gurur onur bunlar nrde.boylmi kanitliyosun kendini oyle bir yszmisinki madalya takaccaklar sanki ne yaparsan yap ben annene ve babana acidim inan sana deyil...

Demek istedigim seyi anlamis oldugunuz halde neden muhalefet oluyorsunuz anlayamadim. Muhafazarkardan kastim dindar olmalariydi ve evlilik oncesi beraberlige karsi olduklarini anlamak bu kadar zor olmamali. Ayrica ben sevisicem ozgur olucam da demedim. Sirf insanlari asagilamaya calismanizdan dolayi bensize acidim dogrusu.

Sevgilimi cok seviyorum. Neden sevismek bizi ayirsin aksine iliskimiz daha cok kuvvetlenicek biliyorum. Ben cinsellige ocu gibi bakamiyorum kusura bakmayin. Ben kimseye hediye degilim. Acaba ilerde bana gelicek adam sutten cikmis ak kasik mi?Beni bakire degilim diye istemeyecek adamla da isim yok dedigim gibi. Ayrica ben bir kadin olarak kendini bilmez erkeklerin beni eglenmelik evlenmelik diye ayirmasini kabul etmiyorum. Kendilerine hayatimda yer yok.
bu yazdıklarına dönüp baktıgında aynı seyleri düşünecek misin acaba?
21 yasındasın ve sevgilini ölene kadar sevecegnin garantisi yok . daha kimler cıkacak karsına
ve karsına cıkan adam gercekten sütden cıkmış ak kaşıksa ne yapacaksın?
böyle erkekler yok demeyin temiz kızlar oldugu gibi temiz erkeklerde var önce bunu bi idrak edin .
tüm erkekler nasılsa benm zarım yok deyip her haltı yemiyor efendm ..
kendinzi cinselige hazır hissediyrsunuzda suan 16 yasında biri de kendini cinsellge hazır hisseder .. önemli olan şehvet duygusu mu
akıl olgusu mu buna karar verin ..
ha ders cıkamıyorsanız hymenplasti konusunda ki vicdan azaplarını gel gitleri okumaya bekleriz ..
karar sizin . herseyden önce yaptıgnızn zina oldgunu da müslüman olarak hatrlatmak istedm ..
büyük olasılıkla bu yüzden ceza bile alacak olsam bu sizi düşündügümü gösteriyor ..
siz gülsünüz dalınızdan koparmayın kendinizi..

ha bi de sevgilin erkek sonucta .. sen onu bin seversn bir istersin ..
o seni bir sever bin ister .. istemekten kastımı anlayablmşsindir umarım ...

Son düzenleme:
Aklini basina topla guzel kardesim. Pisman olacagin adimi atma. Dinimiz geregi sana bu ogudu vermek benim icin borc. Cunku yazdiklarini gordum. Sakin ardindan aglayacagin tovbeler icinde helak olacagin bir gunaha girme. Belki inanmiyorsun belki simdi hersey tozpembe burdaki ablalarinin yorumlarini oku. Oku ki aklin yolu bir mi anla. Ne olur canim kardesim atma kendini atese degmez. Dunyevi zevkler icin yakma kendini. Cok pisman olursun.

18. Yaş günümde ki noel arefesiydi. Jack amcam, elizabeth teyzem ve sevgili çekirdek ailemle bir akşam yemeği düzenlemiştik. Canım babamın o gece yaptığı konuşma hala gözlerimin dolmasına sebep olur :(

-Sevgili kızım mary. Artık yasalar önünde sevişmen bir suç teşkil etmiyor. Bizi karakollarda süründürmediğin için sana minnettarız. Artık sevişmekte özgürsün. Ailen hatta sülalen olarak komple arkandayız. Ancak korunmak önemli. Lütfen istemediğin gebeliklere maruz kalma sevgili kızım. Seni çok seviyoruz.

Demişti :( O kadar duygulandık ki ailece. O gece sevgilim haydar'ı da yemeğe davet etmiştik. Annemin reşit olmama özel hazırladığı odada paket içinde hazırlanmış prezervatifler ve ertesi gün hapları günün en güzel ayrıntılarıydı. Lavanta kokulu mumlar eşliğinde ilk ilişkimi yaşadım. Çünkü ben her konuda ailemle aynıydım. Cinselliğimi hala doyasıya yaşıyorum. 30. yaş günümde babamdan kırbaç ve çivili don hediyesi bekliyorum hihih.

Olmadı değil mi konu sahibi? Olmaz zaten. Hani cinselliği yaşama konusunda aile ile aynı fikirde olmak bu ülkede imkansız bildin mi:) İyi ki de imkansız yazarken tiksindim mevzudan :) O değil de gerçek olduğunu varsayarak ki olmasan da mühim değil. Pişman olmayacaksan yaşa kime ne. Babana müjdeyi vermeyi bekleme ama :)
Ahahaohoha:37:yeni okudum ben bunuuuu:1:

Back
X