• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden farkliyim

peki arkadaşım hamile kalırsan evlilik dışı o bebegi ne yapacan babası kabul edecekmi onu düşündünmü:47:

Arkadaşım doğum kontrol hapı, prezervatif, ertesi gün hapı kullanabilmeyi de öğrenir zaten merak etme sen. :ssz:

Sana şöyle bir ornek vereyim arkadasim sevgilisiyle beraber oldugunu bana soylediginde
3yildir sevgililerdi ve iliskileri bitmek üzereydi..

Cok sasirdim Uzulmuyor musun daha çok yipratmiyo mu seni dedim.. Hayir ben boyle bir şeyi ilk onunla yasamayi istedim ben herşeyi göze alarak gönülden isteyerek yaptim.. Simdi ayrilsak evlenmesek bile pişman olmam demişti..

Bir suru zorlu yoldan geçtiler çok omzunda agladi ama arkadasim birgun olsun ben onunla birlikte oldum bak o ne yapti demedi...

Aklinda soru işareti olmayacak zaten evlenicez diyerek yapmayacaksin. sadece ama sadece istediğin için yapmalisin...

Çünkü cinsellik erkeğe bir hediye değil, karşılıklı alınan bir hazdır. Arkadaşın bunun bilincinde ki üzüldüğü hiçbir zaman bu olmadı. :31:

Konu sahibinin herşeyi tamam bir hayatında cinsellik eksik.Sana bir abla tavsiyesi kimseye güvenme geleceğine derslerine odaklan.Kendini geliştir, hayatta o kadar çok sorunu varki bunlarla kafanı meşgul etme, aşk gelip geçiyor

yine konu açılmış konu sahibi ortada yok ve ilk mesajı :53:

Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz

Herkes kendi doğrularıyla yaşamak ister.
Bunu yaşayacak olanda, taşıyacak olan da sizsiniz.
Lakin henüz gelgitler yaşadığına ve bu konuda fikir istediğine göre henüz kararından ve
Doğrularından emin değilsin.
Geri dönüşü olmayan adımlar atmadan evvel biraz daha zaman ver kendine, hala aynı noktadaysan
O zaman ne yaşamak istiyorsan yaşa.

Son düzenleme:
Bence daha yaşın küçük ki gelgitler yaşıyorsun bu beraber yaşayanların çoğu ayrılıyor ve zaten evlenmeye gerek kalmıyor
erkeğin ayrılığı kolaylaşıyor ama biz kadınlar yapı olarak nariniz, böyle radikal karar seni üzer asla hayal ettiğin gibide sonuçlanmaz

Merhaba hanimlar. Ben bir ay once 21 yasima girdim. 2 yillik cok guzel bir ilIskim var Allah bozmasin. Ben kendimi ruhen ve fiziken cinsellige hazir hissediyorum ve istiyorum. Ancak ailem daha muhafazakar insanlar ve onlara gore bu cok cok yanlis. 21 yasimdayim artik ve kendi dogrularimla yasamaliyim artik diyorum kendime. Sen bunu istiyorsan yapmalisin diyorum. Ailemle ayni dusunmek zorunda degilim sonucta dimi. Hanimlar gelgitlerimi anliyorsunuzdur siz ben bircok konuda yasiyorum bu dusunceleri. Bana yardimci olur musunuz

Bunun ailenin muhafazakar olmasıyla alakası yok.Kendini bilen hiçbir aile tasvip etmez böyle birşey.Yaşın çok küçük.Bugün böyle düşünüyorsun.Yarın neler olacağını bilemezsin.Bence sen cinselliğe hazır hissetmekten önce,hayata hazırla kendini.Ayakların yere bassın.Kendi geleceğini kur.Nedir yani bu yaşta seks yapacağım demek.

21 yasindasin. Ailenden ayni ev icinde bile olsa maddi olarak bagimsiz yasayabiliyor musun? Kendi ayaklarinin uzerinde duruyor, aldigin kararlarin sonuclarina kendi basina katlanabiliyor musun? Evetse, o zaman senin kisisel kararin bence kimseyi baglamaz. Yasarsin yasayacagini, yasadim, pisman degilim der ayakta durursun...

Yok, evde ailene bagliysan, ekmegini suyunu ailen veriyorsa, yasin da kucukse, o zaman ailenin dogrulariyla yasayacaksin arkadasim. Ben farkliyim bilmemne diye kendini kandirma yani. Cinsel birliktelikten sonra reddedilme korkusu yasayacaksan, ya da reddedilip ailen tarafindan ortada birakilacaksan hiiic bulasma cinsellige. Madem bu konuda katilar. Zira senin gibi dusunen ve uygulayan cok gorduk forumda. Yaparken "benim dogrularim" diyen o insanlarin hepsi o isten sonra "ailem duyarsa mahvolurum, nasil diktiririm, nerde diktiririm, ilk gece kanar mi" bilmemne derdindeler. Boyle bir derdin olmayacaksa sen bilirsin. Ha sen de bu kizlar kervanina katilacaksan bulasma bu ise.

Ben evlilik oncesi cinsellik yasanmali ya da yasanmamali demeyecegim. Sadece yaptiginin arkasinda durabilecek yurek varsa istedigini yaparsin, kimseyi de ilgilendirmez. Duramayacaksan da ici bos "benim dogrum, benim hayatim" demek abes bana gore.

Son düzenleme:

Kendi dogrularinla ancak kendi evine gectiginde yasarsin. Ailenin evinde yasadigin surece ailenin dogrulariyla kalmak zorundasin. Baska konularda istedigini yap ama bu konu cok farkli. Ayrilma ihtimalin var, hata yaptim deme ihtimalin var, yarin obur gun kandim erkek arkadasim s.refsiz cikti deme ihtimalin var, yeni biriyle tanistim nasil aciklayacagim deme ihtimalin var. Bu tur iliskilerde ve de bu kadar genc iken hayat toz pembe olmuyor. Bekledigin takdirde bir sey kaybetmezsin ama beklemedigin surece bu ihtimaller acaba karsina cikar mi diye tekrar tekrar dusunmek zorundasin.

Evet hiç hoş değil sonra zar diktirme derdine düşüyorlar
adam alacağını alıp başka kurbanların peşine düşüyor
gelip bu kızlar kk'da ağlıyor akıl istiyor , bu adamlae sizinle asla evlenmez gönül eyler ancak

ailemden farklıyım..başlık çok manidar..farzedinki yorumların %70 yapma %30 u yap dedi.senin kararın ne olacak...

yapma ablacım yaşın 25-26 olsun gene hazırsan, evlenmemişsen yaparsın ama 21 çok küçük bir yaş sonra çok pişman olursun

bu konu cinsellik degil cok daha farklı bir konu da olabilirdi... yazdıklarından ailenden farklı bir yaşam kurmak istedigini ancak nedeni maddi manevi her ne ise henuz bunu yapabilecek güçte olmadıgını anlıyorum.

konu her ne olursa olsun hayatta kendi prensiplerin olsun... buna uygun olarak istediklerini yaptgında, kararlarının sonuclarını da olumsuz bile olsa daha kolay kabullenirsin.
ayrıca sana tavsiyem, o ne der bu ne der diye dusunmek yerine, baskalarının (aile, es adayı, toplum) senin tercihlerini kabullenmeseler bile birey olarak saygı duymaları gerektigini bilerek/bildirerek davran.

bunun dısındaki cinsellik, din, siyaset, giyim, ideolojik ayrılıklar... hepsinde yaşayabilecegin sorunları cok daha kolay aşarsın.

pişmanlıgın sınırı yok; bugun herseye gogus gerebilecegini dusunuyorsundur, yarın daha farklı bir yasamı benimsersin...
her zaman gecmisinin seni sen yapan degerleri olusturdugunu unutma... dogru-yanlıs aldıgın her kararı bir sonraki adımının daha saglıklı olmasını saglayacak sekilde degerlendir.

Bunun ailenin muhafazakar olmasıyla alakası yok.Kendini bilen hiçbir aile tasvip etmez böyle birşey.Yaşın çok küçük.Bugün böyle düşünüyorsun.Yarın neler olacağını bilemezsin.Bence sen cinselliğe hazır hissetmekten önce,hayata hazırla kendini.Ayakların yere bassın.Kendi geleceğini kur.Nedir yani bu yaşta seks yapacağım demek.

Kesinlikle katılıyor önce ayaklarının üzerinde dur.. :45:

Bence bize tam olarak anlatmadığın şeyler var bu adam imam nikahı mı teklif etti zaten bunu teklif ettiyse dürüst değildir bu adam evlimi , çapkın mı ? Şu adamı bize anlatman gerek , yap artık bir yorum

sen bunları kıme söyledın? :1: sonucta kım olursa olsun kızının böyle bişi yaşamasını ıstemez
senın ailene özel bır durum yok bil yani :23:
ee yani. hangi aile olur kızım sevdiğinle elbette yaşayabilirsin cinselliği der. burası abd değil. orada birde ellerine kadın doğum hapı veriyorlar bir yaştan sonrada,bizde aileler cinselliğin c sini dile bile getirmez.

ee yani. hangi aile olur kızım sevdiğinle elbette yaşayabilirsin cinselliği der. burası abd değil. orada birde ellerine kadın doğum hapı veriyorlar bir yaştan sonrada,bizde aileler cinselliğin c sini dile bile getirmez.

yani nerde görülmüş :9: kızım artık sen 18 yaşındasın cinselliğini istediğin gibi yaşayabılırsın :60:

Back
X