• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden habersiz düğüne gitmeli miyim?

sevgi6853

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
273
2
46
35
Avustralya
aklim iyice karisti arkadaslar nolur bana akil verin gercekden birilerinin fikirlerini almaya cok ihtiyacim var simdii söyle anlatim ben 4 senedir biriyle beraberim ailesi beni istemeye geldi gecen sene ama aileler anlaasamadi olmadi neyse biz amaa ayrilamicagimizi anladik ve baristik geri daha dogrusu ayrilmadik aileler tekrar ögrendi zar zorda olsa kabullendiler simdi benim babam haric herkes tekrar baristigimizi konusdugumuzu biliyor
ama bizim evlenmemize falan daha var meslek yaptigim icin bekliyoruz 1 2 sene daha beklemek zorundayiz yani bu önümüzdeki haftada benimkinin yegeninin dügünü var yani bütün sülalesi orda olcak illa benimde gitmemi istiyor hem erkek arkadasim hemde yengesi annesiyse gideceyimi biliyor ama böyle korkuyor hani bizimkilerden birisi duycak görcek olay cikcak diye bende neyse daha demin aradim sordum fatma yenge gelmemi istermisin istemezmisin diye oda ya senin gelip gelmemen konu deyilki ben sizinkiler görür diye korkuyorum dedi bende dedim ya ben sonucda tuncayin yaninda durmicam sizin yaninizda durcam hani kim ne anlicak benim kimle geldigimi diye sonra dedim bende sizin aile laf eder tatsizlik olur diye korkuyorum dedim oda dediki bizim aileden kimse karisamaz kimseyi ilgilendirmez dedi bende simdi iyiceee kararsiz kaldim cok halsiz geliyodu sesi hani gelde demedi gelmede demedi ortalarda biseyler dedi bende simdi gidimmi gitmimmi sasirdim gerci bütün sülale biliyor benim konumu yani sevgi diye bir gelin adaylari oldugunu ama ilk defa o gün görcekler gidersem sizce uygun olurmu gitmem

ya canım, bence sen bi iş falan bul ne bileyim hobi falan edin, kafayı tuncay ve ailesiyle bozumuşsun korkarım, 2 gündür açtığın başlıklardan başım döndü valla:1:
dikkatini bu konulardan uzaklaştırınca herşeyin yoluna girdiğini göreceksin
:6:

ya canım, bence sen bi iş falan bul ne bileyim hobi falan edin, kafayı tuncay ve ailesiyle bozumuşsun korkarım, 2 gündür açtığın başlıklardan başım döndü valla:1:

:1:Arkadaşa katılıyorum,cidden bu ne hız 2 günde 4 konu:26:
hep de aynı konu üzerine kısır döngü olmuş tuncay ve ailesi.
Bu kadar düşünülecek birşey değil bence,
sonuçta daha ciddiyete bağlama durumu yok önümüzde ki günlerde.
Düğüne de gitmeyiver,tuncay da zaten yarım ağızla söylemiş.
Hak vermek lazım bi tatsızlık olsun istemiyordur.
Sonuçta kendi akrabasının düğünü.
Gitme bence zor durumda kalmayın.

:9::9::9::9::9::9::9:

canım gitme ne olacak sanki gidince?
daha ortada fol yok yumurta yok kalkmış düğüne gelmiş bile derler.
öyle pek sülaleyle yüz göz olma evlenmeden derim.
annesi-babası-kardeşleriyle tanıştıysan yeterli...

aklim iyice karisti arkadaslar nolur bana akil verin gercekden birilerinin fikirlerini almaya cok ihtiyacim var simdii söyle anlatim ben 4 senedir biriyle beraberim ailesi beni istemeye geldi gecen sene ama aileler anlaasamadi olmadi neyse biz amaa ayrilamicagimizi anladik ve baristik geri daha dogrusu ayrilmadik aileler tekrar ögrendi zar zorda olsa kabullendiler simdi benim babam haric herkes tekrar baristigimizi konusdugumuzu biliyor
ama bizim evlenmemize falan daha var meslek yaptigim icin bekliyoruz 1 2 sene daha beklemek zorundayiz yani bu önümüzdeki haftada benimkinin yegeninin dügünü var yani bütün sülalesi orda olcak illa benimde gitmemi istiyor hem erkek arkadasim hemde yengesi annesiyse gideceyimi biliyor ama böyle korkuyor hani bizimkilerden birisi duycak görcek olay cikcak diye bende neyse daha demin aradim sordum fatma yenge gelmemi istermisin istemezmisin diye oda ya senin gelip gelmemen konu deyilki ben sizinkiler görür diye korkuyorum dedi bende dedim ya ben sonucda tuncayin yaninda durmicam sizin yaninizda durcam hani kim ne anlicak benim kimle geldigimi diye sonra dedim bende sizin aile laf eder tatsizlik olur diye korkuyorum dedim oda dediki bizim aileden kimse karisamaz kimseyi ilgilendirmez dedi bende simdi iyiceee kararsiz kaldim cok halsiz geliyodu sesi hani gelde demedi gelmede demedi ortalarda biseyler dedi bende simdi gidimmi gitmimmi sasirdim gerci bütün sülale biliyor benim konumu yani sevgi diye bir gelin adaylari oldugunu ama ilk defa o gün görcekler gidersem sizce uygun olurmu gitmem

Gitmiyeceksin tabiki,aranızda resmi bir şey yok.Ailenide düşün,onlardan gizli saklı bir iş yapacaksın,senin için rahat edecek mi?Onlara göre bir şey yok,tabiki gel derler..ama sonrada lafını ederler,ağır ol biraz.Benden sana abla nasihati :68:

arkadaslarr benim bu kaynanam kesin kafayi yemis ben yokken yani ben daha erkek arkadasimla beraber olmadan önce kadin oglunu hiiic takmazmis nezaman eve geldi ne yapti kimlerle gezdi ne yedi ne icti umrunda olmazmis nezamanki ben ciktim ortaya oglu deyerli olduu hadi ona seviniyorunm bu erkek arkadasimin isine yariyor sonucda bu sayede biraz ev sicakligi görüyorda benim anlamadigim sey mesela ben ona bisey aliyorum yada yapiyorum hemen kaynanam diyormuski benim bile yok bundan falan yada o bana bisey alinca sen hep ona aliyorsun bize hic almiyorsun sen hep ona zaman ayiriyorsun bize hic zaman ayirmiyorsun zaman dediyide birtek pazar günleri bulusuyoruz diyer günler isten sonra eve gidiyo ailesiyle oturuyo bir iki saat snra beni ariyor ay bunaltiyor bu tavirlar beni gecenlerde resimli takvim yaptirdim yok neymis onun bile erkek arkadasimla takvimi yokmusda bilmem neymisde oglu bütün zamanini parasini benim icin harciyormus ya sorun kadin bunlar oldukca bana soguyormus diyormuski ben bu kiza sirf senin yüzünden isinamiyorum hani erkek arkadasim hep beni destekliyor beni koruyor ya offfff napmam lazim siz söyleyin:43:

Böyle bir sıkıntında var üstelik :68:

arkadaslar ben daha henüz evli deyilim ama 4 senedir beraber oldugum ve birbirimizi cok sevdigim bir erkek arkadasim var onun abisinin hanimi cildirtacak beni ya ben hep iiyi niyetli yaklasiyorum kötü düsünmüyordum ama son zamanlarda gözüme batmaya basladi iyice. bana saolsun yine iyiligi olmadimi eh iste oldu tabi kendi cektiklerini falan anlatti dikkat et sende aynilarini yasama falan diye ama ben baslarda kendime ne alsam bunada soruyordum bak ben bunu aldim sende istermisin diye benim hosuma gidiodu abla kardes gibi falan diye düsünüyordum belkide ö<ledir bilemiyorum ama neyse bu simdi benim üstümde ne görse ay bende istiyorum ben ne alsam aa bana niye almadin falan diyor gecenlerde hep beraber alisverise gittik ben dügün icin kendime bir bluz aldim hemen buda gitti baska rengini aldi oda kinada giycekmis ayni ortam arada sadece birgün var düsünün artik snra neyse dedimm bosver herkesde farkli durur sonucda diye kendimi avuttum sonra bununla telde konusurken bana ne dese beyenirsiniz aman benden güzel olma sakin ha güldü tabi sakaya bagladi sonra ama bn ciddiye aldim giicik oldum biraz sonra ben kendime ayakkabi aldim diyor bende alsammi aynisindan sonra bn dedim ya ayni gün giycez komik olur ama istersen al hani napim oda hm dogru kalsin falan dedi gecenlerdede ariyor beni yok kaynanam senin icin söyle düsünüyor iste tuncay seni oyaliyor kaybetmekden korkuyo falan gibi sacma sapan seyler anlatti agladim yine hüngür hüngür bunu gören arkadasim bana hemen kizdi ya sen bu kizla nezaman konussan depresyonlara giriosun konusma sununla dedi bende hani kötü anlamiyordum ya ariyodum simdi ise aklim karisdi hani terslemekde istemiyorum gecen tuncay yani erkek arkadasimla konusuyorduk oda dedi niye hep aynisini aliyor diye dedim ne bilim sinir olmaya basladim gitmis laf vurmus niye hep sevginin aldiklarini aliyosun diye ne dese beyenirsiniz kaynanasinin yaninda aaa ben almiyorumki o benim aldiklarimi alyor sonra beni aradi sevgi duydumki rahatsiz oluyormussun falan cok kirildim ben seni taklit etmiyorumki iste hep evde oldugum icin aliserise cikamiyorum sendede görünce hosuma gidince hevesleniyorum flan dedi yine yumusadim dedim ya hic evden cikmiyor napsin oda genc falan ama aklim iyice karisdi vallah nolur siz bisey söyleyin

Birde sana düğüne gel diyen yenge bu eltimi yoksa :68:

Son düzenleme:
Ben konunun geçmişini bilmediğim için,sadece bu başlığa yazılanlara yorum yapacağım.Erkek tarafının akraba düğününe gitmen,resmi olarak aileye takdim edilmen anlamına gelir.Henüz babanın onayını almadan ve ailenin haberi olmadan oraya gitmen yakışık almaz.

Ben abisi ' nin dügününe gitmistim cünkü is arkadasımdı benim aynı grupta calısıyorduk bütün gün birlikteydik. İs arkadaslarımız hep beraber toplanıp gitmistik.

Senin durumun biraz farklı ama ailen istememis en basında tüm sülale orda olacagından biliniyordur zaten simdi sen gidersen , cok farklı yorumlar getirirler aile ' nin kulagına gidebilir.

bence de kesinlikle gitmemelisin. hem tuncay'ın yanında durmayıp da ailesinin yanında duracağını söylüyorsun sırf seni onun kız arkadaşı olarak tanımasınlar diye. sence böyle bir ihtimal olabilir mi? bu kız kim diye sormayacaklar mı düğünde :34:

Ailenin onayi olmadan asla gitme.ne isin var.onlari arayip soracagina ailene sor gidip gitmemen gerektigini..sen simdiden boyle olursan cok basin agrir.demedi deme!!!

Daha konu başlığını görür görmez dedim;
Çocuklar duymasında ki Duygu gibi :) Ders çalışmaya diye evden çıkar.Ve erkek arkadaşının anneside altın gününe götürür kızı.Sonuç olarak kızın anneside öğrenir...

Sizce çok gerekli mi bu düğüne gitmek?
Ben gereksiz olduğunu düşünüyorum.Ne gereği var hem kendinizi hem karşı tarafı sıkıntıya sokmanın.Çok mu önemli...

Nişanlı olduğum halde ben hala çekiniyorum bazı şeylerden,ailemden.Ki sizin adı henüz kon(a)mamış.Kendi aileni üzüp karşı tarafı bu kadar sahiplenme duygusu şu an için olmamalı diye düşünüyorum...

(Konuyu farklı bir boyuta mı taşıdım ne)

Hayır madem erkek arkadaşının yanında durmicaksın,orda tarafsız biriymiş gibi oturcaksın gitmenin ne manası var???Düğünü izlemeye mi gidicen canım ? :9:

Hadi nişanlısındır sözlüsündür tamam da böyle olmaz bence.Zaten ailen de elbet duyar senin gittiğini hoş olmaz.Benim oyum gitmemen yönünde :34:

arkadaş gidicek herhalde diğer konusunda
düğün için aldığı buluzun aynısını eltiside almış oda kınada giyecekmiş
bu gibi sorunlarda falan bahsediyordu....
bence cok gereksiz hangi sıfatla o düğünde bulunacaksa:27:

bence gitmemelisin, ortada resmi bişiler yokken sülaleyle bu kadar yüz göz olmanın manası yok daha sonradan yüzüne vururlar, arada mesafe olması her zaman için iyidir.:27:

diğer konularından anladığım kadarı ile ne kayınvalide adayın ne de alti adayın ile çok da iyi anlaşıyor değilsin . ben süper iyi anlaşıyor olsam dahi gitmem , aileme sormam bile , ne işim var erkek arkadaşamın akrabasının düğününde diye düşünüyorum , ki senin aran o kadar da iyi değilken ailenden gizli iş çevirmene değmez bence.

haklisiniz arkadaslar hepinize hak verdim ve kesinlikle gitmemeye karar verdim ama bn ailemden gizli gitmicekdim basligi bn böle yazmamisdim ama nedense deyisilmis nasil olduysa annemin haberi var sirf babam bilmicekdi ama simdi bilsede fark etmez haklisiniz ortada daha bisey yokken benim gitmem gercekden uygun olmicak sonra birsürü laf isit dur

haklisiniz arkadaslar hepinize hak verdim ve kesinlikle gitmemeye karar verdim ama bn ailemden gizli gitmicekdim basligi bn böle yazmamisdim ama nedense deyisilmis nasil olduysa annemin haberi var sirf babam bilmicekdi ama simdi bilsede fark etmez haklisiniz ortada daha bisey yokken benim gitmem gercekden uygun olmicak sonra birsürü laf isit dur

Konu başlığınız içeriği yansıtmayacak şekildeyse konuya uygun bir başlıkla yeniden düzenlenir ve buda size bildirilir.
Gitmeme kararınızada sevindim,en akıllıcası,zira babanızdan "gizli"gidecektiniz ve sorun çıkabilirdi.

Back
X