• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden nefret etmemem için bir sebep söyleyin? LTFN

alinalya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
10
0
1
27
Merhaba ben 17 yaşındayım, şu yaşıma kadar hep bi sevgisizlik ilgisizlikle büyüdümi şu sıralar sinirlerime dokunan bi kaç şey var hüngür hüngür ağlamamak için kendimi yırttığım, uzun gelir okumak istemezsaizin ama yardıma ihtiyacım var başlıyorum :

14 yaşında bi sevgilim oldu kendisi 17 yaşındaydı o zamanlar çok saftım kendimi beğenmezdim evden çıkmazdım internetten tanışmıştık bi süre sonra konu cinselliğe geldi pek bi bilgim yoktu zaten kendimide hiç beğenmezdim konuşup fotograf atmaya başladım derken bu çocugu ailemle tanıştırdım yaş oldu 15 hergün kavga etmeye başladık sürekli kıskanırdı bu sıralarda dışarı çıkar gezerdik ve kıyfatime karışmazdı daha sonra fotografları intnert üzerinden kavga edince yaymaya başladı ve aileme kadar geldi bi ton kavga gürültü derken 3 ay dayıma gittim onlardan sonra: yaş oldu 16 okulu bıraktım işe girip çıkıyordum sürekli evde ne yapsam ailemin gözüne batmaya başladı otursam laf ediyorlardı kalksam laf çalışşam laf çalışmasam laf her kavgada orospu fahişe diye laflar duyuyordum bi annenin bi babanın öz kızına orospu fatihşe kalktak demesi çok mu normal? neyse bu şekilde devam ettik bir gün arkadaşım evdeyken dışarı çıkmak istedim hayır dedi niye dedim bi çay içip gelicez yok dedi arkadaşımda neden dedi BENİM KIZIM OROSPU BENİM KIZIM FATİŞE BU OROSPU Bİ YERE GİDEMEZ diye bağırmaya bailadı halbükü yaptığım bi hata senelerdir bu lafları duymama maloldu annemde babamda rahat bırakmyıor sürekli orospu fatihşe bi işe yaramıyorsun adam olmazsın sokak orospusu diyip duruyor yaklaşık1 haftadır kimseyle konuşmuyorum görüşmüyorum evden gitmeyi bile düşündüm ama ne yapıcam bimiyorum iyi hissetmiyorum zoruma gidiyo birşeyde yapmıyorum

ya ne yapsam batıyor sürekli laf yiyorum evde rahatlık vermiyorlar çıldırıcam ya

Onlarla konuştun mu hiç bunu?
Laf anlayacak gibi durmasalar da...

konuştum ama anlamıyorlar hatta dedim bi kaç saatt ortadan kayboluyum yine aynılar değişmiyorlar

okulu açıköğretim üzerinden devam ediyorum oukul ben bırakmak istemedim zorla bıraktırdılar

aranızdaki yaş farkı çok değilmiş ama sen 14 yaşındayken daha ergenliğe yeni yeni adım atmmışken neyin doğru neyin yanlış olduğunu tam olarak kestiremezken biriyle birlikte olman hoş olmamış. hata yapmışsın evet ama ailen hakkında bir şey diyemeyeceğim..
ağır sözler söylemişler.. gerçi annen ne diyor bilmiyorum ama?

14 yaşında sevgiline gönderdiğin cinsel içerikli fotoğraf ailene ulaşınca, ailenin seni "dışarı bırakıyor olsa" anormal olurdu a kızım, hangi aile kaldırabilir böyle bir şeyi?
Sana küfrediyor oluşlarını savunamayız, evet, ama onlar da atlatsınlar bi önce durumu, sen de yaptıklarını oturup 3-4 sene çekiver bi zahmet.Okuluna devam et, aradan birkaç yıl daha geçince ve sen okulunu bitirince unutulur olanlar.

14 yaşında sevgiline gönderdiğin cinsel içerikli fotoğraf ailene ulaşınca, ailenin seni "dışarı bırakıyor olsa" anormal olurdu a kızım, hangi aile kaldırabilir böyle bir şeyi?
Sana küfrediyor oluşlarını savunamayız, evet, ama onlar da atlatsınlar bi önce durumu, sen de yaptıklarını oturup 3-4 sene çekiver bi zahmet.Okuluna devam et, aradan birkaç yıl daha geçince ve sen okulunu bitirince unutulur olanlar.
kesinlikle katılıyorum :KK52:
açıktanda olsa oku, halini tavrını düzelt, diklenme ve tekrar güvenlerini kazan :KK20:

Eğer ailen biraz psikolojiden anlasaydı bilirlerdi ki senin hayatını mahvediyorlar.
Bu şekilde aşağılayarak senin ezik,sorunlu biri olmana neden olacaklar.
Ama bak önce şunu bil ki böyle olmayabilir.
Yani sen bu berbat ortamdan harika biri olarak çıkabilirsin ve burada derdini anlatıp çare aradığına göre bunu yapabilirsin.
Ama işin zor herkes yapamaz.Unutma az insan bunu başarabilir.
Düşün,çok fakir olupta şimdi trilyoner olanlar yok mu?Köyde okula bile gönderilmeyip şimdi çok ünlü yazar olanlar yok mu?Yetiştirme yurdundan çıkıp ünlü olanlar yok mu?
Sende bu aileden çıkıp çok mutlu olabilirsin.Ne yapman gerek?

1.Asla anne ve babana karşılık verme.
2.Onları robot gibi düşün söyledikleri küfürleri duyma ama senden istediklerini yap.Yap ki sen hatalı olma.
3.Oku çünkü başka çıkışın yok.
4.Okumana izin vermezlerse işe gir ve çırak-usta ilşkisi ile kendini yetiştir daha kısa sürede hedefine varırsın.
5.Evden kaçmak için yanlış bir evlilik yapma.

Ahh be guzelim ya...Ne diyecegimi sasirdim boyle aile olmaz olsun. .ayni benim ailem. . O adamida savciliga sikayet et imkanin varsa okul muduruyle gorus okula geri don. . Biseyler yap ama yasin cok genc yazik etme kendine. ...

LUTFEN okuuuu. ...kendin icinn ..

Yaptığın şey anne babanın kabulleneceği şey değil tabiki bunda onlarında payı var evden ilgi görmeyen dışarda arıyor.bidaha aynı hatalara düşme hayatını kurtar.

Sana suan oturup kufur edeceklerine 14 yasinda sevgilini tanistirinca alip konusaydilar ya senle ..
Okulu biraktiginda tepki gosterseydiler ya. .

Ailenle konus dicem ama prk ise yaramicak , tek yapacagin sey okuluna devam etmek, daha cok gencsin bir meslegin olsun beliki ailenden sana hayir yok ilerisi icinde ..
Bari sen kendine bir iyilik yap ve kendin icin cabala...

Sanki bu kızın 14 yaşında internetten fotoğraf gönderip böyle şeyler yaşamasında o ailenin hiç suçu yok! Bence suçun büyüğü ailede.
Ayrıca, madem herşey ortada, tüm ailen öğrenmiş, internetten resimleri yayan çocuğu niye şikayet etmiyorsun? Şikayet etsene, o da çeksin cezasını!!!

Back
X