• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailemden nefret etmemem için bir sebep söyleyin? LTFN

olay olduğu zaman 3 ay dayımda kalmaya gittim geldikten sonra şikayyet ettik ama tabi bi sonuç elde edemedik yterince ilgilenmediler zaten olan oldubenim kızım o*** olmuş diye diye .
Siber suçlara mı şikayet ettiniz,Siber suçlar aslında ilgilenir ve gerekli kanıtları toplardı.

Ettikleri hakaretler çok yanlış asla tasvip etmediğim durumlar.
Ama suçun hatanın büyüğü sende.
Daha 14 yaşındayken aşk meşk olaylarından ne anlarsın? Ki 17 yaşındasın hala bu işlerden uzak durman gereken bi yaştasın.
Hızlı yaşamayın bazı şeyleri. Herşeyin zamanı sırası var.
Ben senin bu anlattıklarına çok inanmadım.
Şuan kendi yaptıklarının cezasını çekiyosun, faturayı da ailene kesiyosun.
Kır dizini otur evinde. Önce annene babana kendini affettir.
Nefret etmekmiş. Hey Allah'ım ya çok hayırlı bir evlat olmuşsun da hayırlı işler yapmışsın da ailen sana zorbalık yapmış gibi anlatıyosun birde.
Allah akıl fikir versin.

Ettikleri hakaretler çok yanlış asla tasvip etmediğim durumlar.
Ama suçun hatanın büyüğü sende.
Daha 14 yaşındayken aşk meşk olaylarından ne anlarsın? Ki 17 yaşındasın hala bu işlerden uzak durman gereken bi yaştasın.
Hızlı yaşamayın bazı şeyleri. Herşeyin zamanı sırası var.
Ben senin bu anlattıklarına çok inanmadım.
Şuan kendi yaptıklarının cezasını çekiyosun, faturayı da ailene kesiyosun.
Kır dizini otur evinde. Önce annene babana kendini affettir.
Nefret etmekmiş. Hey Allah'ım ya çok hayırlı bir evlat olmuşsun da hayırlı işler yapmışsın da ailen sana zorbalık yapmış gibi anlatıyosun birde.
Allah akıl fikir versin.

senin inanman yada sen oku gereksiz cümleler kur diye yazmadım ben bunları olan biteni içimde olanı paylaştım bu kadar gerikafalı ve düşüncesiz olmayı nasıl beceriyorsun anlamış değilim

senin inanman yada sen oku gereksiz cümleler kur diye yazmadım ben bunları olan biteni içimde olanı paylaştım bu kadar gerikafalı ve düşüncesiz olmayı nasıl beceriyorsun anlamış değilim

siz bir kendinize gelin önce burada kimseye hakaret edemezsiniz hakaretten şikayetçisin ama maşallah senin de kalır yanın yok ayrıca sanmam ki bir anne kızına böyle konuşsun. Maşallah 14 yaşında sevgili yapmalar, 15 yaşında koca kaçıyormuş gibi tanıştırmalar, internetten nasıl resimler gönderdiysen artık çocuk da yaymış. Saftım diyorsun bir de. Sonra bir de okulu bırakmışsın okumak sarmamış, çalışmak yememiş eee ne işe yarıyorsun şu an hala koca mı bekliyorsun? işe gir çalış para kazan dışarıdan okul bitir laf duyma. Bir insan hata yapar ama okuyup kendinizi ailenize ispat edebilirdiniz evde öyle oturuyorsunuz. O yaşta getirip tanıştırınca aile ses çıkarmadı da şimdi mi laf diyor ben 15 yaşında ailemle birini tanıştırsam o çocuğu kovar bana da laflarını derlerdi bir daha cesaret bile edemezdim.

:)
Ama gerçekten saygısız bir kişilik olduğun kullandığın kelimelerden gayet belli.
Hala aynı fikirdeyim. Ailende hiç bir kabahat yok.

Allah ailene sabır versin.

canım sen yaptığının hata olduğunun farkına var önce. o orda kalsın. ama bir daha sakın aynı hataya düşme. kendini topla. ailenin yanından ayrılma. çalış evine gel odana geç ders çalış. okulunu bitir. erkeklere de hiç güvenme. hele bu yaşta inan kandırmaları kendilerine güvendirmeleri daha kolay olur.
ailenin güvenini kazanmaya çalışacaksın başka çaren yok. onlar da kim bilir kaç insanla muhatap oldular. interneten fotoğrafları gören eşi dostu kimbilir neler dedi de sinirleri bozuldukça sana çattılar. emin ol her aile bunu yapardı :( sadece sakin ol. kulağını tıka. ve bir daha asla yapmayacağına inandır onları. oku bir meslek sahibi ol. gerisi gelir zaten.

Ergenliktesin ama sükunetini korumaya çalış. Annen baban biliçsizce davranıyorlar artık onlar değişmez. Ama sen hayatını düzeltme şansına sahipsin. Derslerine çalış ve bitince bir iş bul. Yapılacak tek şey bu. Psikoloji ile ilgii yazılar okursan zamanla onlara olan kızgınlığın boşvermeye ve onlar için üzülmeye dönüşecektir. Kendi psikolojini korumaya çalış ve davranışlarını geliştir. Kimse Sana değer vermiyorsa sen kendine değer ver.

Of of kardesim abimle annem de benim ayni elimde surekli telefon var diye bna iste kocanlami konusuyon bilmem nemi yapion orspusun bilmem ne ya ben de on alti yasndaym ilk hasta oldugum gun annem babam ve abimin yaninda biyerlerine bsse oldu diywmi boylesn biem ne diye bagrmsti ogundsn beri hayatimin icine sctilar kardesm takma kafana heee de gec allah bilio herseyi benim gonlum rahat sinirden agladgmda annem bna orozpunun goz yasi cok olur densti ben artik takmiorum gul gec kafanada takma ...

Back
X