- 9 Eylül 2007
- 21.427
- 66.417
- 1.123
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Bı arkadaşım watsap durumuna kızının yaralanan parmağı görünecek şekilde defalarca foto attı birde arıyor annesini net gözüküyor mu diye kafalar pırıl pırılKimse yapmaz durduk yere boyle sey diyorsunuz ama kizlar Twitter da bir kac bin retweet almak icin kanserim diyen mi cikmadi, cocugum kacirildi diyen mi cikmadi, intihar ediyorum diyen mi cikmadi.. acik hava timarhanesine dondu ulke iyice millet sanal sohret derdinde.. yaparlar yani ben inaniyorum..
Kimse yapmaz durduk yere boyle sey diyorsunuz ama kizlar Twitter da bir kac bin retweet almak icin kanserim diyen mi cikmadi, cocugum kacirildi diyen mi cikmadi, intihar ediyorum diyen mi cikmadi.. acik hava timarhanesine dondu ulke iyice millet sanal sohret derdinde.. yaparlar yani ben inaniyorum..
Hadi ya bu nasıl bir ilgi manyaklığıdır o haldeKimse yapmaz durduk yere boyle sey diyorsunuz ama kizlar Twitter da bir kac bin retweet almak icin kanserim diyen mi cikmadi, cocugum kacirildi diyen mi cikmadi, intihar ediyorum diyen mi cikmadi.. acik hava timarhanesine dondu ulke iyice millet sanal sohret derdinde.. yaparlar yani ben inaniyorum..
Biliyormusun ben dahada doğru olma ihtimalini eğer doğruysa kötü bir süreç yaşayacağını düşünüyor üzülüyorumKonu kapandı, sildiği içerik tekrar geldi. Büyük ihtimalle şu an araştırılmaya geçildi.
İşler ciddiye binince böyle dersin tabii seni primci seniiiiKızlar yemin ediyorum bir daha böyle bişey yapmıycam, vallahi çok pişman oldum çok çok utanıyorum ve hepinizden özür dilerim nolur affedin beni
Ben daha ilk sayfadan inanmadigimi belirttim zaten, zira uyenin onceki yorum ve konulari da sacma sapan ergen kafasiyla yazilmis seylerdi, yine de ihbar ettim, bu da ona ders olsun, iskembeden sallamanin bedelini odesin.
Burda ailesine beddua ettirerek trend topik olmaya calisan bir mahlukatin yarin dikkat cekmek icin kedi kesmeyecegi, cocuk kacirmayacagi ya da kendi ailesine zarar vermeyeceği ne malum...
Bir kitaptan etkilenmiş,okuduklarını katmış karıştırmış bi konuyu çıkartmış ortaya.işin garibi ben doğru olduğunu düşünüyorum pelin, çok fazla detay var konuda. eğer doğru değilse de ciddi anlamda rahatsız bir tip var demektir karşımızda.
Bende doğruysa anlatılan (!) vatana millete hayırlı oldu diye düşünüyorum ihbarların .. herkesin çoluğu çocuğu var , kendi Canından kanından olana bunu yapan yolda , okuluna gidenlere neler yapmaz ...Biliyormusun ben dahada doğru olma ihtimalini eğer doğruysa kötü bir süreç yaşayacağını düşünüyor üzülüyorum
Nereden biliyorsunuz bunu sadece tahmindir sizin yaklaşımınızBir kitaptan etkilenmiş,okuduklarını katmış karıştırmış bi konuyu çıkartmış ortaya.
Ee officecim kendin demişsin millet ilgi çekmek için ne yalanlar atıyor diye.işin garibi ben doğru olduğunu düşünüyorum pelin, çok fazla detay var konuda. eğer doğru değilse de ciddi anlamda rahatsız bir tip var demektir karşımızda.
Hanımefendi kendisi öyle söyledi.Nereden biliyorsunuz bunu sadece tahmindir sizin yaklaşımınız
Tam tersi be office hic detay yok , duygu da yokişin garibi ben doğru olduğunu düşünüyorum pelin, çok fazla detay var konuda. eğer doğru değilse de ciddi anlamda rahatsız bir tip var demektir karşımızda.
Ee officecim kendin demişsin millet ilgi çekmek için ne yalanlar atıyor diye.
Üye baştan ofsayt. Konunun başında diğer konularım yalandı diyor. Böyle girizgahtan sonra kim inanır kolay kolay. Konu zaten ne yazık ki çoğu kişinin yaşadığı bir şey ama bu üye sosyal deney için bile gene böyle bir konu açmış olabilir. Elindeki kitaptan ya da bu tür olayların davalarında anlatılanları internetten okuyarak tüm detayları vermiş olabilir.
Konunun başından beri takip etmiyorum ama yalan söylemesi gayet olası çünkü detayları verebilecek bir kaynağı vardır illa ki....
Ben doğru olma ihtimalini asla düşünmedim. Direkt kurgu. Çünkü okurken kitap tadında yazmış herhangi bir şey hissedemedim ve üzülmedim. İhbar şikayet dedikten sonra “yalan olduğunu” söyledi.Biliyormusun ben dahada doğru olma ihtimalini eğer doğruysa kötü bir süreç yaşayacağını düşünüyor üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?