- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Kızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden
Babana abine bu iftiraları attığın için Allah seni kahretsin. Bence sen ensestsin onlara karşı cinsel ilgi besliyorsun!Kızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden
Bu kadar hassas bir konuda dalga geçip insanları üzünce ne geçti eline şerefsizŞikayet edenler için diyeceğim bişey yok, gerekirse ifade de veririm ama konu bundan ibaret
Kızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden
şu yaptığından sonra korkarım ki Ahmet Ümit bir daha kitap yazmayacak.. o kitaptan bunu mu çıkardın senKızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden
İnanmıyorum yalan mıymış . Allah ıslah etsin terbiyesiz !! İnşallah üyeliğin iptal olurDüşünsene polisler böyle bi şey için aileni seni çağırıyor. Ve olay yalan ! “Annen baban kalp krizinden direk ölür, abin de suratına tükürür o zaman ayrı eve çıkarsın!
Ya tüylerim diken diken oldu bir insna nasıl böyle ailesini katarak yalan atabilir Allahım sen koru! Nereye gidiyoruz biz!
Senin gibi şerefsizler yüzünden gerçek olanlara inanmamaya başladık lanet köpek!
Umarım pisliğinde boğulursun! Keşke annen seni doğuracağına taş doğursaydı !
İnşallah tamamen dünyadaki üyeliği iptal olur!İnanmıyorum yalan mıymış . Allah ıslah etsin terbiyesiz !! İnşallah üyeliğin iptal olur
Bir de kitaba suç buluyorşu yaptığından sonra korkarım ki Ahmet Ümit bir daha kitap yazmayacak.. o kitaptan bunu mu çıkardın sen
Katılıyorum. Bizlerde evlat sahibi olucaz Allah aklı selim düzgün vicdanlı evlatlar nasip etsin. Babasına iftira atacak zihniyetler var daha ne olsun.. insan uydurma bile olsa bunu kendine yakıştırıpta yazmaz.Babanla abini koruma altına almak lazım, bu senaryoyu yazıyorsan asıl ensest sapık sensin demek ki.
Konu kapandı, sildiği içerik tekrar geldi. Büyük ihtimalle şu an araştırılmaya geçildi.Siz daha buradamısınız konu kapanmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?