Ailemden utanıyorum...

Ama belki doğru şikayet edince korktu ayrı bir eve cıkmaya cesareti yoktur ne biliyim

Kızlar tekrar söylüyorum konu tamamiyle uydurmadır, amacım konumda daha fazla yorum almaktı, bir de bir kitap okumuştum "kırlangıç çığlığı" diye orada da yine çocuk tacizine değinilmişti kitap çok gündem oldu hatta o yüzden bu konunun fazla prim yapacağını düşünerek yazdım amacım buydu. Bu konuyu konuşalım diye açamazdım böyle bir konu uydurdum, sağdan soldan duyduklarımla. Ama inanın kötü bir niyetle açmadım konumu çok özür dilerim hepinizden

Tamam işte,emniyette de bu açıklamanı yap bakalım ne diyecekler?

Sen ruh hastalığının kaçıncı levelisin yaa

Şikayet edenler için diyeceğim bişey yok, gerekirse ifade de veririm ama konu bundan ibaret

Wmniyetten ve anne babanizdan da ozur dilersiniz

Konu fazla prim yapınca sana para falan mı veriyorlar ????

Ama belki doğru şikayet edince korktu ayrı bir eve cıkmaya cesareti yoktur ne biliyim

Olabilir. Belki de 18'den de küçük. Benim kafama da bu takıldı daha çok. O açıdan ortaya çıkması gerek diye düşünüyorum. Eğer dediği gibi 28 yaşında ise o yaşta biri kendi sorumluluğunu almalı. Kardeşi de varmış. Bu adam belki başkalarını da taciz ediyor. Bilemeyiz ki. Suçunun cezasını çeksin.

Yok yalansa da rezil olur aklı başına gelir. Ailesi psikolojik destek almasını sağlar. Konu sahibinin ihtiyacı olduğu kesin...

Aslında bulunduğum ilin emniyet müdürlüğünede yaptim orasida ihbar web e yonlerdi
Sevimdim bu konuya en azından ifadeye çağrılmış iyi olmuş

Allah seni bildiği gibi yapsın defolup git bir dahada gelme

Evet orası kesin. Psikolojisi normal değil belli ki.. eğer adam bahsettiği gibi pislikse cezasını çekmeli ama şikayet ederek iyi mi yaptınız bilemedim.. herkes kendi ayakları üzerinde duracak, rest çekip gidecek kadar güçlü kadın değil ne yazık ki.. belki adam şikayet etti diye öldürecek vs korkuyor. Keşke sadece şikayet etmesi konusunda ısrar etseydınız.şimdi bu tarz veya şikayet edilmesi gereken insanlar konu açmaya çekinecek gibi geldi.. işinize karışmak değil amacım yanlıs anlamayın beni

Şikayet edenler için diyeceğim bişey yok, gerekirse ifade de veririm ama konu bundan ibaret

Vereceksiniz kuzum zaten.
Uykusuz gecelere hazırla kendini.
İki gün geçti ses çıkmadı ehehe, üç hafta geçti bişi olmadı ahohoho derken adresin tespit edilip kapına gelecek zaten gelecekler. Bulamadık diye bırakmıyorlar bi de Miray biliyor musun? Ben ifadeye 7 ay sonra çağrıldım ama çağrıldım. :)

Seni de çağıracaklar.
Esas ifadeyi de yaptıkların bir bir dökülünce ailene vereceksin zaten yalansa.

Konu sahibi istediğin oldu konu çok revaçta yorum patlaması yaşıyorsun bu kadar dalavereye değdi mi ne dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…