- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Yani şunu şöylede değerlendirebiliriz evet konular da cinsellik var ama konu sahibinin bu konuda bir sorunu olduğu bunu farklı yollarla dile getirdiği çıkarımınıda yapabilirsinizHer konuna cinsellik katip sayfalarca yorum almissin zaten. Ama bu konunun dogru olma ihtimali yone de var. Neden biliyor musun ? Bu duruma maruz kaldugin icin belkide boyle tuhaf hareketler sergiledin hep. Bence de biz vatandaslik gorevimizi yapip sikayet etmeliyiz.
Konu gerçek dışıdır
Konuyu tamamiyle ben uydurdum, bu kadar tepki toplayacağımı bilmeyerek hepinizden özür dilerim
Aile üzerinden böyle bir kurmaca konu açıyorsunuz AİLE üzerinden... ne kadar edepsizce, ahlaksızca!Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
İçimde dökülecek bişey yok inan bana sadece uzun zamandır konu açmıyordum farklı bir konu açıp daha fazla yorum almak istedimKonu gerçek dışı olsa böyle yazmazdın , bak sadece ben dinlesem de dinliyorum tamam mı? ne hissettiğini ne kadar üzüldüğünü içini dökmek istiyorsan burda dök.
Ben sadece biraz ilgi toplamak istemiştim bu kadar tepki toplayacağımı bilmeden :) özür dilerim
Burda gülücük mü attin gercekten. Iyi hikaye yaziyorsaniz gidin alaninizda uzmanlasin burasi bi sey kazandirmaz sizeBen sadece biraz ilgi toplamak istemiştim bu kadar tepki toplayacağımı bilmeden :) özür dilerim
Hayırlısı :)))))ilk yorumunu yineliyorum.
tedavi olmayı düşündün mü hiç?
İçimde dökülecek bişey yok inan bana sadece uzun zamandır konu açmıyordum farklı bir konu açıp daha fazla yorum almak istedim
Önce konuyu açtın belki de gerçekti.Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
Seni şimdi siteden biri şikayet etse ,Ip den bulsalar seni kapına polis dayansa ne yapacaksın ?Hayırlısı :)))))
Hayırlısı :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?