Ailemden utanıyorum...

Yani şunu şöylede değerlendirebiliriz evet konular da cinsellik var ama konu sahibinin bu konuda bir sorunu olduğu bunu farklı yollarla dile getirdiği çıkarımınıda yapabilirsiniz

Ben sadece biraz ilgi toplamak istemiştim bu kadar tepki toplayacağımı bilmeden :) özür dilerim

Konu gerçek dışı olsa böyle yazmazdın , bak sadece ben dinlesem de dinliyorum tamam mı? ne hissettiğini ne kadar üzüldüğünü içini dökmek istiyorsan burda dök.
İçimde dökülecek bişey yok inan bana sadece uzun zamandır konu açmıyordum farklı bir konu açıp daha fazla yorum almak istedim

İçimde dökülecek bişey yok inan bana sadece uzun zamandır konu açmıyordum farklı bir konu açıp daha fazla yorum almak istedim

öyle olmadığına eminim anlatım tarzınız, yazdıklarınız yüzde yüz böyle birşey olduğunu gösteriyor. biliyorum. keşke insanlar sadece bu konunun yanında çok önemsiz kalan nişanlı olduğunuz konusunda yalan söylemeniz gibi şeylere takılmasaydı.

Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
Önce konuyu açtın belki de gerçekti.

Şikayet ihbar diyince korkup kapatılmasını istedin.

Şimdi de korkup derdini anlatmaktan vazgeçmiş kız rolü mü oynuyorsun ya?

ayy bazırlarındaki drama queen halleri beni öldürüyor yani hatun uydurdum diyor "yookkk uydurmadın ölümü gör anlat" diyeceksiniz nerdeyse. hit almaya çalışıyor yüz vermeyin gider. zaten belliydi dikkat çekmeye çalıştığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…