Ailemden utanıyorum...

Arkadaslar amacım çok farklıydı aslında bu konuyu açarken, daha fazla yorum almak ve boş vaktimde bi muhabbet çevirmekti ama fazla tepki aldım sizlerden o yüzden gerçeği açıklamak zorunda kaldım :) konu tamamen benim uydurmam daha önceki konularımda öyle :) çok özür dilerim hepinizden

Kendinize bir hayal dünyası yaratma isteğiyle uydurma konular açmanızı anlayabilirim ama hep ilişkiler ve evlilikle ilgili bilmiş cevaplar veriyordunuz üyelere ve genel olarak erkekleri savunur biçimdeydi tavrınız. Bu konuyla bağdaştıramadım ben o yüzden kusura bakmayın. Doğruysa da allah yardımcınız olsun.

Yazık...

Bu kadar kolay.
Cevap verirken, kendimi yerine koydum-inandım.
Babam da olsa davul zurna taşıyarak aleme ilan etmeden ve hapse girdiğini görmeden rahatlayamazdım.

Tepkiye bak "Ben yardım çığlığı atmadım"
Sorun değil, sen yardım istemeyebilirsin, biz kendi çoluğumuzu çocuğumuzu düşünüyoruz zaten bir noktadan sonra.
Ciddiye de alıyorum, ben de şikayet ediyorum.
Hadi bakalım.

Birinin sonuç kağıdı elime geldi zaten.
Seni de görürüz troll müsündür nesindir.

Konu doğruysa bi' zahmet o evden ayrıl.Araban bile varmış.Gerçi bunlar da yalan olabilir ama.

Eğer konu gerçek dışıysa da gerçekten aile içi tacize uğrayan insanların hakları üzerinde çünkü bu konu alay edilecek ya da fantezi üretilecek bir konu değil , bunu da bil.

Kesinlikle katılıyorum . Şikâyet edilmeli. Doğruysa babası ceksın cezasını , yalansa da konu sahibi.

drama queen tamlaması o durumlarda kullanılmaz ekstradan belirteyim, sanırım lafınız banaydı ama cidden böyle şeyler yaşamış insanlarla konuşup tanışsaydınız anlatım tarzının anlatmadığı ve anlattığı şeylerin nasıl birebir olduğunu görürdünüz.
velev ki ben kandırılıyorum içimde iyi niyet var demek ki, doğru olmasındansa yalan olmasını tercih ederim bu meselenin, velev ki siz çok kurnazsınız kandırılmıyorsunuz, bu size ne kazandırıyor peki. hiç.

ya bu sitede senin bu boklu kıçından uydurduğun konuyu gerçekten yaşayan insanlar var. nasıl böyle pislik oluyorsun? bir de gülücük atıyor şuna bak. ben de kendi adıma şikayette bulunacağım bakalım doğru mu değil mi, rezilliğini cümle alem duysun senin.

Bence konu doğru şuan yalan olduğunu iddia etse de olayın büyümesinden ihbar edilmesinden korktuğu için çeviriyor, bir insan ne kadar ilgi toplamak isterse istesin babasına abisine bu şekilde iftira atamaz bence kesinlikle gerçek bir olay o insanlar aramızda dolaşıyor belki birilerinin canını yaktılar hepimizin çocuğu var lütfen gereken neyse yapılsın yakalansın bu insanlar Mune Kazen

Arkadaslar Allah rızası için yapmayın bunu özür dilerim yanlış yaptım ama bu kadar ağır olmamalı cezası

Arkadaslar Allah rızası için yapmayın bunu özür dilerim yanlış yaptım ama bu kadar ağır olmamalı cezası
Kusura bakma . Böyle bir konuda yalan söyleyemezsin. Babansa suçlu ceksın cezasını , uydurduysan da sen çek cezanı.

ben bu şapşal üyenin eski konularını ve diğer konulardaki yorumlarını biliyorum. uydurduğu şey çok hassas ve amacı ilgi çekmek. polemik yaratmayın ortada yardım edilecek bir şey olsa ederdiniz ben de laf sokmak (?) istesem daha farklı şeyler söylerdim. iyi forumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…