- Konu Sahibi Miray12_34
-
Yada sikayet olacak diye gercekten korkup suan yaramazlik yapmis kiz rolune burunduhiç mi sevenin olmadı kıyamam bizden ilgi bekliyorsun:))
Yazık...Arkadaslar amacım çok farklıydı aslında bu konuyu açarken, daha fazla yorum almak ve boş vaktimde bi muhabbet çevirmekti ama fazla tepki aldım sizlerden o yüzden gerçeği açıklamak zorunda kaldım :) konu tamamen benim uydurmam daha önceki konularımda öyle :) çok özür dilerim hepinizden
Ben burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Kesinlikle katılıyorum . Şikâyet edilmeli. Doğruysa babası ceksın cezasını , yalansa da konu sahibi.Bu kadar kolay.
Cevap verirken, kendimi yerine koydum-inandım.
Babam da olsa davul zurna taşıyarak aleme ilan etmeden ve hapse girdiğini görmeden rahatlayamazdım.
Tepkiye bak "Ben yardım çığlığı atmadım"
Sorun değil, sen yardım istemeyebilirsin, biz kendi çoluğumuzu çocuğumuzu düşünüyoruz zaten bir noktadan sonra.
Ciddiye de alıyorum, ben de şikayet ediyorum.
Hadi bakalım.
Birinin sonuç kağıdı elime geldi zaten.
Seni de görürüz troll müsündür nesindir.
ayy bazırlarındaki drama queen halleri beni öldürüyor yani hatun uydurdum diyor "yookkk uydurmadın ölümü gör anlat" diyeceksiniz nerdeyse. hit almaya çalışıyor yüz vermeyin gider. zaten belliydi dikkat çekmeye çalıştığı.
Arkadaslar amacım çok farklıydı aslında bu konuyu açarken, daha fazla yorum almak ve boş vaktimde bi muhabbet çevirmekti ama fazla tepki aldım sizlerden o yüzden gerçeği açıklamak zorunda kaldım :) konu tamamen benim uydurmam daha önceki konularımda öyle :) çok özür dilerim hepinizden
Bu kadar kolay.
Cevap verirken, kendimi yerine koydum-inandım.
Babam da olsa davul zurna taşıyarak aleme ilan etmeden ve hapse girdiğini görmeden rahatlayamazdım.
Tepkiye bak "Ben yardım çığlığı atmadım"
Sorun değil, sen yardım istemeyebilirsin, biz kendi çoluğumuzu çocuğumuzu düşünüyoruz zaten bir noktadan sonra.
Ciddiye de alıyorum, ben de şikayet ediyorum.
Hadi bakalım.
Birinin sonuç kağıdı elime geldi zaten.
Seni de görürüz troll müsündür nesindir.
Yada sikayet olacak diye gercekten korkup suan yaramazlik yapmis kiz rolune burundu
Kusura bakma . Böyle bir konuda yalan söyleyemezsin. Babansa suçlu ceksın cezasını , uydurduysan da sen çek cezanı.Arkadaslar Allah rızası için yapmayın bunu özür dilerim yanlış yaptım ama bu kadar ağır olmamalı cezası
Arkadaslar Allah rızası için yapmayın bunu özür dilerim yanlış yaptım ama bu kadar ağır olmamalı cezası
drama queen tamlaması o
durumlarda kullanılmaz ekstradan belirteyim, sanırım lafınız banaydı ama cidden böyle şeyler yaşamış insanlarla konuşup tanışsaydınız anlatım tarzının anlatmadığı ve anlattığı şeylerin nasıl birebir olduğunu görürdünüz.
travma yaşamış bir insanın bir nebze olsun rahatlaması tek amacım, sizinki gibi sadece içimdeki ayarı vereyim de içimde kalmasın, lafımı sokayım niyeti gibi değil.
velev ki ben kandırılıyorum içimde iyi niyet var demek ki, doğru olmasındansa yalan olmasını tercih ederim bu meselenin, velev ki siz çok kurnazsınız kandırılmıyorsunuz, bu size ne kazandırıyor peki. hiç.
Hangi insan eğlenmek için babasını sapık yapar bunu açıklaEvet korktum çünkü uydurma bir konu ve olay nerelere taşındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?