Ailemden utanıyorum...

Arkadaslar Allah rızası için yapmayın bunu özür dilerim yanlış yaptım ama bu kadar ağır olmamalı cezası
Bu sitede pek cok ensest magduru insan var
Bunu alay konusu yaptiginiz icin kotusunuz , gercekten cok kotu bir insansiniz
Bence sizin gibilerin cezasi2-3 gun hapiste kalmak olmali , o zaman anlarsiniz belki insanlarin acilariyla dalga gecilemeyecegini
Beter olun

betsem kim lo?
ne kaçırdım

Pedofili hikayeleriyle eğlenmeye çalışan, dereleriyle meşhur bir yerden aramıza katılan ergenimiz.
Daha fazla bilgi vermem suç kapsamına gireceği için bu kadar diyeyim.
Çok güzel aldı dersini arkadaşımız.

hımm dur bir bakem.. şuraya bir meraklı melahat emojisi lazım diyorumda kimse dinlemiyor

aksa yukarı aksa diyorsun

Bu hikayeyi uydurmadiniz bence cunku bi noktada haklisiniz psikolojiniz bozuk.normal bi insan niye boyle seyler yazar ki

Kızlar Allah rızası için yapmayın bunu bana. Anlattım konu tamamen uydurma diye ama inanın bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Sadece ilgi çekmek istedim. Çok özür diliyorum hepinizden tek tek

Kızlar Allah rızası için yapmayın bunu bana. Anlattım konu tamamen uydurma diye ama inanın bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Sadece ilgi çekmek istedim. Çok özür diliyorum hepinizden tek tek
Tamm iste seferber oldu herkes seninle ilgileniyor zaten :) az once guluyordun

Mune abla konuyu yükler yüklemez seni hemen internetten polise şikayet edeceğim,annen-baban-abin bir sorguya alınsın da gör gününü.
Terbiyesiz.
Senin yüzünden burada biri böyle bir konu açsa "acaba bize şaka mı yapıyor" diye düşünüp belki de inanmayacağız.
Bu algıyı bizde oluşturduğuna inanamıyorum,senin kadar ahlaktan yoksun bir insan daha görmedim. Üzgünüm,pedofili suçtur sahte konu olsa da insanları böyle kandıramazsın. Şikayet edeceğime de emin olabilirsin. :)

Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
cidden hastasın sen ya zaten insanlara aşağılayıcı yoorumlarından anlamıştım asıl eziklenenin sen olduğunu .şikayet edeceğim resmi mercilere yarın gerisini sen düşün artık taciz ağır bir suçtur

Bu konunun uydurmasi dahi olamaz eger kisi ailesini boyle cirkin bir olaya alet ediyorsa ciddi psikolojik sorunu var demektir iyi bir psikologdan yardim alin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…