- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Bu sitede pek cok ensest magduru insan varArkadaslar Allah rızası için yapmayın bunu özür dilerim yanlış yaptım ama bu kadar ağır olmamalı cezası
Üyenin biri alıntı yapmış çok şükür anında aldım. :)Tebrikler valla nasıl kopyalamak aklınıza geldi :))
betsem kim lo?
ne kaçırdım
Pedofili hikayeleriyle eğlenmeye çalışan, dereleriyle meşhur bir yerden aramıza katılan ergenimiz.
Daha fazla bilgi vermem suç kapsamına gireceği için bu kadar diyeyim.
Çok güzel aldı dersini arkadaşımız.
hımm dur bir bakem.. şuraya bir meraklı melahat emojisi lazım diyorumda kimse dinlemiyor
aksa yukarı aksa diyorsun
Ben yalan oldugunu dusunmuyorum sikayet edilrcek diyince yan cizdiBen sadece biraz ilgi toplamak istemiştim bu kadar tepki toplayacağımı bilmeden :) özür dilerim
Baban masumsa yüzüne nasıl bakacaksın çok merak ettim bide abin var tabiKızlar Allah rızası için yapmayın bunu bana. Anlattım konu tamamen uydurma diye ama inanın bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Sadece ilgi çekmek istedim. Çok özür diliyorum hepinizden tek tek
Şikayet deyince korktum doğrusu ve gerçeği açıkladım. İnanın çevreme anlatamam bu olayıBen yalan oldugunu dusunmuyorum sikayet edilrcek diyince yan cizdi
Tamm iste seferber oldu herkes seninle ilgileniyor zaten :) az once guluyordunKızlar Allah rızası için yapmayın bunu bana. Anlattım konu tamamen uydurma diye ama inanın bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Sadece ilgi çekmek istedim. Çok özür diliyorum hepinizden tek tek
Nasıl ya ? Ergen mi cidden?Pedofili hikayeleriyle eğlenmeye çalışan, dereleriyle meşhur bir yerden aramıza katılan ergenimiz.
Daha fazla bilgi vermem suç kapsamına gireceği için bu kadar diyeyim.
Çok güzel aldı dersini arkadaşımız.
Bize nasıl anlattıysan çevrenede anlatırsın , sıkıntı olmazŞikayet deyince korktum doğrusu ve gerçeği açıkladım. İnanın çevreme anlatamam bu olayı
Sen bayan misin ? Ben annelik icgudusu tasiyan birinin yani bir kadinin bunlari uyduracagini cok dusunmuyorumŞikayet deyince korktum doğrusu ve gerçeği açıkladım. İnanın çevreme anlatamam bu olayı
Yo,konu yüklenince seni babanı ve anneni internetten şikayet edeceğim. En azından burda insanları üzmenin cezasını emniyette ifade verirken çekersin.Şikayet deyince korktum doğrusu ve gerçeği açıkladım. İnanın çevreme anlatamam bu olayı
cidden hastasın sen ya zaten insanlara aşağılayıcı yoorumlarından anlamıştım asıl eziklenenin sen olduğunu .şikayet edeceğim resmi mercilere yarın gerisini sen düşün artık taciz ağır bir suçturArkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
Bir arastirsin bakalimŞikayet deyince korktum doğrusu ve gerçeği açıkladım. İnanın çevreme anlatamam bu olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?