- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Ona ne oldu ki şikayet etmiştik ama bir sonuc çıkmadı
Canim benim bi daha böyle seyler yaoma senin bu yazdiginin gercegini yasayanlar var lutfen böyle bi konu nun şakası olur u hicKuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyim
Kaç yaşındasın gerçekten?Kızlar yemin ediyorum bir daha böyle bişey yapmıycam, vallahi çok pişman oldum çok çok utanıyorum ve hepinizden özür dilerim nolur affedin beni
Eğer öyleyse ki umarım öyledirKuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyim
Arkadaşlar abarttııı ??????Kuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyim
Bunu yaşayan ne kadar insan var senin haberin var mı ?Evet korktum çünkü uydurma bir konu ve olay nerelere taşındı
Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
heyttt gangstam benim helal olsunAçıklama: İnternet üzerinde, herhangi bir özel iletişimim olmayan bu Miray12_34 takma isimli kişi, kendi öz babası ve abisinin tacizine uğradığını iddia ediyor. Daha sonra olayı yalanladı; uydurdum dedi ancak böyle bir konuyla dalga geçilmesi, gerçekte böyle mağduriyet yaşayan kişilere inanılmasını da zorlaştırıyor.
Durumun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ancak böyle bir taciz durumu söz konusu ise, şikayet ederek vatandaşlık görevimi yapmak istedim. Yalan ise de, kendisi böyle hassas konularda insanların duyguları ve duyarlı davranışlarını suistimal etmemesi gerektiğini öğrenmeli. İlginize arz ederim.
Eki Görüntüle 2182432
Gazamız mübarek olsun Miray.
Baba m 63 yaşında. Baba kelimesi o kadar boş ki benim için, anlamsız hatta rahatsız edici, yazarken bile başka bir kelime olsa onu kullanırdım inan.
Helallll bende ediyorum şimdiBen ettim bile.
Sana kolay gelsin.
İhbarinizi yaparken sonucla ilgili bilgi almak istediginizi belirtirseniz egm den maille bilgilendiriliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?