Ailemden utanıyorum...

Yalan diyelim, insan babası ve abisi hakkında böyle bir yalanı nasıl uydurur, nasıl midesi alır bunu yok yere hayal etmeyi yahu?
Yalansa da, değilse de çok yazık durumunuza. Ciddi sorunlarınız var, umarım çözersiniz.

Açıklama: İnternet üzerinde, herhangi bir özel iletişimim olmayan bu Miray12_34 takma isimli kişi, kendi öz babası ve abisinin tacizine uğradığını iddia ediyor. Daha sonra olayı yalanladı; uydurdum dedi ancak böyle bir konuyla dalga geçilmesi, gerçekte böyle mağduriyet yaşayan kişilere inanılmasını da zorlaştırıyor.
Durumun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ancak böyle bir taciz durumu söz konusu ise, şikayet ederek vatandaşlık görevimi yapmak istedim. Yalan ise de, kendisi böyle hassas konularda insanların duyguları ve duyarlı davranışlarını suistimal etmemesi gerektiğini öğrenmeli. İlginize arz ederim.

Gazamız mübarek olsun Miray.

Ben de az önce www.ihbarweb.org'dan "çocuk istismarı" diye şikayet ettim. Toplu ihbarlar daha çabuk çözülür. Belki de olay gerçek, konu sahibi 18'den küçük ve korkuyor. Olay neyse açığa çıksın. Yalan mı doğru mu bilelim. Benim kafama takıldı. Bir insan bu kadar uç şeyleri uyduruyorsa gerçekten sorunu vardır diye düşünüyorum.

Evet korktum çünkü uydurma bir konu ve olay nerelere taşındı
Bunu yaşayan ne kadar insan var senin haberin var mı ?

Bunu okuyup senin yerine kendisi koyup üzülen insanlar var , okuyup kendi yaşadığı travmalari hatırlayan kendisi ve senin için üzülen kadınlar var, zaman ayırıp ciddiye alıp senin için neler yapılabiliri düşünen insanlar var. ...babana ve abine(tabi varsa) içten içe ya da açık açık kufreden insanlar var !! Sen resmen Ailene iftira atılmasindan keyif aliyorsun! !

Arsizsin utanmazsin!!!!! hassas bir konuda sırf dikkat çekmek keyif almak icin insanların hassas oldugu konuda kendince egleniyorsun. ...

Eğlendin mi Allah aşkına söyle?? hala pişkin pişkin siritarak konu yalandı Özür dilerim diyorsun!!! Özür dileme sen!! Umarım yalandır ensest yoktur ve umarım cezalandirilirsin ve bak o zaman baya dikkat çekersin .

Rabbim seni ve kardeşini tez zamanda kurtarsın o evden... inşallah çok güzel yuvalar kurarsınız çok ama çok mutlu olursunuz..

Bugün konunu görmediğim halde aklımdan geçmiştin nick ini gördüğümde Miray kim olduğunu bilmem hiç özelde de konuşmadım ama ben bı tuhaflık sezmistim sanki yazismandan profil mesajlarında falan

İns taciz yoktur da şaka yapmışsındir

Hadi şaka yaptın diyelim düşünsene baban suçu günahı yoksa bile tacizden soruşturulacak bu olay açığa çıktığında

Asıl şimdi Allah yardımcın olsun

heyttt gangstam benim helal olsun

Bir insan dikkat çekmek uğruna nasıl bu kadar iğrençleşebilir aklım almıyor. Nasıl çamur bir hayal dünyanız var ki aile içi taciz/ensest vakasını sırf ilgi
çekmek uğruna kendinize meze yapabildiniz? Bu kadar mı kötüsünüz yahu? Sizin ilgi çekeyim biraz eğleneyim, güleyim diye yazdıklarınızı gerçekten yaşayan kadınlar var hanımefendi farkında mısınız? Size tavsiyem bu karanlık iç dünyanız size ve çevrenizdekilerin başına iş açmadan bir an önce ve ivedilikle psikolojik destek alın. Vahim bir durum.

İhbarinizi yaparken sonucla ilgili bilgi almak istediginizi belirtirseniz egm den maille bilgilendiriliyorsunuz.

Bana mail gelmişti ayni kisiden mi bahsediyruz bilmiyorum ( bir trans bir erkege aşık oldum konusunda yorum yazan kisiyi diyorum). Bu mail gelmişti .
"
Yapılan teknik inceleme ve hukuki değerlendirme sonucunda, ihbarınıza konu hususun adli mercilere intikal ettirilmesi takdirinizdedir"

Eklentiler

• Screenshot_20180826-182852.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 154
evden çıkmam lazım 5 dakikaya ama şunu da yazmadan gidemedim.Nişanlı olmamana da ayrı sevindim acıyordum nişanlına ve ailesine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…