- Konu Sahibi Miray12_34
-
Kızlar Allah rızası için yapmayın bunu bana. Anlattım konu tamamen uydurma diye ama inanın bu kadar büyüyeceğini düşünemedim. Sadece ilgi çekmek istedim. Çok özür diliyorum hepinizden tek tek
şikayet edecek yarın insanlarla eğlenmeyi göreceksin.sana uykusuz gece dilerim bu gece hadi byeeeeÖzür dilerim hepinizden
Bu durumda olan kaç kadın var biliyormusun 70yaşınada gelse unutamıyor bitkisel bi hayat yaşıyor bak kardeşim bu gibi konularda eğlence olmaz olamaz şimdi üzülüyorsun ama bir daha bu konularda şaka yapmaman gerektiğini anlarsın eğer hikayen gerçekse de suçlu cezasını bulmuş olur iki türlüde sana faydalıŞikayet deyince korktum doğrusu ve gerçeği açıkladım. İnanın çevreme anlatamam bu olayı
Fazla yorum alınca noluyor ?Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
bir de aylarca burda derdini yazan üyeleri ezikledi ya. düşündükçe iyice kıl oldum bu üyeyeayy bazırlarındaki drama queen halleri beni öldürüyor yani hatun uydurdum diyor "yookkk uydurmadın ölümü gör anlat" diyeceksiniz nerdeyse. hit almaya çalışıyor yüz vermeyin gider. zaten belliydi dikkat çekmeye çalıştığı.
ben yarın seni şikayet edeceğim kusura bakma kararım kesinKızlar yemin ediyorum bir daha böyle bişey yapmıycam, vallahi çok pişman oldum çok çok utanıyorum ve hepinizden özür dilerim nolur affedin beni
Bunun affi olmazKızlar yemin ediyorum bir daha böyle bişey yapmıycam, vallahi çok pişman oldum çok çok utanıyorum ve hepinizden özür dilerim nolur affedin beni
Konu gerçek dışıdır
Ay yalan söyledim diyorum arkadaşım, daha nasıl anlatabilirim, yalandıBen ettim bile.
Sana kolay gelsin.
Devlet yalan dinlemez tatlım.Ay yalan söyledim diyorum arkadaşım, daha nasıl anlatabilirim, yalandı
Kuzum yalan söyledim Valla yalandı, arkadaşlar abarttı beni ihbar edenler bile oldu Allah aşkına yalan diyorum daha ne diyeyimCanim benim Allah yardimcin olsun.bak kendin yasamissin kardesine yasatma şikayet et ya da al kardeşini uzaklara git çalış devlete sigin isbul yillarca cekme bunun acisini.yeni is bul belki evlenirsin bile lütfen actin madem konuyu burda verilenlerden ders al soz dinle denioenleri yap sikayet et
Pedofili hikayeleriyle eğlenmeye çalışan, dereleriyle meşhur bir yerden aramıza katılan ergenimiz.
Daha fazla bilgi vermem suç kapsamına gireceği için bu kadar diyeyim.
Çok güzel aldı dersini arkadaşımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?